ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΖΩΔΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις από 25 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου

Από την Εσμεράλδα Δόση

fonirodopis.gr

Καλή εβδομάδα με αισιοδοξία και χαρά για όλους!

Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 25 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου. Αγαπημένοι μου φίλοι, θα είναι μία εβδομάδα με ευκαιρίες για όλους μας.

Στις 26 Νοεμβρίου η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη  θα φέρει αισιοδοξία, ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, για ταξίδια, που θα βοηθήσουν  τις πνευματικές αναζητήσεις και την εξέλιξή μας, σε συνδυασμό με την Αφροδίτη που περνάει στον ζώδιο του Αιγόκερου θα μας βοηθήσουν να κάνουμε  φιλόδοξα σχέδια  και να έχουμε τα  αποτελέσματα που  επιθυμούμε.

Σημαντική βοήθεια θα είναι και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό  στο Ταύρο που θα φέρει για όλους μας επαγγελματικές ευκαιρίες, οικονομικές, ξαφνικές γνωριμίες, ξαφνικούς έρωτες.                                                                  

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου θα  έχουμε το εξάγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω θα μας βοηθήσει  να σταθεροποιήσουμε  οικονομικές,  επιχειρηματικές επαγγελματικές υποθέσεις, να προωθήσουμε τα σχέδια μας και να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρα,  τους στόχους  και τις επιθυμίες μας με σοβαρότητα και οργάνωση.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη σας φέρνει αισιοδοξία, σας δίνει την δυνατότητα να ανοίξετε τους ορίζοντές σας, να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδιά σας,  να πραγματοποιήσετε ταξίδια στο εξωτερικό για να βοηθήσουν την εξέλιξη σας, να ξεκινήσετε σεμινάρια, σπουδές. Θα υπάρχουν ξαφνικά γεγονότα, εκπλήξεις, γνωριμίες με πολύ ενδιαφέροντα άτομα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, μια πρόταση εργασίας,  συνεργασίας, μία νέα πηγή εισοδήματος, ένας έρωτας, που θα αλλάξουν τη ζωή σας προς το καλύτερο.  Θα υπάρχει και νευρικότητα, προσπαθήστε να τακτοποιήσετε τις οικονομικές εκκρεμότητες και μην παίρνετε οικονομικά ρίσκα αυτό το διάστημα. Την Παρασκευή μπορείτε να σταθεροποιήσετε ένα οικονομικό, επαγγελματικό θέμα και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για μία σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη για εσάς φέρνει δυνατότητες για εξέλιξη στα οικονομικά θέματα,  μία νέα πηγή εισοδήματος, μία σημαντική οικονομική πρόταση. Η νέα θέση της Αφροδίτης θα σας φέρει συναισθηματική ασφάλεια, ευκαιρίες οικονομικές, νέες γνωριμίες, ξαφνικούς κεραυνοβόλους έρωτες, ίσως σε ένα ταξίδι ή με ένα άτομο από το εξωτερικό. Να είστε προσεκτικοί, να αποφύγετε τη νευρικότητα και την ένταση που θα υπάρχουν στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Στις 28 και 30 Νοεμβρίου μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρα και τους στόχους σας, να κάνετε κάποια συμφωνία οικονομική η επαγγελματική, να πάρετε  μία σημαντική απόφαση για μία σχέση, μία συνεργασία, να συμμετέχετε σε μια ομάδα, να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι που το επιθυμείτε πολύ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη σας φέρνει την δυνατότητα για αλλαγές και καινούργια ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Ίσως αποφασίστε τώρα για ένα γάμο, να κάνετε μία νέα  συνεργασία, να γνωρίσετε ένα άτομο  και να κάνετε μία σημαντική σχέση. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα σας φέρει  ευκαιρίες για βελτίωση των οικονομικών, από μία οικονομική-επαγγελματική συμφωνία, κληρονομικά, φορολογικά, χρήματα συντρόφου. Επίσης μπορεί να δημιουργείται  ένας έρωτας που θα  κρατήσετε μυστικό για κάποιους λόγους. Στις 28 και 30 Νοεμβρίου, στο χώρο της εργασίας, μπορείτε να κάνετε συζητήσεις, νέα ξεκινήματα, να υπογράψετε συμβόλαια, να πραγματοποιήσετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας, να σταθεροποιήσετε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας με συνεργάτες αποφύγετε την ένταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς θα έχετε νέα ξεκινήματα στο χώρο της εργασίας, θα ασχοληθείτε με θέματα υγείας, καθημερινότητας, θα ξεκινήσετε κάποια διατροφή, ένα χόμπι που σας αρέσει ή κάποιο σπορ. Η Αφροδίτη από τον 7ο οίκο σας, θα ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες, θα έχετε προτάσεις για μια νέα συνεργασία, θα γνωρίζετε νέα άτομα και για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί να δημιουργήσει μία σημαντική σχέση για τη ζωή του. Να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας με φιλικά σας πρόσωπα και με τα παιδιά γιατί μπορεί να υπάρχει ένταση. Στις 28 και 30 Νοεμβρίου θα έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, να σταθεροποιήσετε μία σχέση και ένα γάμο, να κάνετε ένα ταξίδι που επιθυμείτε πολύ. 

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 26 Νοεμβρίου θα σας δώσει την δυνατότητα να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια, να κάνετε νέα ξεκινήματα, να ασχοληθείτε με τα παιδιά, να αποκτήσετε ένα απόγονο. Θα έχετε ξαφνικές ευκαιρίες για εργασία, να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, να δημιουργήσετε μία ερωτική σχέση με κάποιο άτομο από τον εργασιακό σας χώρο και θα δείτε βελτίωση σε θέματα υγείας. Να αποφύγετε την ένταση στην οικογένεια και στον επαγγελματικό χώρο. Στις 28 και 30 Νοεμβρίου μπορείτε  να λύσετε θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία, θέματα οικονομικά, θέματα εργασίας, καθημερινότητας, υγείας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στις 26 Νοεμβρίου θα σας φέρει αλλαγές  στο χώρο του σπιτιού, μία μετακόμιση, ανακαίνιση, ένα νέο μέλος στην οικογένεια, μπορεί ακόμα να ξεκινήσετε μία δεύτερη δουλειά από το χώρο του σπιτιού. Στις 28 Νοεμβρίου το τρίγωνο Αφροδίτης- Ουρανού θα φέρει στη ζωή σας μία δυνατή γνωριμία, μία σχέση  ή  ένα ξαφνικό έρωτα. Να είστε προσεκτικοί στις συζητήσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα, στην οδήγηση, γιατί θα υπάρχει νευρικότητα. Στις 28 με 30 Νοεμβρίου  μπορείτε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας που έχουν να κάνουν με νέα ξεκινήματα, συμβούλια και υπογραφές, με ταξίδια,  μαθήματα, νομικά θέματα, ένα δημιουργικό σας σχέδιο και για ότι έχει να κάνει με τα παιδιά σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στις 26 Νοεμβρίου θα σας φέρει νέες ιδέες για να κάνετε νέα ξεκινήματα, νέα μαθήματα, να ασχοληθείτε με το γράψιμο, το εμπόριο, με ταξίδια, μετακινήσεις, νέες γνωριμίες. Με την Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, θα έρθετε κοντά και θα έχετε απρόσμενες όμορφες στιγμές με άτομα της οικογένειας που ίσως σας προσφέρουν και οικονομική βοήθεια. Στις 28-30 Νοεμβρίου μπορείτε να πραγματοποιήσετε μία συμφωνία οικονομική του σχετίζεται με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία, μπορεί να έχετε μία πρόταση για εργασία που θα βελτιώσει τα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στις 26 Νοεμβρίου θα φέρει ευκαιρίες για να βρείτε μια νέα πηγή εισοδήματος, για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μετακινήσεις, ταξίδια, να έρθετε κοντά με αγαπημένα πρόσωπα, να τους προσφέρετε την αγάπη σας και να  βελτιώσετε τις σχέσεις μαζί τους. Ίσως έχετε ξαφνικά μία πρόταση για συνεργασία ή να  δημιουργήσετε μία σχέση, να ερωτευτείτε με έναν συνεργάτη σας. Να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας και στις συνεργασίες γιατί θα υπάρχει νευρικότητα. Στις 28 και 30 μπορείτε  να πραγματοποιήσετε   ένα προσωπικό, ερωτικό, δημιουργικό  στόχο σας,  ένα θέμα που σχετίζεται με τα παιδιά, ένα ταξίδι ή συμβόλαια και συμφωνίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στις 26 Νοεμβρίου γίνεται στο ζώδιό σας, ανοίγει δρόμους για να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας, ότι δεν σας εκφράζει μπορείτε να το αλλάξετε,  την εμφάνιση, το χτένισμα, το ντύσιμο τη δουλειά, με κάτι  που θα σας εκφράζει. Θα έχετε ξαφνικές προτάσεις για εργασία, θα αλλάξετε την καθημερινότητά σας,   θα βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Ίσως ερωτευτείτε κάποιο άτομο στο χώρο της εργασίας. Στις 28-29 Νοεμβρίου μπορείτε να κάνετε συζητήσεις, συμφωνείς για να τακτοποιήσετε οικονομικά, οικογενειακά θέματα, καλό είναι να υπάρχει μυστικότητα. Αποφύγετε την ένταση στο χώρο της εργασίας,  να είστε προσεκτικοί σε ότι κάνετε και βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 Η Νέα σελήνη στις 26 Νοεμβρίου θα σας προβληματίσει, θα σας φέρει την ανάγκη να απομονωθείτε για λίγο, να δείτε μέσα στην ψυχή σας εάν αυτό που έχετε στη ζωή σας είναι αυτό που σας εκφράζει και σας κάνει χαρούμενους,  εάν όχι θα βρείτε τρόπους, θα ετοιμαστείτε για  αλλαγές στη ζωή σας για να εξελιχθείτε, προσέχετε την υγεία σας και βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας έχετε αισιοδοξία, μαγνητισμό, μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει να δημιουργήσετε μία σχέση, να ερωτευτείτε. Αποφύγετε την ένταση με φίλους, με αγαπημένα πρόσωπα και με τα παιδιά. Στις 28  και 30 Νοεμβρίου μπορείτε να καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τους στόχους  και τα όνειρά σας με τη βοήθεια φίλων ή μιας ομάδας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στις 26 Νοεμβρίου σας φέρνει κοντά στην πραγματοποίηση των στόχων σας, με  νέους φίλους, ευκαιρίες να συμμετέχετε στα κοινά,  στην πολιτική και  τη συλλογική δουλειά. Με την Αφροδίτη στον 12ο οίκο είστε εσωστρεφής, δεν είστε έτοιμοι να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, προτιμάτε  να βοηθήσετε άτομα που έχουν την ανάγκη σας. Ίσως ερωτευτείτε ξαφνικά ένα άτομο που βρίσκεται  κοντά στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Να είστε προσεκτικοί και αποφύγετε την ένταση στην οικογένεια και στον επαγγελματικό χώρο. Στις 28 και 30 Νοεμβρίου μπορεί η διαίσθησή σας να σας βοηθήσει να βρείτε λύση ή μια πηγή εισοδήματος και να σταθεροποιήσετε θέματα επαγγελματικά με μυστικές συζήτησης.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Νέα Σελήνη στις 26 Νοεμβρίου θα  σας φέρει ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα και  στην καριέρα. Η Αφροδίτη από τον 11ο οίκο σας θα σας φέρει κοντά σε φίλους, μπορεί ένας φίλος σας να σας βοηθήσει να βρείτε μια νέα πηγή εισοδήματος, μπορεί όμως ξαφνικά να δημιουργηθεί ένας έρωτας με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον. Να προσέχετε τη σχέση σας με αγαπημένα πρόσωπα, με γείτονες γιατί θα υπάρχει ένταση. Στις 28 και 30 Νοεμβρίου μπορείτε να πραγματοποιήσετε  ένα στόχο σας, να κάνετε μία συμφωνία, ένα συμβόλαιο, να ρυθμίσετε ένα νομικό θέμα, ακόμα μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα όνειρό σας για σπουδές ή ταξίδι στο εξωτερικό. Να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που οδηγείτε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ