ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Δώρα αγάπης και αισιοδοξίας στο βαρέλι του τροχονόμου πρόσφεραν οι Κομοτηναίοι

Οι πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης και πρόσφεραν παιδικά βιβλία, παιχνίδια και είδη ζωγραφικής για τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδας, τον Σύλλογο ΔΑΔΑΑ Ροδόπης και τον Σύλλογο «Αγίων Θεοδώρων»

fonirodopis.gr

Δώρα αγάπης, χαράς και αισιοδοξίας στο βαρέλι του τροχονόμου στο κέντρο της Κομοτηνής πρόσφεραν το πρωί της Κυριακής 29 Δεκεμβρίου αρκετοί πολίτες, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης για την αναβίωση του παλιού εθίμου.

«Είναι μια μέρα προσφοράς και χαράς, να μοιράσουμε χαμόγελα στα παιδιά. Μαζεύουμε δώρα, παιδικά βιβλία και παιχνίδια στα Παιδικά Χωριά SOS, στον Σύλλογο ΔΑΔΑΑ, στους Αγίους Θεοδώρους. Ένα ευχαριστώ στους συμπολίτες μας, στα Σωματεία, στους Συλλόγους και στους επαγγελματίες που ανταποκρίνονται σε αυτές τις δράσεις. Ας ελπίσουμε του χρόνου να είναι ακόμα περισσότερα και να γίνει θεσμός για την πόλη μιας και είναι η αναβίωση του παλιού εθίμου στο βαρέλι του τροχονόμου που μαζευόντουσαν δώρα την περίοδο των εορτών», δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης κ. Ανέστης Βαφειάδης.

«Είναι χαρά όλων μας να βλέπουμε να αναβιώνουν ξανά παλιά έθιμα. Θα ήθελα να συγχαρώ τα Επιμελητήρια, τον Εμπορικό Σύλλογο, την ΟΕΒΕΣ Ροδόπης να επαναλάβει αυτό το έθιμο που είχε ξεχαστεί τα τελευταία χρόνια για ένα πολύ σημαντικό σκοπό. Τέτοιες πρωτοβουλίες πάντα είναι ευπρόσδεκτες και πάντα δημιουργούν ένα θετικό αποτέλεσμα για την πόλη», σημείωσε η εκπρόσωπος της τοπικής διοικούσας των Παιδικών Χωριών SOS κ. Φελίνα Καζάκου η οποία ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους.

«Με πρωτοβουλία της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης και της Αστυνομικής Διεύθυνσης αναβιώνουμε αυτό το έθιμο το οποίο υπήρχε παλαιότερα και σταμάτησε. Το αναβιώνουμε για έναν πάρα πολύ καλό σκοπό, για να βοηθήσουμε τα Παιδικά Χωριά SOS, τον Σύλλογο ΔΑΔΑΑ και τους Αγίους Θεοδώρους, να δώσουμε λίγη χαρά, αγάπη και έναν τόνο αισιοδοξίας σε όλα τα παιδιά που το χρειάζονται τις ημέρες αυτές. Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο και το 2020 να είναι μια χρονιά ανάπτυξης, μια χρονιά διαφορετική απ’ όλες τις άλλες και να δούμε ξανά το χαμόγελο σε όλους τους επαγγελματίες και σε όλο τον κόσμο», ευχήθηκε η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής κ. Κική Κωνσταντινίδου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ