ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΖΩΔΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 6 έως 12 Ιανουαρίου

Από την Εσμεράλδα Δόση

fonirodopis.gr

ΚΡΙΟΣ

Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου θα υπάρχουν επαγγελματικές ευκαιρίες και δυνατότητες αναγνωρίσεις και καταξίωσης. Προσοχή χρειάζεται στην διαχείριση των οικονομικών σας. Ίσως βγαίνουν έξοδα που δεν περιμένετε. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου, θα έχετε πληροφορίες, ειδήσεις, ευκαιρίες επαγγελματικές, υποστήριξη των φίλων σας, ίσως για όποιον ενδιαφέρετε να δημιουργηθεί μία σχέση με ένα άτομο από το φιλικό περιβάλλον. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου σας επηρεάζει η Έκλειψη Σελήνης, συγκεκριμένα τους γεννημένους από 20 μέχρι 24 μοίρες του ζωδίου, θα φέρει την ανάγκη για ριζικές αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο και το δίλημμα για το χρόνο που δίνετε ανάμεσα στην οικογένεια και  στα επαγγελματικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου αλλάζετε τη φιλοσοφία που έχετε για τη ζωή, έχετε επιτυχία σε νομικές υποθέσεις, σε πτυχία. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου έχετε πληροφορίες, συζήτησης, μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας, έχετε κοντά σας και την βοήθεια αγαπημένων προσώπων. Πολλοί από εσάς θα πραγματοποιήσετε τους στόχους και τα σχέδια σας. Εσάς του τρίτου δεκαημέρου σας επηρεάζει η Έκλειψη Σελήνης, φέρνει την ανάγκη να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης, τη φιλοσοφία που έχετε για τη ζωή, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να πετύχετε στο εξωτερικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς του πρώτου και δεύτερου δεκαημέρου θα είστε ευνοημένοι σε υποθέσεις οικονομικές που σχετίζονται με τους άλλους, με δάνεια, επενδύσεις, κληρονομιές. Θα έχετε πολλές υποχρεώσεις, πολλές ευθύνες, ψυχική και σωματική κούραση που ίσως φέρουν ένταση στις σχέσεις και συνεργασίες. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, χρειάζεται να κάνετε ένα καλό προϋπολογισμό γιατί ίσως δεν διαχειρίζεστε καλά τα οικονομικά σας. Δεν είναι κατάλληλη περίοδος για να πάρετε δάνεια, να ζητήσετε οικονομική βοήθεια από τρίτους ή να κάνετε επενδύσεις. Προσπαθήστε να μην έχετε φοβίες, να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας και τη δύναμη που έχετε μέσα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, συνεργασίες, σχέσεις, συμμετοχή σε ομάδες, θα γνωρίσετε νέους φίλους, θα έχετε και πολλές υποχρεώσεις, να ρυθμίσετε υποθέσεις της καθημερινότητας που θα σας φέρουν ένταση στο χώρο της εργασίας. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να προφυλάξετε την υγεία σας. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου, κάνετε συζητήσεις με το σύντροφο σας ή με συνεργάτες και παίρνετε σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση σας. Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου η Έκλειψη Σελήνης θα σας θα δείξει καθαρά το πρόβλημα που υπάρχει σε σχέσεις και συνεργασίες, θα χρειαστεί να κάνετε ριζικές αλλαγές, ότι δεν έχει γερές βάσεις θα τελειώσει.

ΛΕΩΝ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε πληροφορίες, έμπνευση, δημιουργικότητα, ερωτισμό, ευκαιρίες για εργασία και επαγγελματική καταξίωση. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου, κάνετε συζητήσεις και παίρνετε αποφάσεις για σημαντικά θέματα που σχετίζονται με την υγεία, την καθημερινότητα και την εργασία. Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου θα είναι μέρες που θα σας προβληματίσει ένα παλιό πρόβλημα υγείας. Ίσως πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για ένα θέμα καθημερινότητας ή εργασίας, αποφύγετε να έχετε φοβίες, κάνετε ριζικές αλλαγές. Αλλάζετε τις συνήθειες, την καθημερινότητά σας για να νιώθετε καλά και να είστε υγιείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε στην πιο δημιουργική περίοδο της ζωής σας, ευνοείστε να προωθήσετε τα δημιουργικά σχέδια σας, να εξελιχθείτε πνευματικά, να σπουδάσετε, σε νομικά θέματα, να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας, να αποκτήσετε έναν απόγονο, να κάνετε ταξίδια στο εξωτερικό. Θα έχετε πολλές υποχρεώσεις, πολλές ευθύνες στην οικογένεια και στα άτομα της οικογένειάς, αυτό θα σας φέρει νευρικότητα, προσέχετε τη συμπεριφορά σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στις 7 και 8 Ιανουαρίου έχετε όμορφες συναντήσεις, συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν σε θέματα εργασίας και συνεργασίες και στη δημιουργία μιας σημαντικής σχέσης για τη ζωή σας. Η Έκλειψη Σελήνης θα φέρει την ανάγκη να σταθεροποιήσετε μία σχέση που υπάρχει ή να ελευθερωθείτε από κάποια σχέση που σας καταπιέζει ή δεν σας κάνει χαρούμενους.

ΖΥΓΟΣ

Θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις, συζητήσεις για θέματα εργασίας αλλά και θέματα που απασχολούν την οικογένεια και τα άτομα της οικογένειας, θα υπάρχουν ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Ίσως κάνετε μία δουλειά από το σπίτι, ευνοείτε η μετακόμιση σε ένα καλύτερο σπίτι, να βελτιώσετε τη σχέση σας με άτομα της οικογένειάς, να διακοσμήσετε το χώρο του σπιτιού. Θα έχετε πολλές υποχρεώσεις της καθημερινότητας και ίσως αυτό θα φέρει ένταση, προσέχετε τη συμπεριφορά σας με αδέρφια και άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, να είστε προσεκτικοί και στην οδήγηση. Η Έκλειψη Σελήνης επηρεάζει εσάς του τρίτου δεκαημέρου και ίσως φέρει στην επιφάνεια ένα πρόβλημα που υπάρχει στην οικογένεια και σας ωθεί να αλλάξετε ριζικά τη σχέση με άτομα της οικογένειάς. Στο χώρο της εργασίας, στην καθημερινότητα σας, ίσως συναντήσετε ένα άτομο που θα φέρει χαρά στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε ευνοημένοι να προωθήσετε τις ιδέες, τα σχέδια σας, να κάνετε συζητήσεις, συμφωνίες, ταξίδια, εκδρομές, να έρθετε κοντά με αγαπημένα πρόσωπα, από την άλλη θα έχετε ξαφνικές, απρόσμενες αλλαγές στις σχέσεις και τις συνεργασίες που δεν περιμένετε. Να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας γιατί ίσως βγούνε οικονομικές υποχρεώσεις που δεν έχετε υπολογίσει. Η Έκλειψη Σελήνης ζητάει από σας να αλλάξετε τον τρόπο επικοινωνίας, τον τρόπο σκέψεων, να βρείτε νέους πρακτικούς τρόπους επικοινωνίας, νέους τρόπους για να προβάλλετε τον εαυτό σας, ώστε να νιώθετε σίγουροι και ασφαλής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς έχετε αισιοδοξία, ενέργεια, δημιουργικότητα, κάνετε συζητήσεις, συναντήσεις που θα σας βοηθήσουν να κάνετε νέα ξεκινήματα, συμβόλαια, ταξίδια που θα βελτιώσουν τα οικονομικά σας. Ίσως σε μία συνάντηση, μία εκδρομή βρείτε έναν άνθρωπο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Ίσως δημιουργηθεί ένας έρωτας. Η καθημερινότητά σας θα είναι πολύ έντονη, θα έχετε πολλές υποχρεώσεις, να είστε προσεκτικοί, να αποφύγετε την ένταση. Η Έκλειψη Σελήνης επηρεάζει εσάς του τρίτου δεκαήμερου, θα σας φέρει αντιμέτωπους με ένα οικονομικό θέμα και θα φέρει την ανάγκη να κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας, να αλλάξετε τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τα χρήματά σας, να βρείτε μια νέα πηγή εισοδήματος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για εσάς είναι ευχάριστες μέρες αισιοδοξίας, δημιουργικότητας, ολοκλήρωσης. Θα έχετε ευκαιρίες να προωθήσετε τα σχέδιά σας, να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας που έχουνε να κάνουν με ένα ταξίδι, με μία σημαντική αγορά, με μαθήματα, σεμινάρια, ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, να ερωτευτείτε, να αποκτήσετε έναν απόγονο. Η Έκλειψη Σελήνης ζητάει από σας να κάνετε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας, να αλλάξετε ότι δεν σας αρέσει ότι δεν σας κάνει χαρούμενους, να φύγετε από τις εμμονές και τις φοβίες και να βλέπετε τη ζωή με όμορφη μάτια. Αλλάξτε εμφάνιση, αλλάξτε τον τρόπο που προβάλετε τον εαυτό σας, αλλάξτε τους φίλους, αλλάξτε ότι σας καταπιέζει. Αυτό το διάστημα θα έχετε κούραση σωματική και ψυχική. Ίσως γίνετε κάτι παρασκηνιακά για εσάς, αποφύγετε να εμπλακείτε σε αυτό εσείς, και βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα ξεκινήσουν αυτό το διάστημα τα απρόοπτα που σχετίζονται με την οικογένεια και με άτομα της οικογένειάς. Ίσως έχετε διάθεση να απομονωθείτε αυτό το διάστημα, κάνετε μυστικές συζητήσεις για ένα οικονομικό ή ερωτικό θέμα, θα είστε όμως κοντά στους φίλους και σε συλλόγους. Να είστε προσεκτικοί στο που εμπιστεύεστε τα λόγια σας και τα σχέδιά σας. Στα συναισθηματικά σας είστε πολύ καλά αυτό το διάστημα. Ίσως γνωρίσετε ένα άτομο διαφορετικό από σας το οποίο μένει μακριά. Η Έκλειψη Σελήνης ίσως έφερε στην επιφάνεια ένα πρόβλημα υγείας ή εργασίας και ζητάει από σας να αλλάξετε τρόπο καθημερινότητας, διατροφής, αποφύγετε καταστάσεις που φέρνουν άγχος, φοβίες, στρες.

ΙΧΘΕΙΣ

Θα έχετε ευκαιρίες για να εξελιχτείτε, ξαφνικές ευκαιρίες για ταξίδια, για νέα ξεκινήματα, για να γνωρίζετε νέα άτομα διαφορετικά από σας, θα γνωρίσετε νέους φίλους και θα συμμετέχετε σε συλλόγους. Θα έχετε πολύ κούραση, πολλές ευθύνες στα επαγγελματικά, και νέες ευκαιρίες επαγγελματικές, ίσως και ένταση. Θα κάνετε μυστικές συζητήσεις, συναντήσεις με φίλους. Ίσως δημιουργηθεί μία ερωτική σχέση που θα κρατήσετε μυστική. Ίσως μάθετε τώρα κάτι που έχει να κάνει με κάποιο φίλο σας και απογοητευτείτε, από την άλλη θα έχετε την ανάγκη να αλλάξετε το φιλικό σας περιβάλλον, να απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που σας καταπιέζουν που σας εμποδίζουν να εξελιχθείτε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ