ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Απαγόρευση κυκλοφορίας στην Ε.Ο. Ν. Σιδηροχωρίου – Παγουρίων – Ν. Αδριανής

Λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης και για όσο διάστημα επικρατούν οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες

fonirodopis.gr

Με απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Ροδόπης Μιχάλη Σεβδυνίδη απαγορεύτηκε προσωρινά από την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Επαρχιακής οδού Ν. Σιδηροχωρίου – Παγουρίων – Ν. Αδριανής Ροδόπης.

Η απόφαση:

«Απαγορεύουμε προσωρινά, λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης που επικρατεί στην περιοχή μας, την κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Επαρχιακής οδού Ν. Σιδηροχωρίου – Παγουρίων – Ν. Αδριανής Ροδόπης, που αστυνομεύεται από το Τ.Τ. Κομοτηνής και αντιστρόφως, από την έκδοση της παρούσας Πέμπτη 21-11-2019 και ώρα 12:00 και για όσο χρονικό διάστημα επικρατούν οι παραπάνω δυσμενείς καιρικές συνθήκες, διότι υπάρχει κίνδυνος εκτροπής και ατυχημάτων ή ακινητοποίησης τους στο μέσο της οδού.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μόνο μέσω παρακείμενων οδών των παραπάνω οικισμών.

Οι διατάξεις του άρθρου 1 της παρούσης απόφασης, ισχύουν από την έκδοσή της Πέμπτη 21-11-2019 και για όσο χρόνο επικρατούν δυσμενείς καιρικές συνθήκες στο παραπάνω τμήμα του οδικού δικτύου του Νομού Ροδόπης, ενώ εφαρμόζονται από την τοποθέτηση των σχετικών υπό του Κ.Ο.Κ. προβλεπόμενων πινακίδων ή από την έναρξη ρύθμισης των μέτρων από τροχονόμους, σταδιακά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ