ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Ο ύποπτος που αναζητούν οι Αρχές για τον τραυματισμό αστυνομικού με μαχαίρι

Υλικό από κάμερες ασφαλείας σε μάρκετ της Κομοτηνής έχει στην κατοχή της η Αστυνομία, το οποίο εξετάζει προκειμένου να φτάσει στα χνάρια του άγνωστου δράστη

fonirodopis.gr

Στα χνάρια του άγνωστου δράστη ο οποίος μαχαίρωσε αστυνομικό το απόγευμα της Κυριακής (17/11) στην Εγνατία Οδό, στο ύψος μεταξύ Πολύανθου και Σώστη, βρίσκονται οι Αστυνομικές Αρχές.

Ο άγνωστος άνδρας ο οποίος φέρεται πως είναι αλλοδαπός, πιθανότατα παράτυπος μετανάστης, στην προσπάθεια του να διαφύγει του ελέγχου κατάφερε εναντίον του ένστολου πέντε χτυπήματα με ένα μαχαίρι που είχε στην κατοχή του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Η Αστυνομία, που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του, έχει εστιάσει τις έρευνες της σε ύποπτο αλλοδαπό τον οποίον εντόπισε από κάμερες ασφαλείας σε μάρκετ της Κομοτηνής.

Να σημειώσουμε ότι ο ύποπτος, τη φωτογραφία του οποίου δημοσιεύουμε με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου, έχει αναγνωρισθεί με επιφύλαξη από τον παθόντα αστυνομικό ως ο δράστης ενώ οι φωτογραφίες του έχουν διανεμηθεί από το πρωί στους Αστυνομικούς ώστε σε περίπτωση που εντοπιστεί να προσαχθεί άμεσα.

Δείτε τις φωτογραφίες του ύποπτου που αναζητά η Αστυνομία:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ