ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Ελένη Λαφτσή: «Μια απ’ τα ίδια στον Δήμο Κομοτηνής, κρίμα κ. Δήμαρχε»

Ανακύκλωση των ίδιων προσώπων στα Δ.Σ. των δημοτικών επιχειρήσεων – Βόλεψαν μέχρι και μη εκλεγμένους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ως προτεινόμενους δημότες!!!

fonirodopis.gr

Ως μια ακόμη χαμένη ευκαιρία για τον Δήμο Κομοτηνής χαρακτηρίζει η Ελένη Λαφτσή τους ορισμούς των διοικητικών συμβουλίων των δημοτικών επιχειρήσεων που αποφασίστηκαν την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Η επικεφαλής της παράταξης «ΠΟΛΗ-τική Ανατροπή» μιλά για ανακύκλωση των ίδιων προσώπων και για έναν Δήμαρχο που προτίμησε «την εσωστρέφεια και την ασφάλεια της πλειοψηφίας του από το άνοιγμα σε πρόσωπα και απόψεις».

Αναλυτικά, η Ελένη Λαφτσή σημειώνει:

«Μια χαμένη ακόμη ευκαιρία για τον Δήμο Κομοτηνής ή αλλιώς η πρακτική του σκαντζόχοιρου!

Μια από τα ίδια και πάλι όσον αφορά τον διορισμό Δ.Σ. των δημοτικών επιχειρήσεων, με τον δήμαρχο Κομοτηνής να προτιμά την εσωστρέφεια και την ασφάλεια της πλειοψηφίας του από το άνοιγμα σε πρόσωπα και απόψεις έξω από τα γνωστά και σίγουρα όρια.

Ανακύκλωση των ίδιων προσώπων στο σύνολο των διοικήσεων, με εναλλαγή των ρόλων τους από τακτικό σε αναπληρωματικό και το αντίθετο. Είναι σίγουρο ότι ούτε και οι ίδιοι οι διορισθέντες δεν θυμούνται πού και σε πόσα ΔΣ διορίσθηκαν!

Το ίδιο φαινόμενο και στις θέσεις που καταλαμβάνουν προτεινόμενοι δημότες, όπου συνωστίζονται μη εκλεγέντες υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας. Κάπως θα έπρεπε να τους βολέψουν άλλωστε!

Χαμένος στη μοναξιά και την ασφάλεια της πλειοψηφίας ο κ. δήμαρχος, έχασε την ευκαιρία να αποδείξει, όχι σε εμένα, αλλά στους δημότες, ότι δεν διακατέχεται από μια υπέρ συγκεντρωτική αντίληψη, αλλά ότι μπορεί για το καλό του Δήμου να ανοιχτεί και να εγκαινιάσει ένα νέο μοντέλο διακυβέρνησης ,πιο πλουραλιστικό και κυρίως πιο δημοκρατικό.

Κρίμα κ. Δήμαρχε!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ