ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Απάντηση Αμούτζα σε Μουμίν: «Με τεχνητές εντάσεις και ψέματα καλύπτει την ανυπαρξία του»

«Κίνδυνο αποτελεί η ανυπαρξία και η πολιτική της φωτογραφίας την ώρα που οι επαγγελματίες μας ματώνουν και όχι η αναδημοσίευση άρθρων του Τύπου», τονίζει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Ιάσμου

fonirodopis.gr

Στους σκληρούς χαρακτηρισμούς του Δημάρχου Ιάσμου Οντέρ Μουμίν περί «απειλών και κινδύνων για την αρμονική συμβίωση των σύνοικων στοιχείων» απάντησε ο Κυριάκος Αμούτζας.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Ιάσμου επισημαίνει ότι κίνδυνο για την περιοχή αποτελεί «η ανυπαρξία και η πολιτική της φωτογραφίας την ώρα που οι επαγγελματίες μας ματώνουν και όχι η αναδημοσίευση άρθρων του Τύπου» επιστρέφοντας παράλληλα τους ανεπίτρεπτους, όπως τους αποκαλεί, χαρακτηρισμούς του Οντέρ Μουμίν.

Αναλυτικά, ο Κυριάκος Αμούτζας δηλώνει:

«Δεν ξέρω αν είναι πολλά 25 χρόνια στην αυτοδιοίκηση. Ούτε αν είναι πολλά 45 χρόνια στην Παιδεία, τη Μάθηση την Άθληση.

Ξέρω όμως ότι λατρεύω τον τόπο μου και στρατηγικά, από κάθε μετερίζι που υπηρέτησα την κοινωνική ζωή μάχομαι για τις επόμενες γενιές.

Δημοσιεύσεις που με εμπλέκουν με χαρακτηρισμούς ανεπίτρεπτους επιστρέφονται. Η μάχη είναι ΟΥΣΙΑΣ και όχι ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ.

Η αναδημοσίευση άρθρων του Τύπου προφανώς και δεν αποτελεί κίνδυνο για τον τόπο. Μην ξεχνιέστε, δε συγκρίνεται με φανατικές προεκλογικές κορόνες! Ούτε η στήριξη σε γειτονικές χώρες είναι επικίνδυνη (ακόμη και αν μιλάμε για αποκλειστικά και μόνο μια!). Αποτελεί όμως κίνδυνο η ανυπαρξία, η πολιτική της φωτογραφίας, η απουσία οφελών από τη δήθεν εξωστρέφεια την ώρα που οι επαγγελματίες μας ματώνουν. Όπως επίσης και η γελοία τάση αντιδημάρχων να δημοσιεύουν και να τρέχουν να σβήσουν τις φωτογραφίες που υπερηφανεύονται. Γιατί άραγε; Μήπως έλαβαν και αυτοί την αποδοκιμασία των ενεργειών τους;

Όχι, δεν είναι αυτό το μέλλον του τόπου…

Δικαιούμαστε να ονειρευόμαστε τον τόπο του αύριο. Να σχεδιάσουμε. Να δουλέψουμε σκληρά. Όχι να ακολουθούμε μικροπολιτικές τακτικές που απέτυχαν. Ούτε να χρησιμοποιούμε τεχνητές εντάσεις και ψέματα απέναντι στον Αμούτζα για να καλύπτουμε τα χάλια μας και την ανυπαρξία μας. Άλλος διοικεί.

Μάθετε να αναλαμβάνετε τις τεράστιες ευθύνες σας και αφήστε τις οδηγίες. Τις ευθύνες του ‘’τάζω τα πάντα στους πάντες’’ όλοι -ευτυχώς- τις βρίσκουν μπροστά τους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ