ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Δίνεται αμοιβή για να βρεθεί άγνωστος που σκότωσε σκυλί στην παραλία Ιμέρου

Από την ομάδα «Αδέσποτα Ξυλαγανής Μαρώνειας» – Το περιστατικό συνέβη το προηγούμενο Σάββατο 16 προς Κυριακή 17 Νοεμβρίου

fonirodopis.gr

Αμοιβή για οποιαδήποτε πληροφορία που θα οδηγήσει στον άγνωστο δράστη που το προηγούμενο Σάββατο 16 προς Κυριακή 17 Νοεμβρίου σκότωσε σκυλί στην παραλία Ιμέρου δίνει η φιλοζωική ομάδα «Αδέσποτα Ξυλαγανής Μαρώνειας».

Δείτε την ανάρτηση με το περιστατικό:

«Η Μαρίνα μας με το φιλαράκι της τον Γκάρφιλντ που την μεγάλωσε στην ουσία, εκεί στην παραλία του Ιμέρου όπου εγκαταλείφθηκαν και οι δύο από ‘’ανθρώπους’’… πέρασαν δυο χρόνια από τότε.. η Μαρίνα ήταν ένα μικρό κουταβάκι παρατημένη μαζί με τα αδέρφια της στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας Ιμέρου… δυστυχώς μετά από απειλές χριστιανών – πιστών της εκκλησίας τα μετέφερα στην παραλία Ιμέρου όπου έμενε και ο Γκάρφιλντ, φοβικό ημίαιμο κυνηγόσκυλο.

Το ένα αδερφάκι της ήταν τυχερό και υιοθετήθηκε στην Γερμανία απ’ την γυναίκα που αρχικά τα εντόπισε στην εκκλησία. Ήταν η Σιμόν και με αφορμή την υιοθεσία του αδερφού της ανέλαβε τις ανάγκες της Μαρίνας, της αδερφής της και του Γκάρφιλντ. Δυστυχώς το δεύτερο κουτάβι η αδερφούλα της πέθανε από τύφο. Έμεινε μόνη της με τον Γκάρφιλντ και η αλήθεια είναι ότι τον σεβόταν πολύ από κουτάβι μέχρι που μεγάλωσαν.

Η Μαρίνα τα είχε όλα, εμβόλια, αποπαρασίτωση, τσιπάκια, εξετάσεις, στειρωμένη και αιμοδότης, το ίδιο και ο Γκάρφιλντ. Κοινωνικά και τα δύο ήταν άψογα, επικοινωνούσαν με όλους στην παραλία το καλοκαίρι, όπως και με τους ψαράδες στο λιμάνι, τα σκυλιά το βράδυ φιλούσαν το λιμάνι, ήταν το σπίτι τους… το αγαπούσαν.

Δεν ξέρω πως να εκφραστώ, η Μαρίνα βρέθηκε νεκρή στο αγαπημένο της λιμάνι, την σκότωσαν με περίεργο τρόπο και πιθανόν και τον Γκάρφιλντ ο οποίος παρ’ όλες τις προσπάθειες τις δικές μου και της Αλιά από την Δευτέρα δεν καταφέραμε να τον εντοπίσουμε. Την Μαρίνα την αγάπησαν πολλοί άνθρωποι, η Σιμόν με τον Πίτερ που την είχαν σαν παιδί τους, η Αλιέ, η Κική, ο Θανάσης με την γυναίκα του που την τάιζαν τα καλύτερα, η κυρία Γεωργουλιού, η Ματούλα που τα συναντούσαν για μπάνιο.. και εγώ που δεν έχω λόγια να βγάλω από μέσα μου… που μόνο έχω παγώσει.. που δεν μπορώ να το πιστέψω.. και έχω θυμώσει, έχω θυμώσει πολύ.. αυτά τα σκυλιά κάποιος τα σκότωσε και η μόνες απειλές που είχαν δεχτεί ήταν από κατοίκους του χωριού Ίμερος.

Στο χωριό υπάρχουν αξιόλογα άτομα τα οποία σέβονται τα ζώα και ορισμένοι τα φροντίζουν κιόλας, υπάρχουν όμως και κάποιες βρωμερές ψυχές που είναι αναίσθητες και σπέρνουν θάνατο σε αθώα πλάσματα, κλέβοντας τους τη ζωή ως άλλοι θεοί, οι αναίσθητοι άνθρωποι φίλοι μου είναι οι πιο επικίνδυνοι άνθρωποι, γιατί δεν έχουν ενδοιασμούς…

Υπάρχει μια μαρτυρία για άντρα με μηχανάκι μεγάλης ηλικίας ως ύποπτος. Ότι συνέβη έγινε ανάμεσα στο Σάββατο και Κυριακή στην παραλία Ιμέρου ή στο Λιμάνι Ιμέρου όπου βρέθηκε η Μαρίνα νεκρή. Παρακαλώ αν κάποιος είδε κάτι, ήταν στην περιοχή, κάποιος ψαράς ίσως μιλήστε μου, έστω και ανώνυμα, δείτε τις ψυχές που έκλεψε, μιλήστε είναι ντροπή, κοφτές ανάσες… δεν μπορώ να ανασάνω τις τελευταίες μέρες, σιχαίνομαι να αναπνέω τον ίδιο αέρα με αυτόν …

Μαρινάκι μου, κούκλα μου τίποτα δεν είναι το ίδιο κάτω… η Ζακλίν έχει μπερδευτεί δεν ξέρει που να σταθεί… νομίζω δε θα σταματήσω ποτέ να σε ψάχνω στην παραλία μαζί με τον ξανθό σου άγγελό… R.I.P.».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ