ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεύμα στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ παρέθεσε ο Δημήτρης Χαρίτου

«Να είστε κοντά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και να βάζετε πάνω απ’ όλα τις ανάγκες της κοινωνίας και του τόπου», η ευχή του Βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ στους δημοσιογράφους της Κομοτηνής

fonirodopis.gr

Σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα σε γνωστή ταβέρνα της Κομοτηνής ο Δημήτρης Χαρίτου παρέθεσε το μεσημέρι της Κυριακής 29 Δεκεμβρίου γεύμα στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ με τους οποίους αντάλλαξε ευχές ενόψει της Πρωτοχρονιάς.

«Να είστε κοντά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και να βάζετε πάνω απ’ όλα τις ανάγκες της κοινωνίας και του τόπου», ευχήθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ στους δημοσιογράφους της Κομοτηνής.

«Βρεθήκαμε σήμερα σε μία πολύ ωραία, πολύ ζεστή ατμόσφαιρα και ο λόγος είναι γιατί πραγματικά θέλω να σας ευχαριστήσω για τη συμβολή που είχατε όλο το προηγούμενο διάστημα για να αναδείξετε τις αγωνίες, τις ανάγκες και τα αιτήματα των απλών ανθρώπων και της κοινωνίας.

Θέλω να ευχηθώ και σε σας καλή δύναμη και κυρίως να σας ευχηθώ να συνεχίσετε με την ίδια αποφασιστικότητα και θέληση, με το ίδιο ελεύθερο πνεύμα, να είστε κοντά κυρίως στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και να βάζετε πάνω απ’ όλα τις ανάγκες της κοινωνίας και του τόπου.

Έτσι θα είστε και εσείς από την πλευρά σας χρήσιμοι σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που πρέπει όλοι να κάνουμε για την ανάπτυξη αυτής της περιοχής και πάντα με σκοπό να υπηρετηθούν οι κοινωνικές ανάγκες και οι ανάγκες των πολλών. Καλή χρονιά», δήλωσε ο Δημήτρης Χαρίτου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ