ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Καλή χρονιά και καλές δουλειές ευχήθηκε στους επαγγελματίες ο Γιάννης Γκαράνης

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής αντάλλαξε ευχές ενόψει του νέου έτους ενώ εξήγγειλε ολική ανάπλαση της περιοχής της Δημοτικής Αγοράς

fonirodopis.gr

Συνοδευόμενος από στελέχη της Δημοτικής Αρχής, ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης επισκέφθηκε την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου τη Δημοτική Αγορά της πόλης προκειμένου να ανταλλάξει ευχές ενόψει του νέου έτους με επαγγελματίες και καταναλωτές.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Κομοτηνής εξήγγειλε την ολική ανάπλαση της περιοχής για την οποία όπως δήλωσε η Δημοτική Αρχή αναζητά ήδη χρηματοδοτικό εργαλείο.

«Επισκεφθήκαμε σήμερα τη δημοτική αγορά και τους εμπορικούς δρόμους της πόλης μας, για να ευχηθούμε στους επαγγελματίες, όχι μόνο επειδή το επιτάσσει η εθιμοτυπία των ημερών, αλλά και ουσιαστικά, να έχουν καταρχήν υγεία, και το 2020 οι δουλειές τους να πάνε καλύτερα.

Ως δημοτική αρχή είμαστε στο πλευρό τους, αφουγκραζόμαστε τα προβλήματά τους και ακούμε τις προτάσεις τους. Γι’ αυτό και όσον αφορά στην επισήμανση των επαγγελματιών της σκεπαστής δημοτικής αγοράς περί της αναγκαιότητας συντήρησης της στέγης των εγκαταστάσεων, έχουμε εντάξει στον προγραμματισμό μας την ανεύρεση χρηματοδοτικού εργαλείου από ευρωπαϊκούς πόρους προκειμένου να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε ολική ανάπλαση της περιοχής, ώστε να την αναβαθμίσουμε και να την καταστήσουμε λειτουργικότερη και ελκυστικότερη, με σκοπό μια τέτοια εξέλιξη να μεταφραστεί σε οικονομικά και αναπτυξιακά οφέλη», δήλωσε ο Γιάννης Γκαράνης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ