ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Πλημμύρισε το Δημοτικό Κυνοκομείο Κομοτηνής: Στο έλεος της κακοκαιρίας 300 σκυλιά!

Βίντεο που ανήρτησε στο προφίλ της η Γερμανίδα, επικεφαλής της ομάδας που στηρίζει το Δημοτικό Κυνοκομείο, αποκαλύπτει τις τραγικές συνθήκες υπό τις οποίες διαβιούν τα έγκλειστα αδέσποτα

fonirodopis.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 21.11.2019 – 20:02

Στο έλεος των καιρικών συνθηκών φαίνεται πως βρίσκονται τα αδέσποτα που είναι έγκλειστα στο Δημοτικό Κυνομομείο Κομοτηνής, το οποίο πλημμύρισε ύστερα από την έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε την Πέμπτη στην περιοχή.

Βίντεο που ανήρτησε στο προφίλ της στο facebook η Γερμανίδα, επικεφαλής της ομάδας που στηρίζει οικονομικά το Δημοτικό Κυνοκομείο, αποκαλύπτει τις τραγικές συνθήκες υπό τις οποίες διαβιούν τα έγκλειστα σκυλιά.

Η ίδια γράφει χαρακτηριστικά πως «προσευχόμαστε για τα 300 αδέσποτα» με τον Δήμο Κομοτηνής να γίνεται ρεζίλι μέχρι τη Γερμανία. Αυτές είναι μάλλον και οι «υπεράνθρωπες» προσπάθειες για τις οποίες μας μιλούσαν πριν λίγες μέρες ο Κτηνίατρος και ο Προϊστάμενος του Κυνοκομείου.

Θα πρέπει ωστόσο να σημειώσουμε ότι τα σκυλιά δεν κινδύνευσαν καθώς μεταφέρθηκαν σε στεγασμένο μέρος εντός του κτιρίου του Κυνοκομείου.

Δείτε το βίντεο:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ