ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Νεκρά σκυλιά ύστερα από στείρωση στο Δημοτικό Κυνοκομείο Κομοτηνής!

Αλυσίδα θανάτων σκυλιών μετά από εγχειρήσεις στείρωσης καταγγέλλει η ομάδα «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής SOS», η οποία ζητά την επέμβαση των αρμόδιων ελεγκτικών μηχανισμών

fonirodopis.gr

Κρούσματα θανάτων σκυλιών ύστερα από ανεπιτυχείς εγχειρήσεις στείρωσης στο Δημοτικό Κυνοκομείο Κομοτηνής, καταγγέλλει η ομάδα «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής SOS».

Τα μέλη της φιλοζωικής ομάδας καλούν τους αρμόδιους ελεγκτικούς μηχανισμούς να παρέμβουν ενώ προαναγγέλλουν κινητοποιήσεις υπέρ της προάσπισης των δικαιωμάτων των «παράνομα» έγκλειστων σκυλιών που ζουν σε «άθλιες συνθήκες» στο Δημοτικό Κυνοκομείο.

Η ανακοίνωση της ομάδας «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής SOS»:

«Και άλλο περιστατικό θανάτου προστέθηκε σήμερα, 31.10.2019, σε μία αλυσίδα θανάτων σκυλιών μετά από εγχειρίσεις στείρωσης από τον νεαρό κτηνίατρο Θάνο Καραγιώργη.

Έχουμε επώνυμες καταγγελίες συμπολιτών μας για παρόμοιους θανάτους. Τι συμβαίνει επιτέλους στο κυνοκομείο; Μήπως πρέπει να ενεργοποιηθούν οι αρμόδιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί της δικαιοσύνης ή άλλων υπηρεσιών; Ο τελευταίος θάνατος καταγράφηκε στο βιβλίο συμβάντων – ημερολόγιο του κυνοκομείου και ποια ήταν η επίσημη αιτία θανάτου;

Σύντομα θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες για να διασφαλίσουμε τα δικαιώματα τόσο των ζώων που είναι φυλακισμένα παρανόμως και ζουν σε άθλιες συνθήκες στο κυνοκομείο αλλά και των αδέσποτων που πεθαίνουν μετά από στείρωση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ