ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜ-Θ

Ευρεία επικράτηση της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών στις εκλογές του ΤΕΕ Θράκης

Επί 1.010 έγκυρων ψήφων, η ΔΚΜ έλαβε 687 ψήφους και ποσοστό 68% – Το ευχαριστήριο μήνυμα του Δημήτρη Λουρίκα

fonirodopis.gr

Ευρεία νίκη 687 ψήφους επί 1.010 έγκυρων ψηφοδελτίων και ποσοστό 68%, σημείωσε η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών στις εκλογές του ΤΕΕ Θράκης που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 4 Νοεμβρίου.

Πρώτος σε σταυρούς για την Αντιπροσωπεία του Περιφερειακού τμήματος Θράκης, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Θράκης Δημήτρης Λουρίκας στο πρόσωπο του οποίου οι μηχανικοί επαναδιατύπωσαν την εμπιστοσύνη τους καθώς έλαβε 204 ψήφους.

Ο κ. Λουρίκας στο μήνυμα του ευχαριστεί τους συναδέλφους του μηχανικούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για συμμετοχή στις εκλογές και μιλά για ένα αποτέλεσμα που δημιουργεί τεράστιες ευθύνες, τις οποίες όμως όπως δηλώνει, «δεν τις φοβόμαστε».

Αναλυτικά, αναφέρει:

«Με την ευκαιρία ολοκλήρωσης των εκλογικών διαδικασιών για την ανάδειξη των νέων οργάνων του Τεχνικού Επιμελητηρίου θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια όλους όσους βοήθησαν στην ολοκλήρωση αυτή.

Τους συνεργάτες μου στο ΤΕΕ – Θράκης, τους προέδρους και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, τους συνυποψήφιους όλων των συνδυασμών, μα πάνω απ’ όλα τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για συμμετοχή.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνυποψήφιους της ΔΚΜ γιατί μαζί καταφέραμε να πείσουμε τους συναδέλφους και μια παράταξη του 42% και των 21 εδρών, να τη φτάσουμε στο 68% και στις 37 από τις 53 έδρες της Αντιπροσωπείας.

Το τεράστιο αυτό ποσοστό βεβαίως δημιουργεί και τεράστιες ευθύνες. Δεν τις φοβόμαστε. Μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ωραίο μα και δύσκολο ταξίδι, μαζί θα το συνεχίσουμε!

Οι εκλογές πέρασαν. Από αύριο και πάλι δουλειά».

Τα αποτελέσματα για την Αντιπροσωπεία Π.Τ. Θράκης:

Τα αποτελέσματα για το Πειθαρχικό Συμβούλιο:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ