ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΖΩΔΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 18 έως 24 Νοεμβρίου

Από την Εσμεράλδα Δόση

fonirodopis.gr

ΚΡΙΟΣ

Ξεκινάει μία εβδομάδα που εάν θα  ψάξατε βαθιά μέσα σας, στην  ψυχή σας, να δείτε αν είστε ικανοποιημένοι για το τι έχετε καταφέρει στη ζωή σας, εάν αυτό που έχετε δίπλα σα,  σας εκφράζει,  από τη Δευτέρα είστε έτοιμοι να ξεκαθαρίσετε τη ζωή σας,  να ξεκινήσετε από την αρχή, να βγείτε από το σκοτάδι στο φως, να βρείτε τρόπους για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, να ρυθμίσετε φορολογικά, κληρονομικά ή άλλες οφειλές που έχετε,  να απαλλαγείτε από κάποια σχέση ή συνεργασία που σας καταπιέζει και δεν είστε χαρούμενοι, προσπαθήσετε όλα αυτά να τα κάνετε με ήρεμο τρόπο, μη βιαστείτε και μην γίνετε κτητικοί. Να ξέρετε ότι μπορεί να υπάρχουν ξαφνικές αλλαγές στα οικονομικά σας και στα οικονομικά που σχετίζονται με το σύντροφό σας, με δάνεια και οφειλές ή κληρονομιές. Από τις 23 Νοεμβρίου για εσάς του πρώτου δεκαημέρου ξεκινάνε οι αισιόδοξες μέρες, θα έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε θέματα σπουδών, νομικά, θα έχετε ευκαιρίες για ταξίδια, για την εξέλιξή σας. Για σας του τρίτου δεκαήμερου θα υπάρχει μία μεγάλη ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τους στόχους της ζωής σας, να ερωτευτείτε, να κάνετε ένα ταξίδι που ονειρεύεστε, να βρείτε τρόπο να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου ξεκινάει μια περίοδος εντάσεις με το σύντροφό σας ή με συνεργάτες, ίσως τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, και τα καταπιέζατε μέχρι τώρα, αυτή τη στιγμή μπορεί να φέρουν ένα απρόσμενο χωρισμό από μία σχέση ή από ένα γάμο ή τέλος μιας συνεργασίας, προσπαθήσετε να είστε ήρεμοι και μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις. Από τις 22 Νοεμβρίου θα ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα που σχετίζονται με το σύντροφό σας, με τράπεζες, κληρονομιές και ίσως επωφεληθείτε από αυτά. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου, από τις 20 του μήνα μπορείτε να συζητήσετε και να λύσετε τα προβλήματα που υπάρχουν. Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου θα υπάρχει μία μεγάλη ευκαιρία να βρείτε  πήγες εισοδήματος, να βελτιώσετε τα οικονομικά σας από κάποιο δάνειο, κληρονομιά η μία επένδυση, να ξεκινήσετε μία νέα εργασία ή να βοηθηθείτε οικονομικά από κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε πολλές υποχρεώσεις και ένταση στην καθημερινότητα και στο χώρο της εργασίας, προσέχετε τη σχέση σας με συνεργάτες, μην είστε επιθετικοί,  και να είστε προσεκτικοί σε μικροατυχήματα στο χώρο της εργασίας. Προσπαθήσετε να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε για να μην επηρεαστεί η υγεία σας. Από τις 22 Νοεμβρίου  θα σας απασχολήσουν   οι σχέσεις και  οι συνεργασίες, ίσως νιώθετε  να σας καταπιέζουν. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου, μπορείτε να τακτοποιήσετε και να ρυθμίσετε θέματα καθημερινότητας και εργασίες που καθυστερούσαν ή σας ταλαιπωρούσαν μέχρι τώρα, να λύσετε κάποια παρεξήγηση με κάποιον συνεργάτη σας,  να κάνετε έναν έλεγχο υγείας ή να ξεκινήσετε κάποιο σπορ ή χόμπι. Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου στο τέλος της εβδομάδα θα υπάρχουν ευκαιρίες για μία νέα συνεργασία, για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, για να κάνετε μία όμορφη σημαντική σχέση για τη ζωή σας, και  ίσως  πάρετε  απόφαση για ένα γάμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσάς ξεκινάει μία δημιουργική, αισιόδοξη, ερωτική εβδομάδα, είστε πολύ  δημιουργικοί, μπορείτε να επικεντρωθείτε στους στόχους σας με αυτοπεποίθηση.  Ίσως θα υπάρχουν κάποιες εντάσεις που μπορεί να επηρεάζουν τη σχέση σας και να σας απομακρύνουν από κάποιους φίλους ή από μία σχέση, προσπαθήστε να έχετε χαμηλούς τόνους, σημαντικό είναι να προσέχετε, να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Εάν έχετε κουραστεί ή νιώθετε καταπιεσμένοι από την κατάσταση σε ένα γάμο, μία σχέση ή μία συνεργασία, τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να απελευθερωθείτε, να μπορέσετε να κάνετε την αλλαγή και να ανοίξετε το δρόμο για κάτι καινούργιο. Για εσάς του δεύτερου δεκαημέρου εάν υπήρχαν κάποιες παρεξηγήσεις με τα αγαπημένα πρόσωπα, με τα παιδιά ή με φίλους από τις 20 Νοεμβρίου μπορείτε να βρείτε τρόπο επικοινωνίας και  να έρθετε κοντά τους. Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου θα υπάρχουν ευκαιρίες για να επεκτείνετε την εργασία σας, να ομορφαίνετε την καθημερινότητά σας, να βρείτε ένα αποτελεσματικό Ιατρικό τρόπο για ένα πρόβλημα υγείας, να δημιουργήσετε   μία όμορφη σχέση με ένα άτομο στο χώρο της εργασίας ή που βρίσκεται κοντά σας στην καθημερινότητα.

ΛΕΩΝ

Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου πιθανόν να υπάρχουν εντάσεις και προβλήματα στην οικογένεια αλλά και στον επαγγελματικό χώρο. Εάν υπάρχουν καταστάσεις που νιώθετε καταπιεσμένοι, πιεσμένοι, ίσως ήρθε η ώρα τώρα να ελευθερωθείτε,  αλλά προσπαθήστε να το κάνετε με ήρεμο τρόπο  και να μην προσβάλλετε τους άλλους. Ίσως θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές ή να διορθώσετε κάποια ελαττώματα στο χώρο του σπιτιού, προσέχετε τις σωληνώσεις και μικρά ατυχήματα στο χώρο του σπιτιού. Από τις 22 Νοεμβρίου θα είστε πιο αισιόδοξοι, θα ασχοληθείτε με τα δημιουργικά σας σχέδια, με τα παιδιά και ότι σας κάνει χαρούμενους. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου  από τις 20 Νοεμβρίου μπορείτε να λύσετε παρεξηγήσεις ή να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν με άτομα της οικογένειας ή στον επαγγελματικό χώρο. Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου είναι οι μοναδικές μέρες που μπορείτε να βρείτε τον έρωτα, μία σχέση μοναδική στη ζωή σας,  να καταφέρετε, να προωθήσετε, να πετύχετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο, θα έχετε ευχάριστα νέα για  τα παιδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα είστε πολύ δραστήριοι αλλά και νευρικοί, θέλετε να διεκπεραιώσετε όσο τον δυνατόν περισσότερες εκκρεμότητες, να έρθετε σε επαφή με πολύ κόσμο, θα έχετε πολλές μετακινήσεις, συζητήσεις που θα περιορίζουν τον ελεύθερο χρόνο σας, αυτό θα σας φέρει νευρικότητα και ίσως είστε εριστικοί  και με άτομα που θέλουν να σας βοηθήσουν, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί  στην οδήγηση. Από τις 22 Νοεμβρίου θα ασχοληθείτε με το σπίτι και  με υποχρεώσεις που έχετε στην οικογένεια. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου μπορείτε τώρα να λύσετε παρεξηγήσεις και εμπόδια που είχατε στην επικοινωνία,  να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου περνάτε όμορφες στιγμές με άτομα της οικογένειάς, μπορείτε να εκφράσετε την αγάπη σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα, εκείνοι θα σας βοηθήσουν οικονομικά, επίσης μπορεί να ανανεώσετε και το χώρο του σπιτιού. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου περνάτε όμορφες στιγμές με άτομα της οικογένειάς, μπορείτε να εκφράσετε την αγάπη σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα, εκείνοι να σας βοηθήσουν οικονομικά, επίσης μπορεί να ανανεώσετε και το χώρο του σπιτιού.

ΖΥΓΟΣ

Για εσάς ξεκινάει μια περίοδος που δεν θα μπορείτε να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας, θα υπάρχουν ξαφνικά έξοδα, ίσως και εσείς να  καταναλώστε περισσότερα από όσα μπορείτε, να αποφύγετε σημαντικές  αγοραπωλησίες  και συζητήσεις για οικονομικά θέματα. Από την άλλη,  συναισθηματικά εάν νιώθετε πιεσμένοι ή εγκλωβισμένοι σε μία κατάσταση μπορείτε τώρα  να ελευθερωθείτε. Από 20 Νοεμβρίου εσείς του δεύτερου δεκαημέρου, μπορείτε να λύστε κάποια μπερδέματα που υπάρχουν με τα οικονομικά σας και να κάνετε  νέα συμφωνία πολύ προσεκτικά. Εσείς του τρίτου δεκαήμερου είστε σε μία πολύ όμορφη περίοδο, μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα όνειρό σας  για ένα ταξίδι, για σπουδές  να προωθήσετε τις ιδέες, τα σχέδιά σας,  να κάνετε μια σημαντική αγορά. Ίσως κάνετε μία αγορά μεταφορικού  ή ηλεκτρονικών μέσων. Μπορείτε τώρα να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει και να δημιουργήσετε μία όμορφη σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για εσάς ξεκινάει μια δημιουργική περίοδος για τη ζωή σας, όσα μέχρι τώρα σκεφτήκατε, είδατε μέσα σας, πού δεν σας εκφράζουν που δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε μπροστά, τώρα μπορείτε  με δύναμη και αυτοπεποίθηση να τα αλλάξετε,  μόνο μην είστε βιαστικοί και επαναστάτες χωρίς αιτία, με υπομονή  και με σωστά βήματα, μπορείτε να βρείτε το δίκιο σας και να πετύχετε. Τώρα θα μάθετε όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα  πίσω από την  πλάτη σας όσοι σας συκοφάντησαν άδικα, λειτουργούσαν εις βάρος σας, θα αποκαλυφθούν. Να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας, γιατί ξαφνικά μπορεί να διακοπή μία σχέση, μία συνεργασία ή ένας γάμος. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου από τις 20 Νοεμβρίου μπορείτε να  προωθήσετε τα σχέδιά σας, να λύσετε παρεξηγήσεις. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, ή  που έχετε  πλανήτες εκεί ευνοείστε να βρείτε μια νέα πηγή εισοδήματος, να κάνετε μία επένδυση σημαντική αγορά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για εσάς ξεκινάει μια  περίοδος που θα έχετε έντονα άγχος και ίσως παρασκήνιο που μπορεί να το κάνετε εσείς αλλά και οι άλλοι. Θα νιώθετε κούραση ψυχική και σωματική που θα σας φέρει νευρικότητα και ίσως μικρά προβλήματα στην υγεία σας, να είστε προσεκτικοί στα κρυολογήματα, και μπορείτε να είστε δημιουργικοί και να ετοιμαστείτε για τα επόμενα βήματα σας,  και μη εμπιστευθείτε τα σχέδιά σας σε άτομα που δεν  γνωρίζετε καλά. Από τις 22 Νοεμβρίου μπορείτε να ασχοληθείτε με  προσωπικά θέματα που σας απασχολούν και να βάλετε σε τάξη τα συναισθήματά  και τις σκέψεις  και  να λύστε τις παρεξηγήσεις πού μπορεί να είχαν γίνει. Πολύ τυχερή στιγμή για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, ευνοϊκές μέρες. Μπορείτε να προωθήστε τα σχέδιά σας να πετύχετε τους στόχους σας σε ότι τομέα της ζωής σας  ενδιαφέρει, για ένα δημιουργικό σχέδιο, για τα παιδιά σας, για να ερωτευτείτε, για μία εργασία, να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι για την εξέλιξη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας του πρώτου δεκαημέρου ξεκινάει ένα διάστημα πού θα αγωνίζεστε για τους στόχους σας και θα έχετε βοήθεια και τους φίλους σας, θα συμμετέχετε σε ομάδες. Ίσως ασχοληθείτε με την πολιτική, με τα κοινά, θα γνωρίζετε νέα άτομα που έχουν την ίδια αιτιολογία με εσάς, προσέχετε μη είστε φανατικοί και εγωιστές και επιβάλλεται τη γνώμη σας στους άλλους και  έρχεστε σε  αντιπαράθεση με τους φίλους σας ή με αγαπημένα πρόσωπα. Να είστε προσεκτικοί στη συμπεριφορά σας για να μην διακοπή μία σχέση ή μία φιλία που είναι σημαντική για τη ζωή σας, από την άλλη είναι σημαντικό τώρα να κάνετε ξεκαθαρίσματα στης φιλίες αλλά και στη σχέση σας, εάν αυτό που είναι τώρα η ζωή σας δεν σας εκφράζει, δεν σας αφήνει να εξελιχθείτε. Από τις 22 Νοεμβρίου ίσως θέλετε να απομονωθείτε για λίγο και να λειτούργησε με μυστικό τρόπο. Από 20 Νοεμβρίου μπορείτε να  λύσετε παρεξηγήσεις που είχαν γίνει  με κάποιο φίλο σας. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας νιώθετε προστασία έχετε μία δύναμη που σας βοηθάει ψυχολογικά και έχετε την ανάγκη να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους  που σας χρειάζονται, ίσως δημιουργήσετε μία κρυφή η μυστική σχέση ή  κάνετε μία μυστική οικονομική συμφωνία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας του πρώτου δεκαήμερου ξεκινάει ένα διάστημα  που θα είστε δημιουργικοί, έχετε αυτοπεποίθηση μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες να αλλάξετε πράγματα στη ζωή σας στην καριέρα σας που μέχρι τώρα σας καταπίεζε, πρέπει να προσέχετε την ένταση και τον ανταγωνισμό για να μην αλλάξετε μία κατάσταση που είναι σημαντική στην καριέρα σας, και μη  λειτουργήσετε  παρασκηνιακά, να είστε ξεκάθαροι σε αυτό που θέλετε να πείτε και να κάνετε γιατί θα είναι εις βάρος σας αργότερα. Από τις 22 Νοεμβρίου θα ασχοληθείτε με τα κοινωνικά ζητήματα και θα γνωρίσετε νέους φίλους και ίσως ενταχθείτε σε κάποια ομάδα.  Από τις 20 Νοεμβρίου εσείς του δεύτερου δεκαημέρου μπορείτε να  ρυθμίσετε την επικοινωνία και να διορθώσετε παρεξηγήσεις με άτομα  στον επαγγελματικό χώρο. Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου είναι οι καλύτερες ημέρες του χρόνου, μπορείτε  να καταφέρετε μία επιθυμία σας ένα στόχο σας στη ζωή σας με την βοήθεια φίλων, ίσως δημιουργείται μία ερωτική σχέση από μία φιλική που υπήρχε.

ΙΧΘΕΙΣ

Για σας είναι μια περίοδος που θα έχετε αυτοπεποίθηση, ενέργεια για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας και τα όνειρά σας. Θα προγραμματίσετε ταξίδια στο εξωτερικό, θα γνωρίζετε νέους ανθρώπους, συγγενικά πρόσωπα που μένουν μακριά, προσέχετε να μην βιάζεστε, προσέχετε την οδήγηση, την επικοινωνία, να έχετε υπομονή στης συζητήσεις με αδέλφια και αγαπημένα πρόσωπα για να μην δημιουργήσετε συγκρούσεις. Προσέχετε τη συμπεριφορά σας, μην υποτιμάτε τους άλλους και τη γνώμη τους, για να μη μπλεχτείτε με τα δικαστήρια ή παίρνετε κάποια κλίση. Από τις 20 Νοεμβρίου μπορείτε να λύσετε παρεξηγήσεις και μπερδέματα που ίσως υπήρχαν, και να προωθήσετε θέματα σπουδών ή νομικά που τα είχατε αφήσει στην άκρη. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε ευκαιρίες η επαγγελματική καταξίωση, να είστε πιο δημοφιλείς, θα έχετε νέες ευκαιρίες, επαγγελματικές και  ευκαιρίες για να δημιουργήσετε μία σχέση ζωής με ένα άτομο που είναι στο χώρο όπου εργάζεστε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ