ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τον Σύλλογο Κομοτηναίων Αθήνας συναντήθηκε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

Ο Βουλευτής τους ζήτησε να προγραμματίσουν μαζί ενέργειες και δράσεις που θα αναδείξουν στην Αθήνα την ιστορία, το ρόλο αλλά και τη σημασία της Θράκης και ειδικότερα της Ροδόπης

fonirodopis.gr

Με το Σύλλογο Κομοτηναίων της Αθήνας συναντήθηκε σήμερα Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, ο Βουλευτής Ροδόπης,  Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Συζήτησε θέματα που αφορούν στη στήριξη του Συλλόγου, καθώς και πρωτοβουλίες, που θα μπορούσαν να αναπτυχθούν από κοινού ενόψει του εορτασμού των 100 χρόνων από την Ενσωμάτωση της Θράκης στον εθνικό κορμό.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης εξήγησε στο Προεδρείο των συμπατριωτών του ότι θα σταθεί στο πλευρό τους σε ό,τι χρειαστούν και τους ζήτησε να προγραμματίσουν μαζί ενέργειες και δράσεις που θα αναδείξουν στην Αθήνα την ιστορία, το ρόλο αλλά και τη σημασία της Θράκης και ειδικότερα της Ροδόπης.

Όπως δήλωσε ο Βουλευτής Ροδόπης «Εσείς οι απόδημοι Ροδοπίτες, που κρατάτε τους δεσμούς με την ιδιαίτερή μας πατρίδα αποτελείτε τη σημαντικότερη δύναμη προβολής και ανάδειξης της περιοχής μας, που μπορεί να κάνει και την υπόλοιπη Ελλάδα να γνωρίσει και να αγαπήσει τη Θράκη. Σας ευχαριστούμε για ό,τι κάνετε. Σας ευχαριστούμε που κρατάτε ζωντανή τη σχέση σας με την περιοχή και σας ζητούμε να εμπλακείτε ενεργά στους εορτασμούς του 2020».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ