ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κάλεσμα Λιβεριάδου σε παιδικούς σταθμούς για το «Μαγεμένο Πάρκο»

Το «Μαγεμένο Πάρκο» θα λειτουργήσει φέτος στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής, από 9 Δεκεμβρίου 2019 έως 6 Ιανουαρίου 2020 – Δηλώσεις συμμετοχής το αργότερο έως την Τρίτη 12 Νοεμβρίου

fonirodopis.gr

H πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Αναστασία Λιβεριάδου, καλεί όλους τους Δημοτικούς και Ιδιωτικούς Παιδικούς σταθμούς του Δήμου Κομοτηνής καθώς και σε όλα τα Νηπιαγωγεία του Δήμου μας, να δηλώσουν συμμετοχή για επίσκεψη στο «Μαγεμένο Πάρκο», που θα λειτουργήσει και φέτος στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής, από 9 Δεκεμβρίου 2019 έως 6 Ιανουαρίου 2020.

Η δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να γίνει το αργότερο έως την Τρίτη 12 Νοεμβρίου, προκειμένου να οριστικοποιηθεί το τελικό πρόγραμμα.

Οι ημερομηνίες κατά τις οποίες μπορούν να δηλώνουν  συμμετοχή για επίσκεψη στο «Μαγεμένο Πάρκο» είναι από τις 10 Δεκεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου 2019.

Θα υπάρχουν 3 γκρουπ ξενάγησης τις ώρες 9.30 π.μ., 10.30 π.μ. και 11.30 π.μ. και οι υπεύθυνοι θα πρέπει να δηλώσουν εγγράφως τον αριθμό των παιδιών σε κάθε γκρουπ και ποια ΠΙΘΑΝΗ ημέρα και ώρα θα ήθελαν να επισκεφθούν το «Μαγεμένο Πάρκο». Εναλλακτικά, θα μπορούσαν να δηλώσουν συμμετοχή και για απογευματινή επίσκεψη, τις ίδιες ημέρες στις 6.30 μ.μ.

Οι δηλώσεις γίνονται εγγράφως με την αποστολή mail  στην ηλεκτρονική ταχυδρομική διεύθυνση dkeppak@gmail.com, με όνομα και τηλέφωνο υπεύθυνου επικοινωνίας προκειμένου οι υπεύθυνες της δράσης να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της επίσκεψης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x