ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Πως θα έπρεπε να είναι ένα δημοτικό κυνοκομείο

Η σύγκριση του κυνοκομείου στη γερμανική πόλη Ρόιτλινγκεν με το Δημοτικό Κυνοκομείο Κομοτηνής μόνο θλίψη (μας) προκαλεί

fonirodopis.gr

Ένας Έλληνας που μένει μόνιμα στη Γερμανία έστειλε στη σελίδα «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής» φωτογραφίες από το κυνοκομείο στη γερμανική πόλη Ρόιτλινγκεν με σκοπό να δείξει πώς πρέπει να είναι ένα καταφύγιο ζώων σε μια πολιτισμένη χώρα.

Περιποιημένοι, καθαροί χώροι και άριστες συνθήκες διαβίωσης για τα σκυλιά. Φυσικά, οι όποιες συγκρίσεις του γερμανικού κυνοκομείου με το αντίστοιχο της Κομοτηνής εκτός από τη θλίψη που (μας) προκαλούν αναδεικνύουν και το μέγεθος της ανεπάρκειας των αρμόδιων του δημοτικού κυνοκομείου και της Δημοτικής Αρχής.

Η ανάρτηση της σελίδας «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής»:

«Οι φωτό που παραθέτουμε είναι από το κυνοκομείο στη γερμανική πόλη Ρόιτλινγκεν. Όπως μπορείτε να δείτε οι εγκαταστάσεις του κυνοκομείου είναι οι ιδανικές, με τα ζώα να ζουν όπως θα ζούσαν μέσα σε ένα σπίτι.

Έτσι, θα όφειλαν να είναι και τα ελληνικά κυνοκομεία, αλλά δυστυχώς οι εγκαταστάσεις τους απέχουν πάρα πολύ όχι μόνο από τις ιδανικές συνθήκες των παρακάτω φωτογραφιών αλλά απο τις προδιαγραφές που θέτουν οι ελληνικοί νόμοι.

Η μάχη που δίνουμε για τα δικαιώματα των ζώων θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ορμή και πάθος τη νέα χρονιά, μέχρι την τελική νίκη. Καλή χρονιά σε όλους!

ΥΓ. Ευχαριστούμε το φίλο μας από τη Γερμανία που μας έστειλε τις φωτογραφίες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ