ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Είδη πρώτης ανάγκης για το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, συγκεντρώνει ο Πανθρακικός

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στη Δόξα Γρατινής που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Κομοτηνής

fonirodopis.gr

Σε συνέχεια της συνεργασίας του Πανθρακικού με το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής,  οι «πράσινοι» καλούν όλον τον κόσμο που θα παρευρεθεί στην κερκίδα του ΔΑΚ Κομοτηνής το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ομάδας με την Δόξα Γρατινής, να φέρει μαζί του είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διατεθούν στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής για να καλυφθούν ανάγκες των οικογενειών που εξυπηρετεί το  Κέντρο.

Συγκεκριμένα, θα δημιουργηθεί ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος στην είσοδο του γηπέδου, όπου θα δίνεται η δυνατότητα ενημέρωσης του φίλαθλου κοινού της πόλης μας για το έργο που επιτελεί το Κέντρο  Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής. Εκεί ο κόσμος θα μπορεί να αφήσει τα προϊόντα που θα φέρει μαζί του.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να φέρουν μαζί τους συγκεκριμένα μερικά από τα εξής είδη: γάλατα μακράς διαρκείας,  γάλατα εβαπορέ δεύτερης βρεφικής ηλικίας και βρεφικές πάνες (Νο: 2-6), είδη υγιεινής(σαμπουάν, αφρόλουτρο, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες και σφουγγάρια μπάνιου), είδη καθαριότητας και απορρυπαντικά.

«Η ιστορία έχει δείξει πως ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Σε αυτήν την αναμέτρηση το πρώτο γκολ θα μπει πριν το εναρκτήριο σφύριγμα του διαιτητή!», σημειώνει ο Πανθρακικός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ