ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Τα προβλήματα των αγροτών της Κομοτηνής, έθεσε στον Σκρέκα ο Γιάννης Γκαράνης

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής έθεσε μεταξύ άλλων στον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης το ζήτημα των αποζημιώσεων αλλά και ζητήματα για την άρδευση και τη στήριξη του αγροτικού εισοδήματος

fonirodopis.gr

Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Ιωάννης Γκαράνης, συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα. Η συνάντηση πέραν των εθιμοτυπικών θεμάτων είχε ως αντικείμενο τα προβλήματα που ταλανίζουν τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους του Δήμου Κομοτηνής.

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής έθεσε στον Υφυπουργό μια σειρά ζητημάτων, που χρήζουν άμεσης και αποτελεσματικής αντιμετώπισης από την πλευρά του Υπουργείου. Ζητήματα, επί παραδείγματι, που προέκυψαν από την τελευταία θεομηνία, που έπληξε την περιοχή μας και που επέφερε καίριο πλήγμα στο φετινό εισόδημα των αγροτών. Αλλά και ζητήματα που έχουν να κάνουν με την άρδευση και γενικότερα με τη στήριξη του εισοδήματος και του έργου των αγροτών  και των κτηνοτρόφων μας.

Ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει με προσοχή τα θέματα που του έθεσε ο Δήμαρχος Κομοτηνής και θα επισπεύσει τις διαδικασίες αποζημιώσεων, αλλά και παρεμβάσεων εκ μέρους του Υπουργείου ούτως ώστε να στηριχτούν έμπρακτα και αποτελεσματικά οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του Δήμου μας. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ