ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέος πρόεδρος στην Αναπτυξιακή Ροδόπης ο Νίκος Τσαλικίδης

Έως το 2023 η θητεία του νέου ΔΣ – Διευθύνων Σύμβουλος ο Δημήτρης Λουρίκας, Αντιπρόεδρος ο Ιμάμ Τζανέρ, Γραμματέας ο Ντελή Χουσεΐν Ριτβάν και μέλη οι Δημήτρης Καρασταύρου, Ντίνος Χαριτόπουλος και Εγκήν Αλή

fonirodopis.gr

Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε έκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Αναπτυξιακής Ροδόπης Α.Ε. – Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας Ο.Τ.Α. με μοναδικό θέμα την εκλογή μελών του Διοικητικού της Συμβουλίου.

Στη συνέλευση παρέστησαν μέτοχοι εκπροσωπούντες με ποσοστό 93,39% του μετοχικού κεφαλαίου της Αναπτυξιακής Ροδόπης Α.Ε. Κατόπιν διαλογικής συζήτησης εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα διοικήσει την εταιρεία έως την τακτική Γενική Συνέλευση του έτους 2023, απαρτιζόμενο από τα κάτωθι μέλη, ήτοι:

Πρόεδρος: Τσαλικίδης Νικόλαος

Διευθύνων Σύμβουλος: Λουρίκας Δημήτριος

Αντιπρόεδρος: Ιμάμ Τζανέρ

Γραμματέας: Ντελή Χουσεΐν Ριτβάν

Μέλος: Καρασταύρου Δημήτριος

Μέλος: Χαριτόπουλος Κωνσταντίνος

Μέλος: Εγκήν Αλή

Μετά την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος της ΑΝΡΟ Α.Ε, Νικόλαος Τσαλικίδης, Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, δήλωσε ότι η Αναπτυξιακή Ροδόπης αποτελεί αναπτυξιακό εργαλείο για την ευρύτερη περιοχή. «Ως νέα διοίκηση της εταιρείας θα εργαστούμε μεθοδικά και συγκροτημένα για την αξιοποίηση των τοπικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων, με στόχο την επίτευξη της βιώσιμης ανάπτυξης των τοπικών μας κοινωνιών».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ