ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

«Ο Οντέρ Μουμίν αρέσκεται στην αυτοπροβολή και στις κινήσεις εντυπωσιασμού»

«Οι συνδημότες μας περίμεναν τα εγκαίνια, όμως τέτοια δεν υπήρξαν ποτέ, αφού δεν έγινε απολύτως τίποτα. Όταν το πάθος για δημιουργία εντυπώσεων είναι μεγαλύτερο από τις πραγματικές δυνατότητες ενός πολιτικού προσώπου, τότε αυτά είναι τα αποτελέσματα», σημειώνει η παράταξη «Όραμα Αναγέννησης»

fonirodopis.gr

Την καλοκαιρινή εξαγγελία του Οντέρ Μουμίν για μεταφορά των υπηρεσιών του Δήμου Ιάσμου στο παλαιό Δημοτικό Σχολείο, τα εγκαίνια του οποίου επρόκειτο -βάσει της εξαγγελίας πάντα- να πραγματοποιηθούν στις 7 Νοεμβρίου και τα οποία όμως δεν έγιναν, υπενθυμίζει η παράταξη «Όραμα Αναγέννησης» του Κυριάκου Αμούτζα.

Στην ανακοίνωση της η παράταξη μιλά για έναν Δήμαρχο που αρέσκεται «στην (αυτο)προβολή και στις κινήσεις εντυπωσιασμού» τονίζοντας πως «το πάθος του για δημιουργία εντυπώσεων είναι μεγαλύτερο από τις πραγματικές του δυνατότητες».

Αναλυτικά:

«Ο Δήμαρχος Ιάσμου κος Οντέρ Μουμίν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ανακοίνωσε, μεταξύ πολλών άλλων, και τη μεταφορά όλων των Υπηρεσιών του Δήμου στο ιστορικό κτίριο του παλιού Δημοτικού Σχολείου. Έχοντας… ‘’άριστο προγραμματισμό’’ ενημέρωσε τους δημότες, πως τα εγκαίνια θα πραγματοποιούνταν την 7η Νοεμβρίου. Μάλιστα φρόντισε, όπως το συνηθίζει, αφού αρέσκεται στην (αυτο)προβολή και στις κινήσεις εντυπωσιασμού, να προβάλει το μέγα γεγονός και στα τοπικά ΜΜΕ.

Έτσι, οι συνδημότες μας σήμερα περίμεναν τα εγκαίνια, όμως αλίμονο, τέτοια δεν υπήρξαν ποτέ, αφού δεν έγινε απολύτως τίποτα. Πιθανώς εννοούσε την 7η Νοεμβρίου κάποιου άλλου έτους.

Ο κύριος Δήμαρχος συνηθίζει να μέμφεται την Αντιπολίτευση, όπως και δήθεν να παραδίδει ‘’μαθήματα σοβαρότητας’’. Τα γεγονότα όμως αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα της ‘’προβληματικής’’ διοίκησής του.

Όταν το πάθος για δημιουργία εντυπώσεων είναι μεγαλύτερο από τις πραγματικές δυνατότητες ενός πολιτικού προσώπου, τότε αυτά είναι τα αποτελέσματα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ