ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΖΩΔΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις από 2 έως 8 Δεκεμβρίου

Από την Εσμεράλδα Δόση

fonirodopis.gr

Στις τρεις Δεκεμβρίου ο Δίας θα είναι  στο ζώδιο του Αιγόκερου μέχρι 19/12/2020, θα είναι μία εβδομάδα με σημαντικές ευκαιρίες, οικονομικές, αισθηματικές, και επαγγελματικές, καταξίωση, επιβράβευση για όσους πιστεύουν στον εαυτό τους, δουλεύουν με μεθοδικότητα και συνείδηση.

Στις  3 Δεκεμβρίου, έχουμε  το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα θα βοηθήσει με πληροφορίες, συζήτησης,  για να μπορούμε να πάρουμε αποφάσεις και  να κάνουμε σημαντικά βήματα στη ζωή μας. Στις 3 Δεκεμβρίου έχουμε το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη θα φέρει θάρρος και ευκαιρίες στον έρωτα. Στις 8 Δεκεμβρίου με το τετράγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα ίσως υπάρχει απογοήτευση, εξαπάτηση.

ΚΡΙΟΣ

Για  εσάς που είστε τις πρώτες μέρες του ζωδίου, θα υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις και ευκαιρίες στην επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή. Η Αφροδίτη από τον 10ο οίκο σας θα σας κάνει γοητευτικούς και θα φέρει ευκαιρίες για να δημιουργήσετε φιλικές  και ερωτικές σχέσεις που θα βοηθήσουν την εξέλιξη και τη βελτίωση των οικονομικών σας. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα θα σας  φέρει  πληροφορίες, να κάνετε συζητήσεις που αφορούν συναισθηματικά, οικονομικά αλλά και επαγγελματικά θέματα, να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε νέα ξεκινήματα,  να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Στις 8 Δεκεμβρίου θα έχετε ευκαιρίες να δημιουργήσετε ρομαντικές,  ερωτικές σχέσεις με κάποιο άτομο από τον επαγγελματικό χώρο ή μια σχέση που θέλετε να κρατήσετε μυστική.  Την ίδια μέρα να είστε προσεκτικοί γιατί θα υπάρχουν απογοήτευσης και εξαπάτησης σε αισθηματικό επίπεδο αλλά και σε  θέματα  νομικά,  σπουδών ή ταξίδια.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς  των πρώτων ημερών η θέση  του Δία  από το ζώδιο του Αιγόκερου θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε και να εξελίξετε τη ζωή σας.  Ίσως  αλλάξετε τη φιλοσοφία που έχετε για τη ζωή, θα έχετε την δυνατότητα  και τις ευκαιρίες για σπουδές και ταξίδια. Η Αφροδίτης, εξάγωνο με τον Άρη,  θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας, να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με συνεργάτες,  αλλά και σας δίνει θάρρος να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει και να δημιουργήσετε μία  σχέση, ίσως με ένα άτομο διαφορετικό από σας ή από μακριά, ίσως και  με ένα άτομο που βρίσκεται στο φιλικό σας περιβάλλον. Θα έχετε την δυνατότητα να  κάνετε συζητήσεις και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για ένα γάμο, για μία συνεργασία, για ένα ταξίδι στο εξωτερικό που θα βοηθήσει στην εξέλιξη σας. Στο τέλος της εβδομάδας να προσέχετε τις οικονομικές εξαπατήσεις  και μια απογοήτευση από κάποιον φίλο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για εσάς των πρώτων ημερών του ζωδίου η θέση  της Αφροδίτης και του Δία από το ζώδιό  του Αιγόκερου, είναι  μία ελπίδα, ένα φως που θα σας  βοηθήσει να ρυθμίσετε οικονομικά θέματα,  να βρείτε ευκαιρίες, να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, να κάνετε επενδύσεις ή να πάρετε κάποιο δάνειο,  θα σας βοηθήσουν  να γιατρέψετε και τον ψυχικό σας κόσμο, να δείτε τον εαυτό σας και τις βαθιές επιθυμίες σας, να ασχοληθείτε με την έρευνα, τη ψυχολογία, τη θρησκεία. Οικονομική βοήθεια θα έρθει  από το σύντροφό σας από κάποια οικονομική συμφωνία που θα κάνετε,από κληρονομιές ή από χρήματα δημοσίου. Στο χώρο της εργασίας και τις καθημερινότητάς, υπάρχει ένταση, πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις,  από τις τρεις Δεκεμβρίου με το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις με άτομα που δουλεύετε μαζί,  να σταθεροποιήσετε μία προσωπική σχέση που ίσως σας βοηθάει και οικονομικά,  και μπορεί να έχετε μία νέα πρόταση εργασίας. Από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή προσέχετε της εξαπάτησης, απογοητεύσεις από μία σχέση ή συνεργασία ή από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου,  η θέση του Δία από τον 7ο οίκο σας θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τα όνειρα στην προσωπική και την επαγγελματική ζωή, να κάνετε καλύτερες σχέσεις και συνεργασίες, καλές γνωριμίες, χρήσιμες για τα επαγγελματικά, θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για μία σχέση, έναν γάμο, μία νέα συνεργασία που θα βελτιώσει τα οικονομικά σας. H συμμετοχή σας σε ομάδες η συλλογική δράση ή βοήθεια των φιλών. Οι νέες γνωριμίες θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά στο στόχο σας και σε έναν έρωτα που επιθυμείτε. Για εσάς του δεύτερου δεκαημέρου είναι μία ερωτική, δημιουργική εβδομάδα μπορείτε να έρθετε κοντά στο αγαπημένο σας πρόσωπο, να δημιουργήσετε μία νέα  ερωτική σχέση, να προωθήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο και ίσως να σταθεροποιήσετε μία συνεργασία. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα κάνετε συζητήσεις, συναντήσεις, θα πάρετε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να  πάρετε αποφάσεις  που θα σας φέρουν  κοντά στο στόχο σας.

ΛΕΩΝ

Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου η θέση του Δία από τον 6ο οίκο θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας που έχουν να κάνουν με την εργασία, την καθημερινότητα και την υγεία, μπορείτε να δημιουργήσετε, να κάνετε ένα χόμπι σας εργασία, να ασχοληθείτε με σπορ, χώρο με οτιδήποτε σας φτιάχνει την μέρα. Θα παρουσιαστούν ξαφνικές νέες προτάσεις που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά  και την εργασία σας.  Ίσως αλλάξετε το χώρο τον επαγγελματικών σας. Ίσως βρείτε ένα νέο τρόπο, εξελιγμένο,  να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα υγείας. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου  θα αποφύγετε την ένταση στον οικογενειακό χώρο, θα έρχεστε πιο κοντά με άτομα της οικογένειάς και της εργασίας, που σε αυτό το περιβάλλον μπορεί να δημιουργηθεί  ένας έρωτας. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα πάρετε πληροφορίες σημαντικές που θα σας βοηθήσουν να λύσετε θέματα της οικογένειας, της εργασίας αλλά και της υγείας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας του πρώτου δεκαημέρου η θέση του Δία στον πέμπτο οίκο σας θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τα φιλόδοξα,  δημιουργικά, ερωτικά σας σχέδια, να κάνετε  έναν απόγονο, να κάνετε τον χόμπι σας επάγγελμα, να έχετε χαρά στη ζωή σας. Θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες να πραγματοποιήσετε ταξίδια στο εξωτερικό που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη σας,  σπουδές, μαθήματα και πνευματικές εργασίες. Ίσως αλλάξετε τώρα  τη φιλοσοφία για τη ζωή σας. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου θα έχετε πολλές ευθύνες στην καθημερινότητα και μαζί με αυτό και ένταση, προσέχετε τη σχέση σας με αγαπημένα πρόσωπα και άτομα της οικογένειας,  προσοχή στην οδήγηση. Θα υπάρχουν ευκαιρίες για νέες  γνωριμίες,  για φλερτ και έρωτα. Στο τέλος της εβδομάδας προσέχετε εξαπατήσεις, υποσχέσεις που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν, για να μην απογοητευτείτε, θα έχετε ευκαιρία για νέες γνωριμίες, για να δημιουργηθεί  μία σχέση, ένας έρωτας. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου  θα έχετε τις κατάλληλες πληροφορίες και άτομα που θα σας βοηθήσουν και θα κάνετε νέα ξεκινήματα, συμβόλαια και ταξίδια.

ΖΥΓΟΣ

Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου η θέση του Δία στο τέταρτο οίκο, θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα τη οικογενείας,  να αγοράσετε ένα σπίτι ή να κάνετε ανακαίνιση, να βελτιώσετε τη ζωή σας, να αποφασίζετε για ένα γάμο ή να ξεκινήσετε μια νέα εργασία στο χώρο του σπιτιού. Ξαφνικά απρόοπτα συμβαίνουν στα οικονομικά σας που σχετίζονται με άλλους και με την οικογένεια, ίσως άτομα της οικογένειάς θα σας βοηθήσουν για να κάνετε μία επένδυση ή  να σας δώσουν ένα ακίνητο ή μία κληρονομιά. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου θα έρχεστε κοντά με άτομα της οικογένειάς, θα τους προσφέρετε τη βοήθειά, την αγάπη σας και εκείνοι θα σας βοηθήσουν οικονομικά. Προσέχετε στις 8 Δεκεμβρίου μην εξαπατηθείτε ή  απογοητευτείτε από  λάθος κινήσεις σας ή από άτομα στο εργασιακό σας χώρο. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα ανακαλύψετε τρόπους για να ρυθμίσετε και να βελτιώσετε τα οικονομικά, θα κάνετε νέες σημαντικές, οικονομικές συμφωνίες, θα ασχοληθείτε με την ακίνητη περιουσία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσάς του πρώτου δεκαημέρου η θέση του Δία θα σας βοηθήσει να προωθήσετε με τον καλύτερο τρόπο τα σχέδια σας, να οργανώσετε την καθημερινότητα, θα φέρει κοντά σας τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν. Θα σας βοηθήσει να ανοίξετε τους ορίζοντές, να κάνετε  μαθήματα, σεμινάρια, σπουδές,  νέες γνωριμίες, μετακινήσεις και ταξίδια. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε μία σημαντική αγορά ή να αλλάξετε ή να αγοράσετε μεταφορικό μέσο. Για εσάς του δεύτερου δεκαημέρου είναι ημέρες με πολύ έντονη δημιουργικότητα  ίσως και με ένταση,  θα έχετε ταξίδια νέες γνωριμίες. Θα έχετε  προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη, ευκαιρία να δημιουργήσετε μία σχέση ή μία   συνεργασία που θα είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον σας. Στης 8 Δεκεμβρίου,  προσέχετε μην εξαπατηθείτε οικονομικά, από την άλλη θα έχετε ευκαιρία για να δημιουργήσετε μία σχέση, έναν έρωτα. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου έχετε την τόλμη, την αποφασιστικότητα και τις απόλυτες πληροφορίες για να πάρετε αποφάσεις ή να κάντε ένα σημαντικό συμβόλαιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου η νέα θέση του Δία θα σας βοηθήσει σε ανοίγματα οικονομικά και νέες εργασιακές ευκαιρίες που θα βελτιώσουν τα οικονομικά σας,  θα μπορείτε τώρα να ρυθμίσετε οικονομικές υποθέσεις και οφειλές που υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα.  Καλό είναι να κάνετε καλή διαχείριση των οικονομικών σας. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου  θα σας απασχολήσουν προσωπικά  θέματα, θα  κάνετε  μία  γνωριμία,  ίσως,  μυστική, που θα σας βοηθήσει  οικονομικά. Στις 8 Δεκεμβρίου προσέχετε οικονομικές και προσωπικές εξαπατήσεις και απογοητεύσεις, μην εμπιστεύεστε τα οικονομικά σας σε άτομα που δεν ξέρετε καλά. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου ίσως εμπλέκεστε σε ένα παρασκήνιο που σχετίζεται με τα οικονομικά, μπορεί να  κάνετε μία μυστική οικονομική συμφωνία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου η θέση του Δία στον πρώτο οίκο σας θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας, θα σας φέρει αισιοδοξία και τους κατάλληλους ανθρώπους στη ζωή σας,  θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια, να δημιουργήσετε μία όμορφη σχέση με τα παιδιά σας, να ερωτευτείτε, να κάνετε απόγονους. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου με την γοητεία, την προσωπικότητά, το μαγνητισμό σας γνωρίζετε νέους ανθρώπους, θα κάνετε νέους φίλους και μία σημαντική γνωριμία, έναν έρωτα μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Στις 8 Δεκεμβρίου να είστε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε και τις υποσχέσεις που θα σας δώσουν, μη σας εξαπατούν, προσοχή και στις υπογραφές. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε συζητήσεις με φίλους που θα σας βοηθήσουν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου η θέση του Δία στον 12ο οίκο σας θα σας βοηθήσει να κάνετε μια ανάλυση βαθιά στην ψυχή σας, να σκεφτείτε, να οργανωθείτε ,να ετοιμαστείτε για τα επόμενα βήματα σας,  θα λειτουργήσει και σαν φύλακας άγγελός σας, θα  βοηθήσει να κάνετε αλλαγές στον οικογενειακό σας χώρο. Ίσως αποφασίσετε μία μετακόμιση ή  ριζική ανακαίνιση του χώρου του σπιτιού. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου θα έχετε συναντήσεις με φίλους, θα είστε κοινωνικοί, μην εμπλέκεται τους φίλους με τα οικονομικά και τα ερωτικά θέματα, για να μην απογοητευτείτε και εξαπατηθείτε. Στα επαγγελματικά σας αποφύγετε την ένταση, να έχετε χαμηλούς τόνους.  Ευνοείται μία γνωριμία, ένας έρωτας με ένα άτομο από το επαγγελματικό χώρο. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου αποφύγετε εμμονές και φοβίες, θα έχετε ευκαιρίες να κάνετε  μυστικές, σημαντικές συζητήσεις για θέματα επαγγελματικά και καριέρας.

ΙΧΘΕΙΣ

Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου η θέση του Δία στο 11ο οίκο σας θα σας δώσει φτερά, να ανοίξετε δρόμους για να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας, να κάνετε  αλλαγές στην καθημερινότητά, θα σας βοηθήσει  να συμμετέχετε σε οργανισμούς ομάδες και να ξεχωρίζετε.  Θα γνωρίζετε και θα συναντήσετε νέα άτομα με νέες ιδέες  που θα σας εξελίσσουν, θα οργανώσετε ταξίδια θα κάνετε σπουδές, σεμινάρια, εννοείται μια γνωριμία, ένας έρωτας με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον. Ο  Άρης από τον 9ο οίκο σας θα σας βοηθήσει να προγραμματίζετε ταξίδια για την επιμόρφωση σας, θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με νέα άτομα με τα οποία θα μπορέσετε να αναπτύξετε τη θεωρία σας και τις απόψεις σας για τη ζωή. Αποφύγετε να εμπιστεύεστε σε φίλους τα προσωπικά σας θέματα, μη σας εξαπατούν και σας απογοητεύουν. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις με φίλους ή με άτομα που είναι από το εξωτερικό ή μακριά για να βοηθήσουν την εξέλιξη σας ή μία συλλογική δουλειά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ