ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Μήνυση κατά του Δημοτικού Κυνοκομείου Κομοτηνής για κακοποίηση τυφλού σκύλου

Κατατέθηκε τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στο Α.Τ. Κομοτηνής από μέλη της ομάδας «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής SOS»

fonirodopis.gr

Μήνυση κατά του Δημοτικού Κυνοκομείου Κομοτηνής κατέθεσαν τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στο Αστυνομικό Τμήμα Κομοτηνής μέλη της ομάδας «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής SOS».

Η μήνυση αφορά κακοποίηση τυφλού σκύλου τον οποίον έχουν μονίμως αλυσοδεμένο στο Δημοτικό Κυνοκομείο κατά παράβαση της νομοθεσίας.

Η ανακοίνωση της φιλοζωικής ομάδας:

«Σήμερα, 25.11.2019, έγινε μήνυση κατά των υπευθύνων του δημοτικού κυνοκομείου Κομοτηνής από την ομάδα Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής, για κακοποίηση τυφλού σκύλου. Ο ‘’Κινγκ’’ είναι ένα τυφλό πίτμπουλ καφέ χρώματος, που εδώ και δύο ολόκληρα χρόνια παραμένει δεμένος στην αυλή του κυνοκομείου – κολαστηρίου. Αντί να ληφθούν ειδικά μέτρα για το σκύλο, βρήκαν την εύκολη λύση να το αλυσοδέσουν.

Η μήνυση έγινε εναντίον του υπεύθυνου κτηνίατρου Θάνου Καραγιώργη, του προϊσταμένου καθαριότητας Νίκου Στεργιάδη, του τέως αντιδημάρχου Γιάννη Μουρτίδη και του νυν αντιδημάρχου Ισμαήλ Λεβέντ.

Ο καημένος ο Κινγκ όχι μόνο έχασε την όραση του, όχι μόνο φυλακίστηκε αλλά τον αλυσόδεσαν κιόλας. Πως να νιώθει άραγε αυτή τη στιγμή που γράφουμε αυτά τα λόγια;».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ