ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σταμάτης Σακελλίων: «Οι έτοιμοι επαγγελματίες της ΝΔ απέτυχαν παταγωδώς»

«…εκεί που οι ανέτοιμοι συριζομαδούροι τα είχαν καταφέρει», σχολιάζει ο Συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης για τη μη πρόσκληση της Ελλάδας στη διάσκεψη του Βερολίνου

fonirodopis.gr

«Εκεί λοιπόν που οι ‘’ανέτοιμοι συριζομαδούροι’’ τα είχαν καταφέρει, οι ‘’έτοιμοι’’ επαγγελματίες της Ν.Δ. απέτυχαν παταγωδώς», σχολιάζει σκωπτικά ο Σταμάτης Σακελλίων τη μη πρόσκληση της Ελλάδας στη διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη.

Αναλυτικά, ο Συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης σημειώνει:

«Τον Νοέμβρη του 2018 -κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- η Ελλάδα είχε κληθεί και είχε συμμετάσχει στην διεθνή διάσκεψη για την Λιβύη που είχε γίνει στο Παλέρμο της Ιταλίας. Στην διάσκεψη που θα λάβει χώρα στο Βερολίνο τώρα η Ελλάδα με κυβέρνηση ΝΔ είναι απούσα. Δεν προσκλήθηκε. Εκεί λοιπόν που οι ‘’ανέτοιμοι συριζομαδούροι’’ τα είχαν καταφέρει, οι ‘’έτοιμοι’’ επαγγελματίες της Ν.Δ. απέτυχαν παταγωδώς. Όταν λοιπόν δηλώνεις σε όλους τους τόνους ότι είσαι δεδομένος και προβλέψιμος όπως δήλωνε ο κ. Μητσοτάκης πριν από την επίσκεψη του στις Η.Π.Α., τότε ασφαλώς κανείς δεν έχει ανάγκη να ακούσει την γνώμη σου και κανείς ασφαλώς δεν σε καλεί. Οι εκ των υστέρων κραυγές διαμαρτυρίας απλώς δείχνουν την ανεπάρκεια σου και είναι για εσωτερική κατανάλωση. Τοιούτοι μας έπρεπαν αρχιερείς;».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ