ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ετήσιες εκπτώσεις και προσφορές στους φοιτητές από καταστήματα της Κομοτηνής

«Αγοράζω στην πόλη που σπουδάζω»: Κοινή δράση του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης για τη διασύνδεση του Πανεπιστημίου με την τοπική αγορά

fonirodopis.gr

Από την θεωρεία στην πράξη περνά το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και αποδεικνύει έμπρακτα για ακόμη μία φορά τον κοινωνικό του χαρακτήρα.

Σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Κομοτηνής οργανώνεται η δράση «Αγοράζω στην πόλη που σπουδάζω». Πρόκειται για μια δράση που επιφέρει τη διασύνδεση του Πανεπιστημίου με την αγορά της πόλης, αλλά κυρίως με τα καταστήματα τα οποία θα παρέχουν εκπτώσεις και προσφορές στους φοιτητές καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Σε πρόσφατη επίσκεψη στο κτίριο Διοίκησης  του Δ.Π.Θ. η κα Κική Κωνσταντινίδου, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής, συνοδευόμενη με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου,  συνάντησε τον Πρύτανη Καθηγητή κ. Αλέξανδρο Πολυχρονίδη ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες για  μελλοντικές δράσεις από κοινού με το Πανεπιστήμιο.

Δήλωσε την ικανοποίησή της  για το ενδιαφέρον και τη συνεργασία του Ιδρύματος σε αυτή την πρωτοβουλία σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για τον επιχειρηματικό κόσμο.

Ο Πρύτανης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Καθηγητής κ. Αλέξανδρος Χ. Πολυχρονίδης διαβεβαίωσε ότι το Ίδρυμα θα βρίσκεται πάντα αρωγός σε τέτοιου είδους δράσεις ευχαριστώντας για την αγαστή συνεργασία σε αυτό το πιλοτικό πρόγραμμα. Οι παραβρισκόμενοι  Αντιπρυτάνεις, Οικονομικών Αν. Καθηγητής κ. Φώτης Μάρης, Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης κα Μαρία Μιχαλοπούλου, και Διοικητικών Υποθέσεων κ. Ραφαήλ Σανλδατζόπουλος εξέφρασαν την επιθυμία τους η δράση αυτή να βρει μιμητές και στις άλλες πανεπιστημιουπόλεις.

Μέχρι στιγμής 35 επιχειρήσεις έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετέχοντας στη δράση, με προϊόντα ένδυσης, υπόδησης, βιβλία-χαρτικά και προϊόντα τεχνολογίας, ενώ όποιος επιχειρηματίας επιθυμεί να συμμετέχει μπορεί να επικοινωνεί με την γραμματεία του εμπορικού συλλόγου.

Την έκπτωση θα λαμβάνουν οι φοιτητές σε όσα καταστήματα φέρουν το σχετικό σήμα με την ένδειξη, «Αγοράζω στην πόλη που σπουδάζω» με την επίδειξη της φοιτητικής τους ταυτότητας.

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ5 ημέρες πριν

Επενδύσεις στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής ζήτησε από τους Αμερικανούς διπλωμάτες ο Γιάννης Γκαράνης

ΕΒΡΟΣ1 εβδομάδα πριν

Μητσοτάκης: «Ο φράχτης στον Έβρο είναι το λιγότερο που μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση»

ΒΟΥΛΗ2 εβδομάδες πριν

Συκοφαντίες και λάσπη μέσα στη Βουλή εις βάρος μειονοτικών δημοσιογράφων της Κομοτηνής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ2 εβδομάδες πριν

Υφαντές: Ελλείψει πεζοδρομίου μαθητές περπατάνε καθημερινά πάνω στον κεντρικό δρόμο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 εβδομάδες πριν

Θωράκιση του Νοσοκομείου Κομοτηνής ενόψει πιθανής έξαρσης της πανδημίας, ζητάει ο Δ. Χαρίτου

ΡΟΔΟΠΗ2 εβδομάδες πριν

Ελένη Χατζηγεωργίου: «Νιώθουμε προδομένοι σαν λαός»

ΡΟΔΟΠΗ2 εβδομάδες πριν

Το παράνομο άνοιγμα των Βαρωσίων καταδίκασαν Κύπριοι φοιτητές στην Κομοτηνή

ΡΟΔΟΠΗ2 εβδομάδες πριν

Πορεία διαμαρτυρίας από Αρμένιους και Έλληνες στο τουρκικό προξενείο Κομοτηνής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ