ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες αποκατάστασης στο οδόστρωμα της Εγνατίας οδού

Οι εργασίες αφορούν το τμήμα μεταξύ των διοδίων Ιάσμου και Μέστης, όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Κωνσταντίνος Κουτσούκος

fonirodopis.gr

Στην Κομοτηνή βρέθηκε την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου ο διευθύνων Σύμβουλος της «Εγνατία Οδός Α.Ε.» Κωνσταντίνος Κουτσούκος με την ευκαιρία της συνάντησης για τη δημιουργία μόνιμου σταθμού ελέγχου οχημάτων στον κάθετο άξονα Κομοτηνής – Νυμφαίας.

Μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ, ο κ. Κουτσούκος αποκάλυψε ότι την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου επιλέχθηκε ο ανάδοχος του έργου για την αποκατάσταση του οδοστρώματος της Εγνατίας οδού που αφορά το τμήμα μεταξύ των διοδίων Ιάσμου και Μέστης.

«Για το τμήμα Ιάσμου – Μέστης για το οποίο υπάρχουν πολλές διαμαρτυρίες είχαμε χθες την επιλογή αναδόχου ύστερα από μια διαδικασία δημοπρασίας που έγινε με ταχύτατους ρυθμούς τους τελευταίους τρεις μήνες. Είμαστε μια νέα διοίκηση στην Εγνατία οδό, έχουμε αναλάβει τους τελευταίους τρεις μήνες και ένα από τα πρώτα που κάναμε ήταν να δούμε τις βελτιώσεις σε διάφορα σημεία. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα», δήλωσε ο κ. Κουτσούκος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ