ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής για το κτίριο της παλιάς Νομικής

Αντικρουόμενα συμφέροντα μεταξύ Δήμου Κομοτηνής και ΔΠΘ – Απαράδεκτη συμπεριφορά από τα μέλη της Πρυτανικής Αρχής που έφτασαν στο σημείο μέχρι και να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα – Η Κλεοπάτρα Στογιαννίδου αντέκρουσε τους ισχυρισμούς των ακαδημαϊκών κρατώντας ταυτόχρονα, προς τιμήν της, χαμηλούς τόνους

Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής μεταξύ μελών της Πρυτανικής Αρχής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και δημοτικών συμβούλων σημειώθηκε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Σώματος την Τρίτη 29 Οκτωβρίου.

Ο Πρύτανης του ΔΠΘ κ. Αλέξανδρος Πολυχρονίδης, ο Αντιπρύτανης Οικονομικών κ. Φώτης Μάρης και η Αντιπρύτανης Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης κ. Μαρία Μιχαλοπούλου βρέθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο, όπου και έλαβαν το λόγο, προκειμένου να αιτηθούν από το Σώμα την παραχώρηση προς χρήση, από το Δήμο Κομοτηνής στο ΔΠΘ, του κτιρίου της παλιάς Νομικής.

Σκοπός της 10ετούς διάρκειας παραχώρησης, όπως δήλωσαν τόσο προφορικά ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου όσο και με έγγραφα τους παλαιότερα, ήταν προκειμένου να εξυπηρετηθούν ανάγκες στέγασης των δύο νέων Τμημάτων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου αλλά και για να μπορέσει το ακαδημαϊκό ίδρυμα να ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα με τίτλο «Ενεργειακή Αναβάθμιση των Πανεπιστημιακών Κτιρίων Π. Τσαλδάρη», συνολικού προϋπολογισμού 3.500.000 ευρώ.

Η παραχώρηση όμως αντίκειται στο σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής Κομοτηνής, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα μπορούσε ο Δήμος Κομοτηνής να υποβάλλει αίτημα για ένταξη στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι του έργου με τίτλο «Αξιοποίηση/αποκατάσταση εμβληματικών κτιρίων Δημοτικής Περιουσίας», συνολικού προϋπολογισμού 12.500.000 ευρώ, το οποίο αφορά την ανάπλαση της περιοχής από το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Θερινό ΔΗΠΕΘΕ, το Πάρκο Περιφέρειας, τις σχολικές μονάδες, το Μουσείο Καραθεοδωρή και τις εγκαταστάσεις του ΔΠΘ.

Απαράδεκτη συμπεριφορά από τα μέλη της Πρυτανικής Αρχής

Η συμπεριφορά ωστόσο των μελών της Πρυτανικής Αρχής του ΔΠΘ κρίνεται από απαράδεκτη και ασεβής έως και προσβλητική απέναντι στο δημοτικό συμβούλιο και κατ’ επέκταση στους δημότες Κομοτηνής.

Αν και τόσο ο Δήμαρχος Γιάννης Γκαράνης όσο και η πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Κλεοπάτρα Στογιαννίδου διαβεβαίωσαν ότι το κτίριο της παλιάς Νομικής θα συνεχίσει να χρησιμοποιείται από το ΔΠΘ, όπως συμβαίνει άλλωστε εδώ και 45 χρόνια με σιωπηρή παράταση της μονοετούς παραχώρησης που έγινε το 1974, τα μέλη της Πρυτανικής Αρχής ανέβασαν τους τόνους δείχνοντας έναν εκνευρισμό πρωτοφανή για ακαδημαϊκά στελέχη.

Με το έωλο επιχείρημα –καθώς το Πανεπιστήμιο διαθέτει τεράστιους ιδιόκτητους χώρους- ότι η παραχώρηση είναι αναγκαία προκειμένου να μπορεί το ΔΠΘ να διεκδικεί νέα Τμήματα, τα μέλη της Πρυτανικής Αρχής επιτέθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο φθάνοντας στο σημείο να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα με ανυπόστατες κατηγορίες.

«Δεν περίμενα ότι θα υπάρχει τέτοια αντιμετώπιση για το Πανεπιστήμιο. Είναι η πρώτη φορά που τίθεται σε αμφισβήτηση η χρήση της παλιάς Νομικής, αυτό δεν έχει γίνει εδώ και 50 χρόνια. Κανένας μέχρι σήμερα δεν έθεσε σε αμφισβήτηση της χρήση της, για την οποία τεχνηέντως αποφύγατε να απαντήσετε», είπε χαρακτηριστικά ο Πρύτανης κ. Πολυχρονίδης, κάτι που σαφώς και δεν ισχύει καθώς ουδέποτε αμφισβητήθηκε από οποιαδήποτε Δημοτική Αρχή μέχρι σήμερα η χρήση του κτιρίου.

Χαρακτηριστική, η απάντηση στις παραπάνω κατηγορίες της Κλεοπάτρας Στογιαννίδου η οποία επεσήμανε ότι «εκτός από την παραχώρηση μονοετούς διάρκειας που έγινε το 1974-75, άλλη ρητή παραχώρηση μέχρι σήμερα δεν υπήρξε. Το τονίζω αυτό επειδή είπατε ότι χωρίς παραχώρηση δεν μπορείτε να διεκδικήσετε νέα Τμήματα. Όλα αυτά τα χρόνια ουδείς σας ενόχλησε, είσαστε εκεί, λειτουργείτε εκεί χωρίς καμία παρέμβαση από τον Δήμο. Αυτό σε ότι αφορά την τυπική παραχώρηση που δεν υπάρχει 40 χρόνια τώρα».

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον Πρύτανη και ο Αντιπρύτανης Οικονομικών κ. Φώτης Μάρης, ο οποίος έκανε λόγο μέχρι και για «επιθετικότητα» απέναντι στο ΔΠΘ ενώ εγκάλεσε τη Δημοτική Αρχή για ασυνέπεια σε προκαθορισμένο ραντεβού προκαλώντας με αυτό τον τρόπο την παρέμβαση του Αντιδημάρχου Έργων Δημήτρη Καρασταύρου ο οποίος είπε ότι «εμείς ήρθαμε στο ραντεβού, εσείς δεν ήρθατε».

Ένταση προκλήθηκε επίσης και μεταξύ της Αντιπρυτάνεως Μαρίας Μιχαλοπούλου, του Δημάρχου Γιάννη Γκαράνη και της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Κλεοπάτρας Στογιαννίδου όταν η πρώτη δημιούργησε στρεβλές εντυπώσεις καθώς άφησε να εννοηθεί ότι το Πανεπιστήμιο δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς την παραχώρηση.

«Μέχρι τώρα πως λειτουργούσατε;», ρώτησε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Γκαράνης ενώ στη συζήτηση παρενέβη και η Κλεοπάτρα Στογιαννίδου η οποία απευθυνόμενη στην Αντιπρύτανη είπε «μέχρι τώρα δεν λειτουργούσατε καλά κ. Μιχαλοπούλου; Δεν μπορώ να επιτρέψω άλλο να δημιουργείτε τέτοια εντύπωση».

Ενδεικτικό του κλίματος που επικράτησε είναι ότι μέλη του δημοτικού συμβουλίου, όπως ο Ανέστης Στρατιάδης της «ΠΟΛΗ-τικής Ανατροπής», μίλησαν για «εκβιασμό» του ΔΠΘ ενώ η συμπεριφορά των μελών της Πρυτανικής Αρχής προκάλεσε τη δυσανασχέτηση και του Αντιδημάρχου Κοινωνικών Θεμάτων και Αλληλεγγύης Γιάννη Μουρτίδη ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ κάλεσε τους ακαδημαϊκούς να αποχωρήσουν από την αίθουσα ευχαριστώντας τους, μάλλον ειρωνικά, για την ενημέρωση.

Συσπείρωση δημοτικών συμβούλων και ομόφωνη απόφαση

Η συμπεριφορά των μελών της Πρυτανικής Αρχής έφερε πάντως αντίθετα αποτέλεσμα καθώς προκάλεσε τη συσπείρωση των δημοτικών συμβούλων από όλες τις παρατάξεις γύρω από την πρόταση της Δημοτικής Αρχής για υποβολή αιτήματος για την ανάπλαση της περιοχής.

Χαρακτηριστική η στάση των συμβούλων της «Σύμπραξης Προοπτικής». Ενώ στην αρχική του τοποθέτησε ο επικεφαλής της παράταξης Αντώνης Γραβάνης κατηγόρησε τη Δημοτική Αρχή για «έλλειψη ενδιαφέροντος» και «κάκιστο χειρισμό» καθώς δεν προνόησε να συνεννοηθεί με την Πρυτανική Αρχή προκειμένου να βρεθεί λύση στο αίτημα της, στη συνέχεια και ύστερα από μια σύντομη διαβούλευση μεταξύ τους, οι σύμβουλοι της «Σύμπραξης Προοπτικής» -με εξαίρεση τη Δήμητρα Τσιμπιρίδου που απείχε λόγω κωλύματος- υπερψήφισαν την πρόταση για την υποβολή αιτήματος για την ανάπλαση της περιοχής.

«Κάποιοι έχασαν τη ψυχραιμία τους εδώ πέρα μέσα», είπε η Ελένη Λαφτσή αναφερόμενη στους ακαδημαϊκούς, τους οποίους πάντως δικαιολόγησε για τους υψηλούς τόνους λέγοντας «θέλω να πιστεύω ότι το έκαναν από το πάθος και την αγάπη να υπερασπιστούν το Πανεπιστήμιο και την πόλη».

«Η απόφαση η σημερινή πρέπει να είναι μια διαβεβαίωση, όχι προς τις Πρυτανικές Αρχές, αλλά προς την τοπική κοινωνία ότι αγαπάμε και θέλουμε την ανάπτυξη του Πανεπιστημίου και αν δεν παλέψει το ίδιο το Πανεπιστήμιο, θα παλέψουμε εμείς ως Δήμος και ως τοπική κοινωνία», σημείωσε η επικεφαλής της «ΠΟΛΗ-τικής Ανατροπής».

«Άλλο το Πανεπιστήμιο και άλλο οι Πρυτανικές Αρχές. Η τοποθέτηση ενός Πρύτανη ή ενός Αντιπρύτανη δεν είναι ταυτισμένη με το δημόσιο συμφέρον», είπε ο Κώστας Καραΐσκος ο οποίος αναρωτήθηκε«ποια κίνηση έγινε από την πλευρά του Πανεπιστημίου για να μας ενημερώσει;».

«3,5 εκ. ευρώ για πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης, όλοι καταλαβαίνουμε το διακύβευμα. Εκτελείται στο Δημοκρίτειο ένα έργο – μαμούθ, το μεγαλύτερο έργο του δημοσίου όπως είπε ο Πρύτανης, και δεν μπορεί στο έργο αυτό να προβλεφτεί η στέγαση ακόμα δύο ή τριών Τμημάτων; Το θεωρώ απαράδεκτο όλο αυτό που έγινε εδώ μέσα, να προσπαθούν να προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας και να μας πουν ότι δεν καταλαβαίνουμε αυτά που ακούμε», πρόσθεσε ο επικεφαλής του «Σπάρτακου».

«Να συζητήσουμε όσο θέλετε το θέμα του Πανεπιστημίου, όμως δεν συζητώ για παραχώρηση κατά κυριότητα, είμαι τελείως αντίθετος. Το Υπουργείο Παιδείας έχει λεφτά, ας κάνει σχολές ή ας χρηματοδοτήσει το Πανεπιστήμιο να νοικιάσει άλλους χώρους», τόνισε με τη σειρά του ο Τάσος Βαβατσικλής.

Τελικά, η πρόταση της Δημοτικής Αρχής για υποβολή αιτήματος υπερψηφίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο, κάτι που σημαίνει ότι απορρίπτεται ταυτόχρονα κάθε πιθανότητα παραχώρησης του κτιρίου της παλιάς Νομικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο.

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Διαψεύδουν τον Δήμαρχο Κομοτηνής οι κάτοικοι στην οδό Χαλκοκονδύλη

«Εννοείται και θέλουμε να ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος, είναι κάτι που ζητάμε εδώ και έξι χρόνια», δήλωσε η ιδιοκτήτρια του μίνι μάρκετ – «Δεν μας αφήνουν οι κάτοικοι να κάνουμε ασφαλτόστρωση», είχε δηλώσει χθες ο Γιάννης Γκαράνης

Δημοσιεύθηκε

στις

«Από την πρώτη μέρα που παρέλαβα, έστειλα την Τεχνική Υπηρεσία προκειμένου να ασφαλτοστρώσουν το κομμάτι εκείνο μπροστά στο μάρκετ όπου δημιουργούνται οι λακκούβες. Τόσο ο κύριος που έχει το μάρκετ όσο και κάποιοι άλλοι κύριοι που έχουν κατοικία στις πολυκατοικίες δεν άφησαν τα συνεργεία να κάνουν την ασφαλτόστρωση. Αυτό έγινε την πρώτη χρονιά. Την επόμενη χρονιά στείλαμε την Τεχνική Υπηρεσία να ρίξουν χαλίκι. Για ακόμη μια φορά όμως, οι ίδιοι άνθρωποι τους έδιωξαν», δήλωσε ο Γιάννης Γκαράνης κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου αναφορικά με τον λασπόδρομο της οδού Χαλκοκονδύλη και ύστερα από σχετική ερώτηση της Ελένης Λαφτσή.

Τα παραπάνω ωστόσο διαψεύδουν οι κάτοικοι της περιοχής και ειδικότερα η ιδιοκτήτρια του μίνι μάρκετ, η οποία παρουσιάζει την κατάσταση εντελώς διαφορετική από αυτήν που παρουσίασε ο Δήμαρχος Κομοτηνής.

«Εννοείται και θέλουμε να ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος, είναι κάτι που ζητάμε εδώ και έξι χρόνια», μας είπε χαρακτηριστικά η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, η οποία μάλιστα πρόσθεσε ότι έλαβε τη δέσμευση από τη Δημοτική Αρχή ότι την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Δείτε στο βίντεο την τοποθέτηση του Δημάρχου Κομοτηνής:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Καταγγελία – Κόσμιο: «Παρακαλάμε εδώ και μια 5ετία να φτιάξουν τους δρόμους»

«Αφού δεν τους αφήνουν οι κάτοικοι στην οδό Χαλκοκονδύλη ας έρθουν στο Κόσμιο να ρίξουν άσφαλτο. Εμείς τους αφήνουμε», δηλώνει αγανακτισμένος κάτοικος του οικισμού με αφορμή τη δήλωση Γκαράνη

Δημοσιεύθηκε

στις

Την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής για τον οικισμό του Κοσμίου καταγγέλλει στη «Φωνή της Ροδόπης» αγανακτισμένος κάτοικος με αφορμή τη δήλωση Γκαράνη για την οδό Χαλκοκονδύλη στην Κομοτηνή.

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και προκειμένου να δικαιολογηθεί για τον λασπόδρομο της οδού Χαλκοκονδύλη δήλωσε ότι, η Δημοτική Αρχή επιχείρησε να ασφαλτοστρώσει το σημείο όμως δεν το κατόρθωσε καθώς… «δεν τους αφήνουν οι κάτοικοι»!!!

«Αφού δεν τους αφήνουν στην οδό Χαλκοκονδύλη να ρίξουν άσφαλτο, μπορούν να έρθουν στο Κόσμιο να φτιάξουν τους δρόμους. Εμείς τους αφήνουμε», μας λέει ο κάτοικος του οικισμού.

«Μετά τις εργασίες της ΔΕΥΑΚ που έγιναν πριν 5 χρόνια και αφού πληρώσαμε 1.000 ευρώ περίπου το κάθε σπίτι για τη σύνδεση στον Βιολογικό, ξέχασαν να επισκευάσουν τους δρόμους. Τους παρακαλάμε εδώ και μια πενταετία αλλά δεν έρχεται κανείς», δηλώνει χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Γκαράνης: «Δεν μπορούμε να κάνουμε ασφαλτόστρωση επειδή δεν μας αφήνουν οι κάτοικοι»

Στο «λασπόδρομο» της οδού Χαλκοκονδύλη αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Κομοτηνής ύστερα από ερώτηση της Ελένης Λαφτσή

Δημοσιεύθηκε

στις

Μέσα από λάσπες και λακκούβες είναι αναγκασμένοι να περπατούν περίοικοι και περαστικοί από την οδό Χαλκοκονδύλη, που βρίσκεται πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο στην Κομοτηνή, κάθε φορά που σημειώνεται έντονη βροχόπτωση.

Η εικόνα παραπέμπει σε τριτοκοσμικές περιοχές, όμως για την κατάσταση αυτή σύμφωνα με τον Δήμαρχο Κομοτηνής ευθύνονται οι ιδιοκτήτες, οι οποίοι δεν αφήνουν τα συνεργεία του Δήμου να επέμβουν καθώς ζητάνε να ολοκληρωθεί η διάνοιξη της οδού.

Φωτογραφία: Maron News

Το θέμα έφερε στο δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής η επικεφαλής της παράταξης «ΠΟΛΗ-τική Ανατροπή» Ελένη Λαφτσή, στην οποία ο Γιάννης Γκαράνης απάντησε επί λέξει:

«Στην οδό Χαλκοκονδύλη είναι ένα χρόνιο πρόβλημα το οποίο αφορά τις διανοίξεις που πρέπει να γίνουν. Εγώ δεν θα μείνω όμως στις διανοίξεις γιατί είναι μια κατάσταση που κάποια στιγμή πρέπει να γίνει, όμως θα μείνω στο εξής. Από την πρώτη μέρα που παρέλαβα, έστειλα την Τεχνική Υπηρεσία προκειμένου να ασφαλτοστρώσουν το κομμάτι εκείνο μπροστά στο μάρκετ όπου δημιουργούνται οι λακκούβες. Εκεί όμως δεν υπάρχει συμφωνία των πολιτών. Τόσο ο κύριος που έχει το μάρκετ όσο και κάποιοι άλλοι κύριοι που έχουν κατοικία στις πολυκατοικίες δεν άφησαν τα συνεργεία να κάνουν την ασφαλτόστρωση. Αυτό έγινε την πρώτη χρονιά. Την επόμενη χρονιά στείλαμε την Τεχνική Υπηρεσία να ρίξουν χαλίκι. Για ακόμη μια φορά όμως, οι ίδιοι άνθρωποι τους έδιωξαν. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι η διοίκηση για να κάνει κάτι θα πρέπει να έχει τη σύμφωνη γνώμη των ανθρώπων στους οποίους ανήκει το μέρος. Θα πρέπει και αυτοί να συμβιβαστούν με αυτό που τους προτείνουμε. Ότι προς το παρόν θα έχουμε την τσιμεντόπτωση και αργότερα όταν θα γίνει η διάνοιξη, θα ασφαλτοστρωθεί κανονικά ο δρόμος. Εμείς είμαστε εδώ, τα συνεργεία μας είναι εδώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Ζωντανά η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής

Συνεδριάζει αυτή την ώρα με εννέα θέματα ημερήσιας διάταξης

Δημοσιεύθηκε

στις

Με εννέα θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει αυτή την ώρα το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής.

Η συνεδρίαση πραγματοποιείται με τηλεδιάσκεψη μέσω ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας και μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι του Δήμου Κομοτηνής στο Youtube.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι:

  1. Έγκριση ή μη παράτασης σύμβασης ειδικού δεσμευμένου λογαριασμού στο πλαίσιο του άξονα  προτεραιότητας 4 “Αστική βιώσιμη κινητικότητα” του χρηματοδοτικού προγράμματος του Πράσινου Ταμείου “Λοιπές Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου 2016”.
  2. ΄Εγκριση ή μη δωρεάν παραχώρησης της χρήσης τριών (3) δημοτικών γηπέδων στην Οργανωτική Επιτροπή του 36ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.
  3. Τροποποίηση ή μη της αριθ. 39/2019 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής αναφορικά με την παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου.
  4. Έγκριση  ή μη τροποποίησης της αριθμ. 2229/20-06-2018 απόφασης του Ν.Π.Δ.Δ ΚΕΜΕΑ προς  στην Διαχειριστική Αρχή περί τροποποίησης με ίδια μέσα του υποέργου (1), με τίτλο: «Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Δήμου Κομοτηνής» της πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κομοτηνής» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5002774 λόγω αλλαγής φορέα υλοποίησης του προγράμματος.
  5. ΄Εγκριση ή μη του αριθμ. 1/2021 πρακτικού της “Επιτροπής Αξιολόγησης χορήγησης υποτροφιών” του Δήμου Κομοτηνής που αφορά την εκμίσθωση μίας κατοικίας επί της οδού Κουντουριώτου 3 στην Κομοτηνή του κληροδοτήματος “Ν.Πίσσα” καθώς και ορισμός επιτροπής διεξαγωγής της δημοπρασίας.
  6. ΄Εγκριση ή μη του αριθμ. 2/2021 πρακτικού της “Επιτροπής Αξιολόγησης χορήγησης υποτροφιών” του Δήμου Κομοτηνής που αφορά την κατάρτιση και έγκριση των όρων διακήρυξης κλειστής πλειοδοτικής δημοπρασίας εκμίσθωσης μίας κατοικίας επί της οδού Κουντουριώτου 3 στην Κομοτηνή του κληροδοτήματος “Ν.Πίσσα”.
  7. ΄Εγκριση ή μη διενέργειας ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού για τη σύναψη της δημόσιας σύμβασης με τίτλο: Προμήθεια γραφικής ύλης & λοιπών ειδών γραφείου, εντύπων-υλικών μηχ/σης & πολλαπλών εκτυπώσεων για τα έτη 2022 & 2023.
  8. Έγκριση ή μη μερικής αναμόρφωσης του εν χρήσει προϋπολογισμού του Δήμου, έτους 2021 για 5η φορά (υπ. αριθμ. 185/2021 ΑΟΕ).
  9. Ηλεκτροδοτήσεις ακινήτων σε περιοχές ευθύνης Δήμου Κομοτηνής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΒΡΟΣ4 ώρες πριν

Καλαφάτης: «Ουσιαστική η στήριξη της κυβέρνησης Μητσοτάκη στους ακρίτες»

ΕΒΡΟΣ4 ώρες πριν

Καλαφάτης: «Στον Έβρο χτυπά πιο δυνατά η καρδιά της Ελλάδας»

ΒΟΥΛΗ5 ώρες πριν

Χαρίτου: «Δεν θα αποζημιωθούν οι παραγωγοί με βάση την πραγματική ζημιά που έχουν υποστεί»

ΕΛΛΑΔΑ10 ώρες πριν

Καλάβρυτα: Γυναίκα 65 χρονών πέθανε μετά τη δεύτερη δόση εμβολίου

ΕΒΡΟΣ12 ώρες πριν

Καλαφάτης: «Ήρωες γιατροί και νοσηλευτές του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης»

ΔΙΕΘΝΗ12 ώρες πριν

Βόρεια Μακεδονία: Η Βουλγαρία επιμένει στο βέτο κατά των ενταξιακών διαπραγματεύσεων

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ13 ώρες πριν

Γλυκά Νερά: Κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση ο σύζυγος της Καρολάιν

ΡΟΔΟΠΗ13 ώρες πριν

Στο Α’ ΚΑΠΗ Κομοτηνής θα πραγματοποιούνται εφεξής τα rapid tests

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ14 ώρες πριν

Εγκαινιάστηκε η Δομή Σίτισης του Δήμου Ιάσμου

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ14 ώρες πριν

Αποχή των δικηγόρων της Ροδόπης από τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας

ΒΟΥΛΗ5 ώρες πριν

Χαρίτου: «Δεν θα αποζημιωθούν οι παραγωγοί με βάση την πραγματική ζημιά που έχουν υποστεί»

ΕΛΛΑΔΑ10 ώρες πριν

Καλάβρυτα: Γυναίκα 65 χρονών πέθανε μετά τη δεύτερη δόση εμβολίου

TΟΥΡΚΙΑ15 ώρες πριν

Προκλητική ανακοίνωση Άγκυρας για την καταδίκη του ψευδομουφτή Ξάνθης

ΞΑΝΘΗ1 ημέρα πριν

Καταδικάστηκε ο ψευδομουφτής Ξάνθης για τις δηλώσεις περί «Ντενκτάς της Θράκης»

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ1 ημέρα πριν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν ο σύζυγος της

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ1 ημέρα πριν

Διαψεύδουν τον Δήμαρχο Κομοτηνής οι κάτοικοι στην οδό Χαλκοκονδύλη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 ημέρες πριν

ΣΥΡΙΖΑ: «Σφαγείο των εργασιακών δικαιωμάτων το νομοσχέδιο Χατζηδάκη»

ΒΟΥΛΗ2 ημέρες πριν

Σύγκρουση Μητσοτάκη – Τσίπρα στη Βουλή: «Δεν είστε ο Παπανδρέου» – «Είσαι μπαταχτσής»

ΡΟΔΟΠΗ2 ημέρες πριν

Κομοτηνή: Στους δρόμους οι εργαζόμενοι ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο

ΕΛΛΑΔΑ6 ημέρες πριν

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ένας άνδρας από την κακοκαιρία – Παρασύρθηκε από χείμαρρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x