ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Πανθρακικός σκόραρε για το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής

Φίλαθλοι της ομάδας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και στήριξαν το Κέντρο με είδη πρώτης ανάγκης που έφεραν μαζί τους στο γήπεδο

fonirodopis.gr

Μπορεί εντός του γηπέδου να μην κατάφερε ο Πανθρακός να πάρει το τρίποντο κόντρα στη Δίξα Γρατινής αλλά εκτός γηπέδου, έχοντας ως συμπαίκτη τον υπέροχο κόσμο της ομάδας, έδειξε πως ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Ο κόσμος έδειξε πως είναι ευαισθητοποιημένος στηρίζοντας με είδη πρώτης ανάγκης το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής των παιδικών χωριών SOS, το οποίο εκπροσωπήθηκε από την Θάλια Κενανίδου και την Βιβή Λυγκόζη.

Στο πλευρό τους βρέθηκαν ο πρόεδρος του Πανθρακικού Μπάμπης Σάκαρης και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ομάδας Βασίλης Στοάκης, που δεσμεύθηκαν για την συνέχιση της συνεργασίας.

«Ο Πανθρακικός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας μας και μόνο ενωμένοι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά. Η συνεργασία μας με το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Κομοτηνής, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος Θα συνεχιστεί καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν με πολλές δράσεις με στόχο να μοιράζουμε χαμόγελα στα παιδιά», αναφέρουν οι πράσινοι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ