ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 11 έως 17 Νοεμβρίου

Από την Εσμεράλδα Δόση

fonirodopis.gr

Σημαντικό γεγονός της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 12/11/2019 στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου. Θα έχουμε την ανάγκη να εξετάσουμε,  να συνειδητοποιήσουμε βαθιά μέσα μας, αυτό που νιώθουμε και αυτά που έχουμε, τις αξίες μας, και τη αξία  έχουν οι άλλοι στη ζωή μας, τι είναι σημαντικό για μας  και  για όσα έχουμε στη ζωή μας και να ισορροπήσουμε την κατάσταση για να νιώθουμε καλά και να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη. Θα είναι μία εβδομάδα που θα έχουμε δύναμη,  αυτοπεποίθηση,  θέληση,  ευκαιρίες, με πειθαρχία και οργάνωση,  να τακτοποιήσουμε προσωπικά, επαγγελματικά, και οικονομικά θέματα.

ΚΡΙΟΣ

Εσάς θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τους άλλους, έχετε να ρυθμίσετε ένα παλιό θέμα, οικονομικό, που τώρα μπορείτε να το κλείσετε με το καλύτερο τρόπο. Μπορείτε να συζητήσετε και να  ρυθμίσετε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά. Πιθανόν να ανακαλύψετε  κάτι που σχετίζεται με τα οικονομικά σας. Μπορείτε  να πραγματοποιήσετε κάτι που έχει να κάνει  με επαγγελματικά θέματα ή  ένα όνειρο σας, ή να πάρετε κάποια χρήματα που σας οφείλουν ή σας καθυστερούσαν. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου αποφύγετε εξαπατήσεις οικονομικές και αισθηματικές. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, αποφύγετε την ένταση στις σχέσεις σας και στις συνεργασίες, θα έχετε όμως  την ευκαιρία να προγραμματίσετε κάποιο ταξίδι.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσάς θα σας απασχολήσουν σχέσεις και συνεργασίες. Ίσως θα έχετε τη τάση να δείτε μόνο τις ανάγκες σας,  από την άλλη θα έρθουν στην επιφάνεια παλιά προβλήματα που υπήρχαν στη σχέση σας αλλά και στις συνεργασίες. 13 και 14 Νοεμβρίου μπορείτε να βρείτε λύσεις σε ένα θέμα συνεργασίας, θα έχετε θετικά αποτελέσματα για ένα νομικού ή θέμα σπουδών, ή θα πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι. Εσείς του τρίτου δεκαήμερου θα έχετε μία βελτίωση, οικονομική, στο χώρο της εργασίας σας. Προσέχετε επίσης οικονομικές  και αισθηματικές εξαπατήσεις. Ίσως και κάποια απογοήτευση  από ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για εσάς θα υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις στο χώρο της εργασίας, της καθημερινότητας. Ίσως έρχονται κάποια θέματα από το παρελθόν και θα  χρειαστεί  να βρείτε λύσεις, από την άλλη νοιώθετε ευάλωτοι ψυχολογικά, και ίσως αυτό να φέρει μικροπροβλήματα στην υγεία, κρυολογήματα, ίσως να ασχοληθείτε και να φροντίσετε άτομα της οικογένειάς,  προσπαθήσετε να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να είστε ήρεμοι.  Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου, προσέχετε εξαπατήσεις συναισθηματικές και οικονομικές  στις σχέσεις, τις συνεργασίες, και στα επαγγελματικά σας.  Μπορείτε ώμος, να πραγματοποιήσετε ένα στόχο σας οικονομικό, εργασιακό ή συναισθηματικό. Επίσης θα μάθετε κάποιο μυστικό για ένα άτομο στο χώρο της εργασίας,  ή θα βρείτε ένα νέο τρόπο θεραπείας σε ένα θέμα υγείας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς θα έχετε την ανάγκη να  είστε κοντά στους φίλους, στα αγαπημένα σας πρόσωπα και στα παιδιά, μπορείτε τώρα να προωθήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο που είχε κάποιο εμπόδιο το προηγούμενο διάστημα, προσπαθήστε να είστε σαφείς σε αυτά που θέλετε να πείτε, επίσης, μπορεί να έρθει στη ζωή σας ένα άτομο από το παρελθόν. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου πιθανόν να απογοητεύεστε από ένα άτομο στο χώρο της εργασίας ή να χρειαστεί να προσφέρετε την βοήθειά σας σε ένα  συγγενικό σας πρόσωπο. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου  θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας που σχετίζεται με ένα ακίνητο ή ένα θέμα εργασίας.

ΛΕΩΝ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου έχετε ξαφνικές αλλαγές που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας και θα έχουν επιπτώσεις και στην οικογένεια.  Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου έχετε να αντιμετωπίσετε οικογενειακά ζητήματα που ξανά έρχονται  στην επιφάνεια και να βρείτε λύσεις. Θέλετε να ρυθμίσετε το χρόνο σας ανάμεσα στην οικογένεια και στα επαγγελματικά σας που σας παίρνουν πολύ χρόνο και έχουν απαιτήσεις από σας. Προσπαθήστε να μιλήσετε ανοιχτά και καθαρά με  άτομα της οικογένειάς  για να μην υπάρχουν μπερδέματα και παρεξηγήσεις. Εσείς του δεύτερου δεκαήμερο θα έχετε την ευκαιρία να καταφέρετε ένα σημαντικό στόχο για ένα θέμα εργασίας ή κάτι που σχετίζεται με τα οικονομικά. Να προσέχετε τις συναισθηματικές και οικονομικές εξαπατήσεις. Εσείς του τρίτου δεκαήμερου, είστε πολύ δραστήριοι κάνετε πολλά πράγματα της καθημερινότητας, προσέχετε στην οδήγηση. Επίσης μπορείτε να καταφέρετε να προωθήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο, να κάνετε μία γνωριμία, ένα ταξίδι ή να πραγματοποιήσετε μία αγορά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς να προσέχετε στις συζητήσεις, τις μετακινήσεις, θα υπάρχουν παρεξηγήσεις και μπερδέματα για αυτό να είστε σαφής σε αυτά που θα πείτε, μην παίρνετε τώρα σημαντικές αποφάσεις. Μπορείτε τώρα να έχετε επιτυχία και να κλείσετε ένα νομικό θέμα που  σας ταλαιπώρησε, να πάρετε ένα πτυχίο που καθυστερούσε, αλλά και θα έχετε την  ευκαιρία να κάνετε ένα ταξίδι. Στις 14 Νοεμβρίου να είστε προσεκτικοί,  αποφύγετε οικονομικές εξαπατήσεις,  απογοήτευσης από άτομα τις οικογένειες ή από μία σχέση ή συνεργασία. Προσέχετε και τη διαχείριση των οικονομικών σας γιατί θα έχετε έξοδα, ίσως κάνετε και μία σημαντική αγορά για το σπίτι. Ίσως άτομα της οικογένειάς θα σας βοηθήσουν οικονομικά.

ΖΥΓΟΣ

Εσάς θα σας απασχολούν οικονομικά θέματα, δικά σας αλλά και αυτά που σχετίζονται με τους άλλους.Τώρα μπορείτε να κλείσετε ένα οικονομικό ζήτημα που σας απασχολούσε. Προσέχετε παρεξηγήσεις και μπερδέματα στις συζητήσεις για οικονομικά θέματα, μην παίρνατε τώρα  οικονομικές αποφάσεις και μην κάνετε οικονομικές συμφωνίες. Μην εμπιστεύεστε τα οικονομικά σας ή πληροφορίες για τα οικονομικά σας σε αδέλφια και άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου κάνετε έξοδα, έχετε πολύ ενέργεια,  ίσως κάνετε μία σημαντική αγορά, να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για εσάς είναι μία εβδομάδα που έχετε την ανάγκη να ψάξετε μέσα σας, τις αξίες, τι νιώθετε, αν η σχέση ή η συνεργασία που έχετε σας καλύπτει, και  να  προσδιορίσετε πράγματα στη ζωή σας. Εσείς που ανήκετε στο δεύτερο  δεκαήμερο προσέχετε τη διαχείριση των οικονομικών σας, μην εμπιστεύεστε τα οικονομικά σας ούτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, για να αποφύγετε απογοήτευσης και εξαπατήσεις. Μπορείτε τώρα να αναθεωρήσετε κάποιες αποφάσεις που έχετε πάρει για τη ζωή σας, από την άλλη,  μπορείτε να αποφασίσετε για ένα γάμο ή για μία συνεργασία. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε κάποιους στόχους και όνειρα που έχετε, για μία συνεργασία για να προωθήσετε ένα δημιουργικό σχέδιο, να γνωρίσετε  ένα άτομο και να δημιουργήσετε μία ρομαντική σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσάς του πρώτου δεκαημέρου, ίσως να σας απασχολεί ένα ιδιαίτερο θέμα υγείας  που ίσως χρειάζεται μία νέα αντιμετώπιση, ίσως εναλλακτική. Και εσάς του δεύτερου δεκαήμερου θα σας απασχολήσει ένα θέμα υγείας, εργασίας ή καθημερινότητας. Ίσως θα χρειαστεί να ξεκουραστείτε για λίγο και να ετοιμάσετε τα σχέδιά σας για το επόμενο διάστημα. Θα έχετε  ευκαιρίες, ίσως με μυστικό τρόπο, να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας, να γνωρίσετε νέους φίλους που θα σας στηρίξουν. Στις 14  ημπόρει να  έχετε κάποια απογοήτευση συναισθηματική, εξαπάτηση οικονομική ή απογοήτευση από κάποιο άτομο της οικογένειας,  μπορεί οι σχέσεις σας να απομακρυνθούν για κάποιο διάστημα. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου μπορείτε με τη βοήθεια φίλων να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για εσάς οι εξελίξεις θα είναι στον τομέα των προσωπικών σχέσεων, θα αναθεωρήσετε κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με τις φιλίες, τις ομάδες, θα έχετε την ευκαιρία να ερωτευτείτε να γνωρίσετε νέα άτομα, να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια. Αν έχετε δουλέψει σωστά και με  υπομονή ήρθε η στιγμή τώρα να καταφέρετε να κάνετε πραγματικότητα μία επιθυμία,  ένα στόχος σας. Θα είναι μία εβδομάδα που θα νιώθετε δύναμη και ασφάλεια και σας δίνετε η ευκαιρία να πραγματοποιήσετε κάποιους στόχους σας. Στις 14 Νοέμβρη  μην εμπιστεύεστε τα οικονομικά σας ούτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί πιθανόν να απογοητευτείτε ή να εξαπατηθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για εσάς θα είναι μία έντονη περίοδος που θα κληθείτε να αποφασίσετε σε τι πραγματικά χρειάζεται να δώσετε πιο πολύ σημασία, στην καριέρα ή στην προσωπική ζωή και στην οικογένεια. Ίσως να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα τώρα που έχουν να κάνουν με την καριέρα σας και με τα επαγγελματικά. Ίσως έρχεται στην επιφάνεια και σας απασχολεί ένα επαγγελματικό θέμα που υπήρχε  στο παρελθόν και τώρα θα το λύσετε. Στις 14 Νοεμβρίου  αποφύγετε να εμπλέκετε φίλους με οικονομικά θέματα γιατί ίσως σας εξαπατούν.  Ίσως τώρα ανακαλύπτετε κάτι που έχει συμβεί ή κάποιο μυστικό που συνδέεται με τον επαγγελματικό σας χώρο και μπορεί ακόμα να σταθεροποιήσετε μία επαγγελματική σχέση, ένα γάμο, μία οικογένεια.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Πανσέληνος σας επηρεάζει  στο τρόπο επικοινωνίας,  στα ταξίδια, τις σπουδές, σε νομικά θέματα. Είναι τώρα η στιγμή που πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας που θα σας φέρουν κοντά στην πραγματοποίηση των στόχων σας. Ίσως τώρα αλλάζετε τον τρόπο που σκέφτεστε για τα πράγματα, την φιλοσοφία σας, τι θέλετε εσείς από τη ζωή σας, είστε πολύ κοντά στην πραγματοποίηση των στόχων σας, γιατί έχετε δουλέψει σκληρά για αυτό. Φίλοι θα είναι κοντά σας και θα σας υποστηρίξουν. Είναι τώρα η στιγμή που πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας, που θα σας φέρουν κοντά στην πραγματοποίηση των στόχων σας. Στις 14 Νοεμβρίου ίσως απογοητευτείτε  ή εξαπατηθείτε από ένα άτομο στον επαγγελματικό χώρο, αλλά ίσως και από κάποια ερωτική σας σχέση. Είναι η στιγμή τώρα να λύσετε τα προβλήματα με αδέρφια και αγαπημένα πρόσωπα, να έρθετε πιο  κοντά, να πάρετε χαρά και αισιοδοξία για να πετύχετε τα υπόλοιπα σχέδιά σας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ