ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις από 4 έως 10 Νοεμβρίου

Από την Εσμεράλδα Δόση

fonirodopis.gr

ΚΡΙΟΣ

Για εσάς η εβδομάδα ξεκινάει με ένταση, θα επηρεάσει τους γεννημένους τις τελευταίες μέρες του ζωδίου, η ανασφάλεια που θα νιώθετε, οι φοβίες αλλά και η ζήλια και η κτητικότητα θα σας κάνουν να εκφραστείτε με τρόπο που ίσως αργότερα μετανιώσετε, γιατί θα πληγώσετε το σύντροφό σας και τον εαυτό σας. Και στο χώρο της εργασίας, πιθανόν κάποιο άτομο να σας πιέζει ή να ζητάει περισσότερα πράγματα από εσάς, προσπαθήστε να λύσετε τα προβλήματα με ήρεμο τρόπο, χωρίς εγωισμούς. Οι 8 – 9 – 10 Νοεμβρίου είναι ευνοϊκές, τυχερές μέρες που μπορείτε να προωθήσετε ένα όνειρό σας για να γίνει πραγματικότητα, μπορείτε να καταφέρετε ένα στόχο σας, επαγγελματικό και οικονομικό. Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου θα υπάρχουν ευκαιρίες για να κάνετε κάποιο ταξίδι, να γνωρίσετε άτομα από το εξωτερικό, να παρακολουθήσετε μαθήματα ή σεμινάρια για την εξέλιξη σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς οι μέρες αυτές θα έχουν πολλές καθημερινές υποχρεώσεις, πολύ φόρτο εργασίας, εμπόδια και καθυστερήσεις στις συζητήσεις για τα καθημερινά ζητήματα, αυτό θα φέρει ένταση και θυμό, θα νιώθετε πίεση και ίσως δημιουργούν καυγάδες με άτομα στο χώρο της εργασίας. Προσπαθήστε να το αποφύγετε γιατί μπορεί να σας εξαντλήσουν, τόσο ψυχικά, όσο και σωματικά και θα είστε ευαίσθητοι σε κρυολογήματα, αλλεργίες, μικροατυχήματα, ακόμα θα επηρεάσει τον τρόπο που οδηγείτε. Με την Αφροδίτη στον 8ο οίκο σας, μπορείτε να βελτιώσετε τα οικονομικά, να βρείτε κάποια πηγή εισοδήματος μέσω τρίτων. Επίσης είναι ευνοϊκές μέρες για να σταθεροποιήσετε μία σχέση ή μία συνεργασία, να κάνετε πραγματικότητα ή να προωθήσετε ένα όνειρό σας για να ενταχθείτε σε μία ομάδα, να κάνετε κάποιες σπουδές ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Θα υπάρχουν δυνατότητες για νέες σχέσεις και επανασύνδεσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, μπορείτε τώρα να εκφράσετε τα συναισθήματά στο άτομο που σας ενδιαφέρει, να δημιουργήσετε μία σχέση, να σταθεροποιήσετε μία σχέση αλλά και μία συνεργασία. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου, μπορείτε τώρα να σταθεροποιήσετε ή να καταφέρετε ένα στόχο σας στο χώρο της εργασίας, οικονομικό, αλλά και στην καριέρα σας, να πραγματοποιήσετε μία επιθυμία σας, ένα όνειρο σας που έχει να κάνει με την οικογένεια και με την καριέρα σας. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου ίσως κάποιο οικονομικό θέμα να σας φέρει σε σύγκρουση με το αγαπημένο σας πρόσωπο, αποφύγετε τη ζήλια και την κτητικότητα, να είστε προσεκτικοί και στις σχέσεις με τα παιδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσάς του πρώτου δεκαήμερου θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για εργασία, να ξεκινήσετε κάποιο χόμπι ή να κάνετε το χόμπι σας εργασία. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου, μπορείτε να σταθεροποιήσετε μία σχέση ή μια συνεργασία, να προωθήσετε ένα δημιουργικό σχέδιο, να χαρείτε για κάτι που θα καταφέρει ένα παιδί σας. Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε ένα όνειρό σας για ένα ταξίδι στο εξωτερικό, για σπουδές ή σεμινάρια για την εξέλιξη σας. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου νιώθετε πίεση στα επαγγελματικά, προβλήματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες αλλά και στην οικογένεια, αυτό θα σας κάνει νευρικούς. Προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας στη σχέση σας με συνεργάτες, με το σύντροφό σας και με άλλα άτομα της οικογένειάς, προσοχή και σε μικροατυχήματα στο σπίτι, προσέχετε και στο τρόπο που οδηγείτε.

ΛΕΩΝ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα είστε αισιόδοξοι, δημιουργικοί. μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας, να ερωτευτείτε, να έρθετε πιο κοντά με τα παιδιά σας. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου κάνετε συζητήσεις και θα βρείτε λύσεις σε οικογενειακά θέματα που υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα, δυναμώνετε τη σχέση σας με άτομα της οικογένειάς, σας στηρίζουν και τους στηρίζετε, μπορείτε ακόμα να καταφέρετε κάτι που ονειρεύεστε για ένα οικονομικό, εργασιακό, αλλά και για ένα θέμα υγείας. Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου η καθημερινότητα θα είναι πολύ έντονη, με πολλές υποχρεώσεις πού θέλετε να διεκπεραιώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο, τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις θα σας φέρουν νευρικότητα, αποφύγετε να είσαστε εριστικοί και νευρικοί με άτομα του περιβάλλοντός σας, προσέχετε στις μετακινήσεις και στον τρόπο που οδηγείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας οι παρεξηγήσεις, οι δυσκολίες στην επικοινωνία δεν θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε και να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις της καθημερινότητας, βγαίνουν συνέχεια έξοδα που δεν έχετε προγραμματίσει, αποφύγετε να μπλέκετε τους αγαπημένους σας με τα οικονομικά και μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν ξέρετε. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου μπορείτε να βάλετε σε τάξη τη ζωή σας, να προωθήσετε θέματα καθημερινότητας με τη βοήθεια αγαπημένων ατόμων και των παιδιών σας. Μπορείτε να προωθήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο, να σταθεροποιήσετε μία σχέση, μία συνεργασία, και να πάρετε αποφάσεις για ένα γάμο. Προσπαθήστε να κρατήσετε την ηρεμία σας και μην αφήσετε οικονομικά θέματα να σας φέρουν σε ένταση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και με τα παιδιά σας.

ΖΥΓΟΣ

Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου είναι ευνοϊκές μέρες για να προωθήσετε, να βρείτε λύσεις σε καθημερινά ζητήματα, να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στα συγγενικά σας πρόσωπα, τα αδέλφια, να κάνετε ένα ταξίδι. Για εσάς του δεύτερου δεκαημέρου στις οικονομικές συζητήσεις, συναντήσεις θα υπάρχουν παρεξηγήσεις, εμπόδια, από την άλλη άτομα της οικογένειάς θα σας βοηθήσουν και θα σας στηρίξουν οικονομικά. Ίσως τώρα μπορείτε με τη βοήθεια της οικογένειας να κάνετε μία εργασία που ονειρεύεστε ή που επιθυμείτε, να βρείτε γιατρειά σε ένα θέμα υγείας ή ακόμα να κάνετε την εργασία χόμπι σας. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, ξαφνικές αλλαγές στα οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τους άλλους, αλλά και υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα σας φέρουν ένταση στο κοντινό περιβάλλον αλλά και με άτομα της οικογένειάς. Προσπαθήστε να κρατήσετε την ηρεμία, γιατί η εξάντληση μπορεί να σας φέρει και προβλήματα υγείας, κρυολογήματα, αλλά και μικροατυχήματα, να προσέχετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα είστε αισιόδοξοι, ευνοείστε οικονομικά. Ίσως βρείτε μια νέα πηγή εισοδήματος, ίσως κάνετε κάποια επένδυση για την εμφάνιση σας. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου μπορείτε να σταθεροποιήσετε ή να προωθήσετε ένα σχέδιο σας, ένα όνειρο σας, κάτι σημαντικό για τα παιδιά σας, ένα ταξίδι που επιθυμείτε, να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου θα υπάρχει παρασκήνιο αλλά και εσείς ίσως να σχεδιάζετε μυστικά τα σχέδιά σας για το επόμενο διάστημα, αποφύγετε την ένταση με αγαπημένα πρόσωπα και με άτομα στο χώρο της εργασίας, να είστε προσεκτικοί και στην οδήγηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου είστε αισιόδοξοι, θα ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας, θα γνωρίζετε νέα άτομα και θα δημιουργήσετε νέες σχέσεις. Ίσως αποφασίστε και για ένα ταξίδι. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου μπορείτε με μυστικό τρόπο να καταφέρετε να σταθεροποιήσετε ένα οικονομικό θέμα, με την βοήθεια της οικογένειας μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα ένα όνειρο σα, μία επιθυμία σας, που θα σας δώσει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, αποφύγετε να μπλέκετε σε παρασκήνιο που θα σας φέρει παρεξηγήσεις. Για σας θα είναι ρομαντικές μέρες που θα εκφράσετε τα συναισθήματά σας στα άτομα της οικογένειάς. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε εντάσεις και προβλήματα με φίλους ή ομάδες. Ίσως ένα οικονομικό θέμα να δημιουργήσει ένταση μεταξύ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα κάνετε πράγματα για να βελτιώσετε την ψυχική σας κατάσταση, ίσως απομονωθείτε για λίγο, αν αυτό σας κάνει καλό, ίσως δημιουργήσετε μία μυστική σχέση, ίσως προσφέρετε την αγάπη και τη βοήθειά σας σε όποιους έχουν ανάγκη. Μπορεί να έρθουν στη ζωή σας φίλοι από το παρελθόν, ακόμα, να σας βοηθήσουν να πετύχετε έναν στόχο, μία επιθυμία σας, να ενταχθείτε σε μία ομάδα, να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, μπορείτε τώρα να πραγματοποιήσετε ένα όνειρό σας για σπουδές για ένα ταξίδι, για μία αγορά. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, στον επαγγελματικό χώρο νιώθετε πίεση, κούραση, εξάντληση και πολλές ευθύνες αυτό θα σας φέρει ένταση. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι για να μη δημιουργείτε προβλήματα στην υγεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα είστε κοινωνικοί, θα κάνετε νέους φίλους. Ίσως ενταχθείτε σε κάποια ομάδα, θα γνωρίσετε ένα σημαντικό άτομο και θα κάνετε μία σχέση μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Στα επαγγελματικά σας ίσως έχετε μία πρόταση σε μία παλιότερη εργασία σας, καλό είναι να εξετάσετε καλά τη πρόταση. Στα επαγγελματικά σας θα υπάρχουν παρεξηγήσεις οι παλιές υποθέσεις που έρχονται για να τα επανεξετάσετε, αλλά θα υπάρχουν και ευκαιρίες, μυστικές συζητήσεις, που θα σας βοηθήσουν να καταφέρετε να σταθεροποιήσετε τα επαγγελματικά σας να βελτιώσετε τα οικονομικά και να κάνετε μία αγορά που ονειρεύεστε η επιθυμείτε. Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, μπορεί ένα φιλόδοξο σχέδιο να έχει εμπόδιο, μην απογοητεύεστε κάντε υπομονή ίσως δεν είναι ακόμα η στιγμή να γίνει.

ΙΧΘΕΙΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα τακτοποιήσετε επαγγελματικά θέματα, θα έχετε ευκαιρίες επαγγελματικές για όποιους ενδιαφέρονται, θα βελτιώσετε το χορό οπού εργάζεστε, ακόμα μπορείτε να βρείτε τον έρωτά σας, αν το επιτρέπει και ο ωροσκόπος σας. Καθυστερήσεις θα υπάρχουν σε θέματα σπουδών, σε ταξίδια αλλά και σε νομικά θέματα. Ίσως έρχονται τώρα στη ζωή σας συγγενείς που είχατε καιρό να δείτε από μακριά. Στην καθημερινότητα προσέχετε μη βιάζεστε, αποφύγετε την ένταση με αγαπημένα πρόσωπα, και στην οδήγηση. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου μπορείτε να στηριχτείτε σε κάποιον φίλο σας και να πετύχετε ένα σημαντικό στόχο, όμως και κάποιος φίλος σας, ίσως να χρειάζεται τη βοήθειά σας. Ίσως ένα οικονομικό θέμα ή κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους θα φέρουν ένταση με κάποιο φίλο σας, αποφύγετε να μπλέξετε τα οικονομικά θέματα με φίλους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ