ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΚΑΒΑΛΑ

Κατηγορίες εναντίον Μέτιου για την αντιμετώπιση της θεομηνίας στη Θάσο

«Αν δεν τον έβλεπα στη Θάσο θα πίστευα πως επισκέφθηκε κάποιο άλλο νησί», λέει η Περιφερειακή Σύμβουλος Θάσου Μαρία Πολυμέρου, η οποία εκφράζει την απογοήτευση και τον θυμό της για την αντιμετώπιση της κατάστασης από την Περιφέρεια

fonirodopis.gr

Την απογοήτευση και τον θυμό της για την αντιμετώπιση από την διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ της θεομηνίας που έπληξε τη Θάσο, εκφράζει η Περιφερειακή Σύμβουλος του νησιού Μαρία Πολυμέρου.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει η ίδια, ο  Χρήστος Μέτιος φέρεται πως δήλωσε ότι «έχει την αίσθηση πως δεν είναι μεγάλες οι ζημιές» με την Περιφερειακή Σύμβουλο να προσθέτει πως «αν δεν τον έβλεπα στη Θάσο θα πίστευα πως επισκέφθηκε κάποιο άλλο νησί».

Αναλυτικά, η Μαρία Πολυμέρου αναφέρει:

«Κλείνοντας τρία 24ωρα, πλέον, μετά την στιγμή που η κακοκαιρία «χτύπησε» το νησί μας δεν μπορώ να μην εκφράσω την απογοήτευση αλλά κυρίως το θυμό που νοιώθω για την αντιμετώπιση που είχαμε από την διοίκηση της Περιφέρειας. Δεν επιτρέπεται να ακούμε από τον κορυφαίο θεσμικό φορέα και Περιφερειάρχη, κ. Μέτιο πως έχει την αίσθηση πως δεν είναι μεγάλες οι ζημιές !!!

Οφείλω να πως εάν δεν τον είχα δει στη Θάσο (που πλέον δεν καταλαβαίνω το λόγο που έγινε η επίσκεψή του) θα πίστευα πως επισκέφθηκε κάποιο άλλο νησί !

Δείτε σας παρακαλώ τις φωτογραφίες κ τα βίντεο … Είναι δυνατόν όλα αυτά να θεωρηθούν μικρές ζημιές ; Δηλαδή οι μεγάλες θα ήταν να χαθεί κάποια ανθρώπινη ζωή ;

Αλήθεια αναρωτιέμαι τι θα κάνει η Περιφέρεια για να βοηθήσει, άμεσα, τη Θάσο ! Δυστυχώς η επόμενη ισχυρή βροχόπτωση αναμένεται στην Θάσο αύριο.

Ως εκπρόσωπος της Π.Ε. Θάσου θα ζητήσω το θέμα να συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Κλείνοντας τρία 24ωρα, πλέον, μετά την στιγμή που η κακοκαιρία «χτύπησε» το νησί μας, από την θέση της Περιφερειακής Συμβούλου της Θάσου δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω, δημόσια, τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και Βουλευτή του νομού μας κ. Ν. Παναγιωτόπουλο για την άμεση βοήθεια που παρείχε στο νησί μας με τα μηχανήματα του Ελληνικού Στρατού και να εκφράσω την εκτίμησή μου σε όλους τους άνδρες της Π.Υ., της ΕΛΑΣ , του Λιμενικού Σώματος, τη Δημοτική Αρχή, όλους τους υπαλλήλους αλλά τους χειριστές μηχανημάτων που εργάστηκαν / εργάζονται στην Θάσο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x