ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Υπό το «άγρυπνο βλέμμα» των Σαμαρειτών οι εορταστικές εκδηλώσεις στην Κομοτηνή

Με 65 συνολικά άτομα το Τμήμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού έδωσε εντυπωσιακό «παρών» κατά την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην Κομοτηνή

fonirodopis.gr

Εντυπωσιακό «παρών» σε κεντρικά σημεία της Κομοτηνής έδωσαν οι Εθελοντές Σαμαρείτες Διασώστες του Ερυθρού Σταυρού τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου κατά την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Ειδικότερα, στην κεντρική πλατεία της πόλης όπου χιλιάδες πολίτες παραβρέθηκαν για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου και τη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, οι Εθελοντές Σαμαρείτες έκαναν εμφανή την παρουσία τους προκειμένου να προσφέρουν όπου απαιτηθεί την πολύτιμη συνεισφορά τους.

Χαρακτηριστική περίπτωση, η άμεση επέμβαση τους σε περιστατικό όπου νεαρή ζαλίστηκε, για άγνωστο λόγο, εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε άμεσα στο ιατρείο που είχε στηθεί πίσω από την σκηνή όπου τραγουδούσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Αξιοσημείωτη επίσης και η στάση του γνωστού καλλιτέχνη, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε το συμβάν κατέβηκε από τη σκηνή και έσπευσε άμεσα στο σημείο για να δει τι συμβαίνει με τη νεαρή κοπέλα.

Οι Εθελοντές Σαμαρείτες αποτελούνταν συνολικά από 65 άτομα εκ των οποίων τα 41 από το Περιφερειακό Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Κομοτηνής, τα 12 από το Π.Τ. Ξάνθης, τα 8 από το Π.Τ. Διδυμοτείχου και τα 4 από το Π.Τ. Καβάλας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ