ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης: «Ο λαός θα αποτρέψει την χυδαία απόπειρα εγκαθίδρυσης αστυνομικού κράτους»

«Τα ψέματα του Υπουργού Προστασίας εκθέτουν τόσο τον ίδιο όσο και τον πρωθυπουργό που τον επέλεξε. Όσο ο κ. Χρυσοχοΐδης παραμένει στην θέση του αποδεικνύεται ότι την ευθύνη την έχει ο πρωθυπουργός»

fonirodopis.gr

Την ακραία καταστολή και αστυνομική βαρβαρότητα στην οποία επιδόθηκε στα Εξάρχεια εναντίον διαδηλωτών η ΕΛ.ΑΣ. του Υπουργού Χρυσοχοΐδη και της κυβέρνησης Μητσοτάκη, καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η ωμή καταστολή και η βία έναντι πολιτών που διαδηλώνουν, το ξεγύμνωμα πολιτών από άνδρες των ΜΑΤ που συνιστά βασανιστήριο και διώκεται σε βαθμό κακουργήματος δείχνουν το πως αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση της Ν.Δ. τα δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών. Τα ψέματα του Υπουργού Προστασίας εκθέτουν τόσο τον ίδιο όσο και τον πρωθυπουργό που τον επέλεξε. Όσο ο κ. Χρυσοχοϊδης παραμένει στην θέση του  αποδεικνύεται ότι την ευθύνη την έχει ο πρωθυπουργός. Ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί όσο και αν τον καλύπτουν τα χρεοκοπημένα Μέσα. Ο δημοκρατικός λαός της πατρίδας μας θα αποτρέψει την  χυδαία απόπειρα εγκαθίδρυσης αστυνομικού κράτους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ