ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στυλιανίδης: «Η νέα χρονιά να αποτελέσει ένα νέο ξεκίνημα για την Ελλάδα και τη Ροδόπη»

«Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να αποκαταστήσουμε αδικίες, κενά και λάθη του παρελθόντος» είπε ο Βουλευτής Ροδόπης – Φανέλα με το όνομα του και το νούμερο 10 του έδωσαν ποδοσφαιριστές του Ορφέα Ξυλαγανής

fonirodopis.gr

Την ευχή η νέα χρονιά να αποτελέσει ένα νέο ξεκίνημα για την Ελλάδα και Ροδόπη έκανε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου από την αγορά της Κομοτηνής την οποία επισκέφθηκε προκειμένου να ανταλλάξει ευχές ενόψει του νέου έτους με επαγγελματίες και καταναλωτές.

Ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ χαρακτήρισε το νέο έτος 2020 ως μια χρονιά συμβολική και εμβληματική για τη Θράκη και δεσμεύτηκε πως τόσο ο ίδιος όσο και η κυβέρνηση θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να αποκατασταθούν αδικίες, κενά και λάθη του παρελθόντος.

«Το 2020 είναι μια χρονιά κρίσιμη για την πατρίδα μας, μια χρονιά συμβολική, εμβληματική διότι συμπληρώνουμε 100 χρόνια από την ενσωμάτωση της Θράκης στον εθνικό κορμό και θα πρέπει οι πολιτικές και οι αποφάσεις που θα πάρουμε αυτό το έτος να αποτελέσουν ένα νέο ξεκίνημα και για την Ελλάδα και για τη Ροδόπη. Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να δουλέψουμε διακριτικά, συστηματικά σε όλα τα επίπεδα, να αποκαταστήσουμε αδικίες, κενά και λάθη του παρελθόντος και να βάλουμε τις βάσεις ώστε τα επόμενα χρόνια η γενιά που έρχεται να ζει σε αυτό τον τόπο και ευτυχισμένη, με ισχυρή εθνική αυτοπεποίθηση αλλά και με δημιουργικότητα, η οποία νομίζω ότι θα αρχίσει πλέον να φαίνεται και στην καθημερινότητα του πολίτη. Καλή χρονιά σε όλους», δήλωσε αναλυτικά.

Τον Ευριπίδη Στυλιανίδη περίμενε και μια έκπληξη καθώς σε γνωστό κατάστημα στο κέντρο της Κομοτηνής τον περίμενε αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του Ορφέα Ξυλαγανής οι οποίοι τον τίμησαν για την προσφορά του στην ομάδα χαρίζοντας του μια φανέλα με το νούμερο 10 και το όνομα του.

«Κάθε Σάββατο να έρχεται να μας βλέπει. Η φανέλα με το νούμερο 10 είναι από την ομάδα του χωριού του. Τον αγαπάμε πολύ σαν άνθρωπο, τον ευχαριστούμε πολύ για ότι έχει κάνει και του ευχόμαστε τα καλύτερα», δήλωσε εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του Ορφέας Ξυλαγανής ο Φώτης Γεωργιάδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ