ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Δημοτικά «κολαστήρια»: Τι συμφέροντα κρύβονται από πίσω;

Έρευνα της ομάδας «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής SOS» για προσωπικά συμφέροντα στα δημοτικά «κολαστήρια», επιζήμια για το δημόσιο συμφέρον και τα οικονομικά της πολιτείας

fonirodopis.gr

«Και ενώ το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται στον άδικο χαμό αθώων ψυχών, ένας ορυμαγδός πληροφοριών για σκοτεινά συμφέροντα και συναλλαγές που εκτυλίσσονται γύρω από το θέμα καταφθάνουν στη σελίδα μας. Προς το παρόν δεν μπορούμε να υιοθετήσουμε τα όσα φρικτά ακούγονται, αν δεν ακολουθήσουμε και τη δική μας έρευνα.

Πάντως μία αίσθηση αηδίας αναδύεται όταν τα προσωπικά συμφέροντα και το χρήμα αλλοιώνουν συνειδήσεις και ωθούν τους ανθρώπους στα σκοτάδια της εγκληματικής παρανομίας. Επειδή οι ένοχοι είναι πάντα θρασείς σε όλη την ιστορία και επειδή πιστεύουν ότι έχουν να διαχειριστούν το μικρό ετερόκλητο τσούρμο των χειροκροτητών τους, που αρκούνται σε ένα σκάλιμπορ, σε ένα χάπι και σε μία στείρωση αδέσποτου ή ίσως και ιδιόκτητου σκύλου (κάτι που απαγορεύεται) θα διαπιστώσουν ότι χτύπησαν λάθος πόρτα αλλά η διαπίστωση αυτή θα είναι και η τελευταία τους στο χώρο αυτό.

Η μπόχα και οι ακαθαρσίες νομίζαμε ότι προέρχονται από το χώρο στοιβάγματος των αδικοφυλακισμένων ζώων αλλά υποψιαζόμαστε ότι η μπόχα που αναδύουν τα δίποδα είναι πιο χειρότερη, πιο τοξική και πιο επικίνδυνη για το δημόσιο συμφέρον και τα οικονομικά της πολιτείας. Έχουμε να ερευνήσουμε πολλά για συμβάσεις, διακίνηση φαρμάκων κλπ, κλπ, κλπ.

Έχουμε υποχρέωση να τα κάνουμε όλα αυτά όχι από κάποιο κίνητρο εγωιστικής αντιπαράθεσης αλλά στη μνήμη των αδικοχαμένων ζώων και για να αποτρέψουμε να έχουν την ίδια τύχη μελλοθάνατα αδέσποτα. Δεν πληρωνόμαστε από κανέναν, δεν είμαστε υπάλληλοι κανενός, κινούμαστε με βάση την ιδεολογία μας, τις αρχές και τις αξίες μας. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους στηρίζουν αυτή την προσπάθεια, άλλοτε φανερά και άλλοτε με διακριτικότητα. Μόνο ενωμένοι θα καθαρίσουμε την κόπρο του Αυγείου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ