ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Η ανακοίνωση του «Σισμανόγλειου» για τον αστυνομικό που τραυματίστηκε με μαχαίρι

Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με τραύματα στην παλάμη, στον ώμο και στο κεφάλι

fonirodopis.gr

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο Κομοτηνής ο αστυνομικός που τραυματίστηκε με μαχαίρι το απόγευμα της Κυριακής 17 Νοεμβρίου από άγνωστο άνδρα στην Εγνατία Οδό, στο ύψος μεταξύ Πολυάνθου και Σώστη.

Ο αστυνομικός συμμετείχε στην συνοδεία κρατουμένου για την μεταφορά του στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου και, αφού παρέδωσε τον κρατούμενο, επέστρεφε μαζί με έναν συνάδελφό του στην έδρα τους. Όμως, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, εντόπισαν έναν άγνωστο άνδρα να κινείται πεζός στην Εγνατία οδό. Η παρουσία του στην περιοχή κρίθηκε ύποπτη και οι αστυνομικοί του ζήτησαν να σταματήσει για να κάνουν έλεγχο στα χαρτιά του.

Ο άγνωστος προσπάθησε να διαφύγει και άρχισε να απομακρύνεται με τον αστυνομικό να τον καταδιώκει. Ωστόσο, μόλις ο ένστολος τον ακινητοποίησε, ο δράστης του κατάφερε πέντε χτυπήματα με ένα μαχαίρι που είχε στην κατοχή του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. Ο συνάδελφός του μετέφερε τον αιμόφυρτο αστυνομικό στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ για τον εντοπισμό του δράστη της επίθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ