ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από 23 έως 29 Δεκεμβρίου

Από την Εσμεράλδα Δόση

fonirodopis.gr

ΚΡΙΟΣ

Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου είναι πολύ σημαντικές ημέρες, μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα, θα έχετε ξαφνικές ευκαιρίες για οικονομική και επαγγελματική καταξίωση. Ανοίγουν νέοι ορίζοντες για εσάς, η ωριμότητα, η ευθύνη και η πειθαρχία  είναι απαραίτητες για την επίτευξη των στόχων σας. Από τις 29 Δεκεμβρίου θα μπορείτε πιο εύκολα να προωθήσετε τις ιδέες σας, να συζητήσετε για τις προτάσεις που θα έχετε για επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου έχετε πιεστεί, κουραστεί, εάν όμως έχετε δουλέψει με οργάνωση και πειθαρχία, η καταξίωση και η επιτυχία έρχονται σε σας τους επόμενους μήνες, εάν δεν είστε χαρούμενοι, ευχαριστημένοι με αυτό που έχετε, καλό είναι να κάνετε ριζικές αλλαγές να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και αυτή η χρονιά  σας υπόσχεται πολλά. Στο συναισθηματικό τομέα θα υπάρχουν νέες γνωριμίες, ίσως δημιουργήσετε μία σχέση με ένα άτομο που βρίσκεται στο φιλικό σας περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε ευκαιρίες,  ίσως απρόσμενες, για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας που σχετίζονται με σπουδές, ταξίδια, πτυχία, νομικά θέματα. Ίσως αποφασίσετε τώρα να παρακολουθήσετε έναν άλλο κλάδο σπουδών. Θα έχετε ευκαιρίες για επαγγελματική  εξέλιξη, να φτιάξετε τη κοινωνική σας εικόνα και να γνωρίσετε άτομα που θα σας στηρίξουν και θα σας βοηθήσουν. Από τις 29 Δεκεμβρίου θα μπορείτε πιο εύκολα να προωθήσετε τις ιδέες και τα σχέδιά σας, να κάνετε συζητήσεις και υπογραφές συμβολαίων. Στα αισθηματικά, ίσωςδημιουργηθεί μία σχέση με ένα άτομο που βρίσκεται στο επαγγελματικό χώρο. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις και συνεργασίες, μη σκέφτεται αρνητικά και να μην είστε καχύποπτοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου  θα έχετε ξαφνικές ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας από χρήματα συντρόφου, δάνεια, εφορίες, κληρονομιές, ευνοήστε να κάνετε μία σημαντική οικονομική συμφωνία. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για ταξίδια, να δείτε συγγενείς που είναι μακριά, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Ίσως δημιουργήσετε και μία σχέση με ένα άτομο από εξωτερικό ή σε ένα ταξίδι. Από τις 29 Δεκεμβρίου θα έχετε εσωστρεφή διάθεση, δεν θα μπορείτε να εκφραστείτε και να συζητήσετε οικονομικά θέματα όπως επιθυμείτε. Ίσως έχετε μία απάντηση για ένα δικαστικό θέμα. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου έχετε να ρυθμίσετε θέματα καθημερινότητας και οικονομικές εκκρεμότητες. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και να ξεκουραστείτε για να μη δημιουργείτε προβλήματα στην υγεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου θα υπάρχουν ξαφνικές ευκαιρίες στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, θα  γνωρίζετε άτομα που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε, θα μπορείτε να καταφέρετε τους στόχους σας που σχετίζονται με συνεργασίες, σχέσεις,  ένα γάμο. Ίσως γνωρίσετε ένα άτομο διαφορετικό από εσάς, καταξιωμένο και σας οδηγεί σε ένα γάμο. Από τις 29 Δεκεμβρίου μπορείτε πιο εύκολα να προωθήσετε τις ιδέες σας θα έχετε πληροφορίες και προτάσεις να συζητήσετε και να πάρετε αποφάσεις. Είναι μια περιόδους που ευνοείστε από χρήματα που σχετίζονται με τρίτους ή μπορεί να κάνετε κάποια επένδυση. Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου χρειάζεται να κάνετε μία ριζική αλλαγή ή ανανέωση σε σχέσεις και συνεργασίες, ίσως χρειαστεί να δείτε βαθιά μέσα σας, αν  η κατάσταση που βρίσκεστε είναι αυτό που σας εκφράζει αυτό που θέλετε στην πραγματικότητα διαφορετικά πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Θα είναι δημιουργικές και ερωτικές μέρες.

ΛΕΩΝ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε ξαφνικές ευκαιρίες να πετύχετε τους στόχους σας που σχετίζονται με εργασιακά, επαγγελματικά, με θέματα υγείας, καθημερινότητας. Ίσως ξαφνικά αποφασίσετε να αλλάξετε τον επαγγελματικό σας χώρο. Θα έχετε τη δυνατότητα να έρθετε κοντά με το σύντροφό σας αλλά και να δημιουργήσετε μία σχέση σημαντική για τη ζωή σας.  Από τις 29 Δεκεμβρίου μπορείτε να  προωθήσετε, να συζητήσετε,  θα έχετε  και προτάσεις για θέματα εργασιακά, καθημερινότητας και  υγείας. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε υποχρεώσεις στην οικογένεια, ευθύνες, κούραση και πολύ δουλειά, πρέπει να δουλεύετε με εργατικότητα, πειθαρχία και πρέπει να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να προωθήσετε και να κάνετε πραγματικότητα τα δημιουργικά σας σχέδια να δημιουργήσετε μία σχέση σημαντική για τη ζωή σας, να γίνετε γονείς, να έχετε ευχαρίστα νέα για τα παιδιά σας. Θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες να δημιουργήσετε με το ταλέντο σας και να γίνετε δημοφιλής. Τα χρήματα έρχονται ξαφνικά από εκεί που δεν το περιμένετε. Η καθημερινότητά σας θα είναι πιο όμορφη, θα ξεκινήσετε κάποιο χόμπι, διατροφή, θα έχετε βελτίωση και σε θέματα υγείας αν υπάρχουν, θα υπάρχουν προτάσεις για εργασία. Από τις 29 Δεκεμβρίου θα είστε πιο οργανωτικοί, θα μπορείτε πιο εύκολα να συζητήσετε και να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια, να συζητήσετε με τα παιδιά  και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα παρουσιαστούν  ευκαιρίες για να κάνετε ταξίδια στο εξωτερικό, να ξεχωρίσετε, να κάνετε σπουδές και πνευματικές εργασίες, ίσως κάποιο νομικό θέμα να έχει  θετική κατάληξη.

ΖΥΓΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε ευχάριστες, απρόσμενες εξελίξεις σε θέματα οικογενειακά και οικονομικά που σχετίζονται με άλλους. Μπορεί να μετακομίσετε σε ένα σπίτι καλύτερο, να αποκτήσετε έναν απόγονο, να κάνετε μία σημαντική  αγορά, μια οικονομική συμφωνία ή επένδυση. Από τις 29 Δεκεμβρίου μπορείτε να ρυθμίσετε καλύτερα θέματα ακίνητης περιουσίας και να συζητήσετε για θέματα οικογενειακά. Η Αφροδίτη απ τον πέμπτο οίκο σας θα σας κάνει χαρούμενους, αισιόδοξους και σας δίνει ευκαιρίες να δημιουργήσετε,  να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Ίσως να είναι ο έρωτας της ζωής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου  θα έχετε ευκαιρίες να ανοίξετε τους ορίζοντες,  να κάνετε ταξίδια, μαθήματα, μετακινήσεις, νέες συνεργασίες. Η έμπνευση, οι ιδέες που θα έχετε και τα άτομα που θα γνωρίσετε θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε τους στόχους σας, να κάνετε μία σημαντική συνεργασία, μία σχέση ή έναν γάμο. Ίσως κάνετε και μία σημαντική αγορά π.χ. ένα μεταφορικό μέσο. Από τις 29 Δεκεμβρίου μπορείτε να προωθήσετε με οργάνωση και διπλωματία τις ιδέες και τα σχέδιά σας, να πραγματοποιήσετε ταξίδια, εκδρομές, μετακίνησης, να κάνετε νέα ξεκινήματα, να κάνετε συμβόλαια και να βάλετε υπογραφές αλλά και να κάνετε συζητήσεις με αδέρφια και αγαπημένα πρόσωπα. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα είστε σε υπερένταση, έχετε πολλές υποχρεώσεις και έξοδα. Ίσως να επισκευάσετε το μεταφορικό σας μέσο ή να βοηθήσετε άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου θα δημιουργηθούν ευκαιρίες να προωθήσετε οικονομικά σχέδια και να πραγματοποιήσετε τους οικονομικούς στόχους σας, θα βρείτε μια νέα πηγή εισοδήματος και ίσως παίρνετε κάποια χρήματα που τα περιμένατε. Από τις 29 Δεκεμβρίου θα μπορείτε με πρακτικότητα και διπλωματία να συζητήσετε για οικονομικά θέματα και να ρυθμίσετε θέματα εργασίας, υγείας, καθημερινότητας. Θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις, νέες γνωριμίες με άτομα διαφορετικά από εσάς, θα ανταλλάξετε ιδέες, απόψεις, ευνοείται η δημιουργία μιας σχέσης. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου νιώθετε ψυχολογικά και σωματικά κουρασμένοι, ευάλωτοι, προσπαθήστε να ξεκουραστείτε, θα υπάρχουν άτομα που θα λειτουργούν παρασκηνιακά σε βάρος σας, έχετε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου θα υπάρχουν ευκαιρίες για να κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα, να πραγματοποιήσετε τους οικονομικούς στόχους σας, να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια, να κάνετε πραγματικότητα ένα καλλιτεχνικό σας όνειρο, να δημιουργήσετε μία σημαντική σχέση, να γίνετε γονείς. Από τις 29 Δεκεμβρίου μπορείτε καλύτερα να προωθήσετε τα σχέδιά σας, να κάνετε συζητήσεις για θέματα προσωπικά με πρακτικό και διπλωματικό τρόπο. Η Αφροδίτη από το δεύτερο οίκο σας θα σας φτιάξει τη διάθεση, θα  φέρει αισιοδοξία, ευνοεί οικονομικά θέματα. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου αποφύγετε την ένταση με φίλους, μπορείτε να ενταχθείτε σε ομάδες και συλλόγους, κάνετε μία ενδοσκόπηση, ψάξτε βαθιά μέσα σας, να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας και το επόμενο διάστημα να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμάτε στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα ψάξετε μέσα στην ψυχή σας, θα κάντε ενδοσκόπηση και ίσως ανακαλύψετε πράγματα που θα σας βοηθήσουν για το μέλλον σας. Μπορεί να βρείτε λύση σε ένα πρόβλημα υγείας. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να πετύχετε τους στόχους σας από εκεί που δεν το περιμένετε.Ίσως  κάνετε μία μυστική συζήτηση για μια συνεργασία ή συμφωνία ή θα δημιουργήσετε μια σχέση  που θα κρατήσετε κρυφή για κάποιο λόγο, έχετε ευχάριστη διάθεση, είστε μαγνητικοί, θα γνωρίζετε νέα άτομα και θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μία σημαντική σχέση για τη ζωή σας. Ίσως έχετε κάτι ευχαριστώ που έχει να κάνει με την οικογένειά, με το σπίτι.  Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο, αποφύγετε  συγκρούσεις με άτομα κύρους και προσπαθήστε  να μη σας κυριεύσουν φοβίες και ανασφάλειες.

ΙΧΘΕΙΣ

Εσείς του πρώτου  δεκαήμερο θα έχετε  ξαφνικές ευκαιρίες  για να πραγματοποιήσετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας, θα γνωρίσετε  νέα άτομα που θα αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεστε και τις ιδέες σας. Θα  κάνετε μαθήματα για την εξέλιξη σας, ταξίδια, εκδρομές, νέα πρωτοπόρα ξεκινήματα, συλλογική δουλειά και θα ξεχωρίσετε. Θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μία σχέση με ένα άτομο που βρίσκεται  στο φιλικό σας περιβάλλον, ίσως μικρότερο από εσάς που θα σας εντυπωσιάσει με τις γνώσεις του ή με  ένα άτομο από το παρελθόν. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου κάνετε ξεκαθαρίσματα στους φίλους σας, απομακρύνετε από τη ζωή σας άτομα που δεν σας εξυπηρετούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ