ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Εικόνες φρίκης στο Κρυονέρι Ροδόπης: Σκόρπισαν το θάνατο σε δεκάδες σκυλιά

Τα ξημερώματα της Τετάρτης εντοπίστηκαν 4 νεκρά σκυλιά ενώ αγνοούνται άλλα πόσα αδέσποτα και δεσποζόμενα σκυλιά – Την προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά των δολοφόνων ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ντίνος Χαριτόπουλος

fonirodopis.gr

Εικόνες φρίκης συνάντησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης 15 Ιανουαρίου όσοι βρέθηκαν στην περιοχή Κρυνοερίου στην παραλιακή ζώνη του Δήμου Μαρώνειας – Σαπών.

Άγνωστοι δράστες σκόρπισαν με φόλες το θάνατο σε δεκάδες αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς. Νεκρά βρέθηκαν 4 σκυλιά ενώ αγνοούνται και άλλα αδέσποτα ενώ όπως αναφέρει η σελίδα «Αδέσποτα Ξυλαγανής – Μαρώνειας» τους τελευταίους δύο μήνες έχουν εντοπιστεί νεκρά στην περιοχή πάνω από δέκα σκυλιά.

Ο Δήμαρχος Μαρώνειας – Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος καταδίκασε την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου τη δολοφονία σκυλιών εκφράζοντας την πρόθεση του να κινηθεί νομικά προκειμένου να τιμωρηθούν οι ιθύνοντες.

Η ανακοίνωση του Δήμου:

«Ο Δήμαρχος Μαρωνείας Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος καταδικάζει απερίφραστα τη δολοφονία αδέσποτων σκυλιών, στην περιοχή Κρυονερίου, από τη ρίψη δηλητηριασμένων δολωμάτων τροφής και βεβαιώνει ότι θα κινηθεί νομικά προκειμένου να τιμωρηθούν οι ιθύνοντες.

Ο Δήμος Μαρωνείας Σαπών συνεχίζει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την περισυλλογή, στείρωση και επαναπροώθηση των αδέσποτων ζώων, όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία.

Παράλληλα καταβάλει προσπάθειες για την εξάλειψη αυτού του ανήθικου και παράνομου φαινομένου που δεν τιμά κανέναν πολιτισμένο άνθρωπο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ