ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

YΓΕΙΑ

Ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντα της στο «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο η Μάγδα Γιαμουστάρη

Με απόφαση του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια διορίστηκε ως διοικήτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής με τριετή θητεία – «Προτεραιότητες μου η εφαρμογή ενός μοντέλου διοίκησης με επίκεντρο τον ασθενή και η ορθολογική οικονομική διαχείριση του Νοσοκομείου», δηλώνει η κ. Γιαμουστάρη

fonirodopis.gr

Καθήκοντα διοικήτριας στο «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο Κομοτηνής ανέλαβε και επίσημα η Μάγδα Γιαμουστάρη η οποία ορκίστηκε την Τρίτη 14 Ιανουαρίου ενώπιον του Διοικητή της 4ης ΥΠΕ κ. Δ. Τσαλικάκη.

Ο διορισμός της κ. Γιαμουστάρη έγινε με την υπ’ αριθμόν Γ4β/Γ.Π. 88907/9/1/2020 απόφαση του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια και η διάρκεια της θητείας της είναι τριετής ενώ η ίδια στην πρώτη δήλωση της τονίζει πως προτεραιότητες της είναι «η εφαρμογή ενός μοντέλου διοίκησης με επίκεντρο τον ασθενή και η ορθολογική οικονομική διαχείριση του Νοσοκομείου».

Αναλυτικά, η δήλωση της νέας διοικήτριας:

«Με τη σημερινή ορκωμοσία μου ενώπιον του Διοικητή της 4ης ΥΠΕ κ. Τσαλικάκη Δ. , αναλαμβάνω επίσημα τα καθήκοντα της Διοικήτριας του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής. Προτεραιότητες μου αποτελούν η προώθηση και η εφαρμογή ενός μοντέλου Διοίκησης με επίκεντρο τον ασθενή, η ορθολογική οικονομική διαχείριση του Νοσοκομείου και η βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών νοσηλείας και θεραπείας των πασχόντων συνανθρώπων μας.

Η στήριξη και το έμπρακτο ενδιαφέρον μου για όλους τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου μας είναι δεδομένα.

Ο θεσμικός διάλογος εντός και εκτός του Νοσοκομείου καθώς και η συνεργασία και οι ουσιαστικές παρεμβάσεις μου σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο για την αναβάθμιση της λειτουργίας του, αποτελούν δέσμευσή μου.

Πιστεύω ότι απαίτηση των καιρών είναι να προσθέτουμε δυνάμεις για να πολλαπλασιάσουμε αποτελέσματα .

Ευχαριστώ όλους όσοι συνοδεύουν το ξεκίνημά μου με ευχές και θετική ενέργεια!».

Η απόφαση του Υπουργού Υγείας:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ