ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τον Υπουργό Δικαιοσύνης συναντήθηκαν Στυλιανίδης, Γκαράνης και Χατζηαντωνίου

Του έθεσαν ζητήματα λειτουργίας των Δικαστηρίων Κομοτηνής ενώ υπέβαλαν και αίτημα παραχώρησης του παλιού Δικαστικού Μεγάρου στον Δήμο Κομοτηνής

fonirodopis.gr

Σημαντική συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Βουλευτή Καρδίτσας Κώστα Τσιάρα είχε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης και η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης Γιάννα Χατζηαντωνίου.

Του έθεσαν όλα τα ζητήματα λειτουργίας των Δικαστηρίων Κομοτηνής, τα θέματα έλλειψης δικαστικού και διοικητικού προσωπικού, θέματα υλικοτεχνικής υποδομής και υπέβαλαν αίτημα παραχώρησης του παλαιού Δικαστικού Μεγάρου στον Δήμο Κομοτηνής, ώστε να ενταχθεί σε πρόγραμμα ανάπλασης και να αξιοποιηθεί το ιστορικό κτίριο, στο οποίο κάποτε φιλοξενήθηκε η Διοίκηση Θράκης και  υπεγράφη  η Ενσωμάτωση της στον Εθνικό Κορμό.

Επίσης απηύθυναν πρόσκληση στον Υπουργό να επισκεφθεί την Κομοτηνή μετά τις γιορτές και να διαπιστώσει επί τόπου τα προβλήματα και τις ανάγκες.

Ο Υπουργός κατ’ αρχήν αντέδρασε θετικά και έδωσε εντολή στις υπηρεσίες να μελετήσουν το θέμα, πριν πάρει τις σχετικές αποφάσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ