ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΖΩΔΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 13 έως 19 Ιανουαρίου

Από την Εσμεράλδα Δόση

fonirodopis.gr

Είναι ώρα να βάλετε τις ιδέες σας σε πράξη με αντικειμενικότητα να δείτε την πραγματικότητα, να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Δεν έχει πίσω, δεν υπάρχουν δικαιολογίες, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, θα εστιάζετε τη δράση σας σε αυτό που σας ενδιαφέρει πιο πολύ, στα πιο σημαντικά, σε αυτό που πραγματικά θέλετε.

Να έχετε σαφείς στόχους και να βάλετε πρόγραμμα για την υλοποίησή τους να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε για τον εαυτό σας και να είστε υπερήφανοι για εσάς,  πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να δείτε τι έχετε καταφέρει στη ζωή σας και τι μπορείτε ακόμα να καταφέρετε.

Η ζωή είναι πολύ όμορφη, να ζήσετε με σοβαρότητα και χαρά, με ωριμότητα, συνείδηση, ευθύνη και πειθαρχία. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. 

ΚΡΙΟΣ

Είναι μία εβδομάδα πού θα επανεξετάσετε και αναθεωρήσετε τους στόχους σας, παίρνετε αποφάσεις για τα σχέδια που έχετε κάνει, συζητάτε με φίλους για επαγγελματικά θέματα. Ίσως γνωρίσετε κάποιο άτομο νεότερο από σας που θα σας βοηθήσει με τις ιδέες του. Θα έχετε ευκαιρίες να ανοίξετε τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες, προτάσεις και δυνατότητα επαγγελματικής  και κοινωνικής καταξίωσης. Θα έχετε την ανάγκη να είστε κοντά στα άτομα που χρειάζονται τη βοήθειά σας. Να συμμετέχετε σε ένα φιλανθρωπικό έργο. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να ταξιδεύσετε στο εξωτερικό για να σπουδάσετε, να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες με σπουδές, πνευματική εργασία, νομικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μία σημαντική εβδομάδα για εσάς! Έχετε ευχάριστες εκπλήξεις που θα ολοκληρώσουν τις επιθυμίες σας, θα σας φέρουν κοντά σε ένα στόχο και σε έναν  έρωτα. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να ταξιδέψετε στο εξωτερικό για να ανοίξετε τους ορίζοντές σας, να έχετε επιτυχία στις σπουδές και νομικά θέματα. Από τις 16 Ιανουαρίου κάνετε συζητήσεις, συναντήσεις για να τακτοποιήσετε θέματα επαγγελματικά και της καριέρας. Θα υπάρχουν και προτάσεις επαγγελματικές. Μία πρωτοπόρα ιδέα σας, μια ξαφνική είδηση θα σας φέρουν κοντά σε έναν επαγγελματικό στόχο. Από τις 18 Ιανουαρίου μην ξεχάσετε να ρυθμίσετε τις οικονομικές υποθέσεις ή εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με τους άλλους και ίσως σας φέρουν σε σύγκρουση μαζί τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη, θα γνωρίσετε άτομα καταξιωμένα που θα βοηθήσουν στην πρόοδο σας για να ανέβει η δημοτικότητα και να είστε πιο κοινωνικοί. Από 16 Ιανουαρίου θα κάνετε συζητήσεις, θα πάρετε αποφάσεις, θα ρυθμίσετε θέματα νομικά, σπουδών ή θα αποφασίσετε για ένα ταξίδι. Ίσως θα χρειαστεί να κινηθείτε παρασκηνιακά για να ρυθμίσετε ή να προωθήσετε ένα επαγγελματικό θέμα. Πιθανόν να δημιουργήσετε σχέση με ένα άτομο στο επαγγελματικό χώρο, διαφορετικό από εσάς ή με διαφορά ηλικίας. Από τις 18 Ιανουαρίου να είστε προσεκτικοί στη σχέση σας και στις συνεργασίες, να αποφύγετε την ένταση που θα υπάρχει. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε επενδύσεις, προσπαθήστε να κάνετε καλή διαχείριση των οικονομικών σας και να τακτοποιήσετε οικονομικές  εκκρεμότητες που υπάρχουν, αποφύγετε φοβίες και ανασφάλειες και να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για ταξίδια, να συναντήσετε άτομα που μένουν μακριά, να συμμετέχετε σε ομάδες, να γνωρίσετε νέους φίλους που θα σας βοηθήσουν με τις έξυπνες ιδέες, απρόσμενες εξελίξεις σε μία φιλία που… ίσως εξελίσσεται σε ερωτική. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για μαθήματα σεμινάρια. Είναι μία εβδομάδα που θα ασχοληθείτε, θα τακτοποιήσετε και ρυθμίσετε οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τρίτους, τράπεζες, δάνεια, κληρονομικά. Στις 18 Ιανουαρίου αποφύγετε να μπλέκετε και να συζητάτε οικονομικά με φίλους. Θα έχετε ευκαιρίες για συνεργασία, για σχέσεις που πρέπει να σκεφτείτε και να μελετήσετε καλά πριν πάρετε κάποια απόφαση. Επίσης αν η κατάσταση σε μία σχέση ή συνεργασία σας καταπιέζει είναι καιρός να κάνετε ριζικές αλλαγές που θα σας φέρουν στην επιτυχία και στην ευτυχία. Στην καθημερινότητα και στο χώρο της εργασίας θα υπάρχει ένταση, προσπαθήστε να είστε ήρεμοι για να αποφύγετε και προβλήματα στην υγεία σας.

ΛΕΩΝ

Από τις 13 Ιανουαρίου θα είστε συναισθηματικά εσωστρεφής, δεν θα εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις οικονομικές και επαγγελματικές. Από την Πέμπτη να είστε προσεκτικοί στις συζητήσεις σας με το σύντροφο σας ή συνεργάτες, πιθανόν να υπάρχουν συγκρούσεις μεταξύ σας και ένταση. Για σας του πρώτου δεκαημέρου θα είναι ευχάριστη η καθημερινότητα, θα έχει προτάσεις εργασίας. Εσείς του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου θα σας απασχολήσουν θέματα εργασίας, υγείας, εάν κάποιο θέμα σας, εργασίας ή υγείας, σας έχει κουράσει είναι η στιγμή που πρέπει να αλλάξετε να κάνετε ριζικές αλλαγές ή να χρησιμοποιήσετε και άλλες μεθόδους. Εσείς του πρώτου δεκαημέρου με τον Άρη στον πέμπτο οίκο θα είστε πολύ δημιουργικοί, αισιόδοξοι, ερωτικοί. Να προσέχετε τη σχέση σας με τα παιδιά, να μην είστε πολύ αυστηροί μαζί τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε σχέσεις, συνεργασίες, ένας ξαφνικός έρωτας με ένα άτομο που βρίσκεται μακριά ή που είναι διαφορετικό από εσάς. Μπορείτε τώρα να βελτιώσετε τη σχέση σας ή μία συνεργασία. Θα παρουσιαστούν ξαφνικές ευκαιρίες για ταξίδια στο εξωτερικό, σπουδές, πνευματικές εργασίες, εξελίξεις σε νομικά θέματα. Στις συζητήσεις στο χώρο της εργασίας της καθημερινότητας θα υπάρχει ένταση, να είστε προσεκτικοί , να μην πληγώσετε συνεργάτες ή αγαπημένα πρόσωπα. Και στην οικογένεια και στο χώρο του σπιτιού να είστε προσεκτικοί για μικροατυχήματα, για εντάσεις με άτομα της οικογένειας. Για σας του 2ου δεκαημέρου ανοίγουν νέες ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε τους στόχους. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου εάν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλετε είναι καιρός να κάνετε ριζικές αλλαγές και να ξεκινήσετε από την αρχή με εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα έχετε ξαφνικές ευκαιρίες για εργασία, για να βελτιώσετε την καθημερινότητα, την υγεία και τα οικονομικά σας. Να είστε προσεκτικοί στις συζητήσεις σας με τα παιδιά και με τα αγαπημένα πρόσωπα γιατί θα υπάρχει νευρικότητα, μην μπλέκετε τα οικονομικά σας με τα αγαπημένα πρόσωπα. Για τους ελεύθερους ίσως δημιουργηθεί μία σχέση με ένα άτομο που βρίσκεται στην καθημερινότητα ή στο χώρο της εργασίας ή με οικονομική επιφάνεια. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου θα έχετε ευκαιρίες να ομορφύνετε το χώρο του σπιτιού σας, να αγοράσετε ένα καινούργιο σπίτι ή να κάνετε μια δουλειά από το σπίτι. Εσείς του τρίτου δεκαήμερο έχετε ακόμα υποχρεώσεις, ευθύνες σε ηλικιωμένα άτομα της οικογένειας, προσπαθήστε να είστε όσο μπορείτε κοντά τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχετε ευχάριστες, χαρούμενες εξελίξεις στα δημιουργικά θέματα, τη σχέση σας με τα παιδιά αλλά και στον έρωτα. Ξαφνικές ευκαιρίες για νέες σχέσεις και συνεργασίες που θα σας κάνουν χαρούμενους και θα βελτιώσουν τα οικονομικά σας. Είναι μία εβδομάδα για να ρυθμίσετε οικονομικές υποχρεώσεις και να κάνετε καλή διαχείριση τον οικονομικών γιατί πιθανόν να υπάρχουν έξοδα που δεν έχετε προγραμματίσει. Από την Πέμπτη να είστε προσεκτικοί στις συζητήσεις σας με άτομα της οικογένειας, με το σύντροφό σας και συνεργάτες γιατί θα υπάρχει ένταση. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου θα έχετε δυνατότητα να ανοίξετε τους ορίζοντες με νέα ξεκινήματα, ταξίδια νέες σχέσεις. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου προσπαθήστε να βελτιώσετε τη σχέση σας με τα αγαπημένα πρόσωπα, προσέχετε καλά στην οδήγηση και το μεταφορικό σας μέσο, προσπαθήσετε να κάνετε ριζικές αλλαγές δείχνοντας εμπιστοσύνη στη δύναμη και το ένστικτο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα είστε κοντά με τα άτομα της οικογένειάς,  θα  τους φροντίσετε και θα εκφράσετε την αγάπη σας. Θα υπάρχουν ευκαιρίες για εργασία, μία δουλειά που ίσως  έχει να κάνει με την τεχνολογία ή από το σπίτι σας. Στις συζητήσεις  με αδέρφια και αγαπημένα πρόσωπα με άτομα στο χώρο της εργασίας να είστε προσεκτικοί γιατί πιθανόν να υπάρχει ένταση. Εσείς του πρώτου δεκαημέρου μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας, θα έχετε δύναμη αποφασιστικότητα, αισιοδοξία, προσέχετε μην είστε νευρικοί, μην βιάζεστε και μην επιβάλλετε τη γνώμη σας. Για εσάς του δεύτερου δεκαημέρου θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Εσείς του τρίτου δεκαήμερου ρυθμίστε οικονομικές υποχρεώσεις και  εκκρεμότητες που υπάρχουν. Προσπαθήσετε να κάνετε καλή διαχείριση των οικονομικών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχετε την αγάπη από τους ανθρώπους που είναι κοντά σας, ξαφνικές γνωριμίες, ταξίδια, εκδρομές. Ίσως ένας κεραυνοβόλος έρωτας που θα αλλάξει τη ζωή σας. Θα γνωρίσετε νέα άτομα που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε και να πραγματοποιήσετε τις πρωτοπόρες ιδέες σας. Στις συζητήσεις για να ρυθμίσετε οικονομικά θέματα θα υπάρχουν εμπόδια και  νευρικότητα που ίσως δεν θα  φέρουν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Εσείς του 2ου δεκαημέρου ευνοείστε να προωθήσετε τα σχέδια σας, να κάνετε  ξεκινήματα σε όλους τους τομείς της ζωής. Εσείς του 3ου δεκαημέρου να αποφύγετε φοβίες και ανασφάλειες, να κάνετε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας και να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Ο Άρης από το 12ο οίκο σας θα σας φέρει άγχος, σωματική και ψυχική κούραση και παρασκήνιο. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από τη Δευτέρα ευνοείστε οικονομικά, ίσως έχετε ένα ξαφνικό εισόδημα που δεν περιμένατε  ή έχετε υποστήριξη της οικογένειας.  Στις συζητήσεις που θα έχετε με άτομα της οικογένειας να είστε προσεκτικοί γιατί πιθανόν να υπάρχει νευρικότητα και να αποφύγετε να συμβούν ξαφνικές ανατροπές στην οικογένεια. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου κάνετε μυστικές συζητήσεις, συναντήσεις για το μέλλον σας, εσείς του τρίτου δεκαημέρου ίσως μεγαλώνουν οι φοβίες και ανασφάλειες, ίσως έρθει στην επιφάνεια ένα θέμα από το παρελθόν και σας  προβληματίζει, καλό είναι να κοιτάτε το μέλλον και όχι το παρελθόν και να ετοιμαστείτε για τα επόμενα βήματα σας, είστε πολύ κοντά στους στόχους σας, βάλτε καθαρούς στόχους, οργανωθείτε και εμπιστευτείτε τον εαυτό σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Είναι καλή περίοδος να εκφράσετε τα συναισθήματά σας προς τους άλλους. Θα γνωρίσετε νέα άτομα που θα σας φανούν χρήσιμα για τη δουλειά σας, θα κάνετε ταξίδια, θα ερωτευτείτε. Η καθημερινότητά σας θα έχει εκπλήξεις και απρόοπτα, νέα άτομα που μπαίνουν στη ζωή σας θα σας εξελίσσουν και θα σας βοηθήσουν να καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε πολλές υποχρεώσεις, ευθύνες, κούραση που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας αλλά ίσως σας φέρνουν και νευρικότητα. Θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε νέους φίλους να συμμετέχετε σε ομάδες, να κάνετε ξεκαθαρίσματα στους φίλους, φίλοι που δεν σας είναι χρήσιμοι θα τους απομακρύνετε από τη ζωή σας. Θα βάλετε νέους στόχους και θα τους πραγματοποιήσετε. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται αλλά από την άλλη υπάρχουν και έξοδα. Προσπαθήστε να έχετε καλή διαχείριση των οικονομικών σας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ