ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου τίμησε ο Γιάννης Γκαράνης

«Θα τηρούμε με σεβασμό την ενθύμηση των αγώνων τους και ότι θα στεκόμαστε όρθιοι στις επάλξεις της εναντίωσης στον φασισμό, στην τυραννία και στην αποστέρηση της Λευτεριάς του ανθρώπου», τονίζει στο μήνυμα του ο Δήμαρχος Κομοτηνής

fonirodopis.gr

Την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου τίμησε ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης, ο οποίος κατέθεσε το πρωί της Κυριακής 17 Νοεμβρίου στεφάνι στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης.

«46 χρόνια μετά από την ηρωική εξέγερση των φοιτητών του Πολυτεχνείου, εμείς οι επίγονοι, τιμούμε τη μνήμη των αγώνων τους. Των αγώνων ενάντια στη χούντα των συνταγματαρχών και στην κατάλυση της Ελευθερίας. Διδασκόμαστε από το παράδειγμά τους και βαδίζουμε με συνέπεια και σταθερότητα στον δρόμο που αυτοί χάραξαν με τις μεγάλες τους μάχες.

Μάχες για την προάσπιση της Ελευθερίας, της Ανεξαρτησίας, των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου για μια καλύτερη και ακηδεμόνευτη ζωή, για μια Παιδεία με αξιοπρέπεια και ανοιχτούς ορίζοντες. Υποσχόμαστε ότι θα τηρούμε με σεβασμό την ενθύμηση των αγώνων τους και ότι θα στεκόμαστε όρθιοι στις επάλξεις της εναντίωσης στον φασισμό, στην τυραννία και στην αποστέρηση της Λευτεριάς του ανθρώπου», σημειώνει στο μήνυμα του ο Δήμαρχος Κομοτηνής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ