ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 28 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου

Από την Εσμεράλδα Δόση

fonirodopis.gr

ΚΡΙΟΣ

Για εσάς θα είναι μία έντονη εβδομάδα, θα νιώθετε να αλλάζει η ψυχική σας διάθεση. Ίσως θα υπάρχουν ανατροπές στα οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τους άλλους, δάνεια ασφάλειες, χρήματα συντρόφου, κληρονομιές, αλλά και σε συναισθηματικά θέματα, πιθανόν να υπάρχουν απρόσμενες εξελίξεις. Ίσως εσείς αλλάξετε τώρα ή επανεξετάσετε τις αποφάσεις που είχατε πάρει για ένα οικονομικό θέμα ή συναισθηματικό. Πιθανόν να ξανά έρχεται μια πηγή εισοδήματος που υπήρχε στο παρελθόν, αλλά και να συνδεθείτε πάλι με κάποιο άτομο, από το πρόσφατο παρελθόν, που υπήρχε στη ζωή σας. Μην αφήνετε οικονομικές διαφορές, ζήλια και κτητικότητα να χαλάσουν μία σχέση που είναι σημαντική στη ζωή σας, για αυτό μη παίρνετε βιαστικές αποφάσεις. Από την άλλη έχετε την ευκαιρία να απομακρύνεται από τη ζωή σας μία σχέση που σας βαραίνει ψυχικά και δεν σας κάνει χαρούμενους. Από την Παρασκευή έρχεται η αισιοδοξία στη ζωή σας και ίσως αποφασίσετε να κάνετε ένα ταξίδι.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς πρέπει να ελέγξετε τη νευρικότητα και την επαναστατική σας διάθεση γιατί πιθανόν να φέρει απρόσμενα γεγονότα ή τη διακοπή μιας σχέσης ή συνεργασίας. Υπάρχει η δυνατότητα να έχετε πρόταση για μία συνεργασία που είχε σταματήσει, οι αδέσμευτοι θα γνωρίσουν ένα πρόσωπο διαφορετικό από εσάς. Από την άλλη, θα νιώθετε την ανάγκη αυτό το διάστημα να δείτε βαθιά μέσα σας, αν η σχέση που έχετε ή η συνεργασία, σας καλύπτει και είναι εύκολο να κάνετε τις αλλαγές που χρειάζεστε στη ζωή σας. Από την Παρασκευή θα έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τους άλλους και φορολογικά, δάνεια, κληρονομικά. Ίσως βρείτε μια νέα πηγή εισοδήματος ή άτομα που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Θα έχετε πολλές υποχρεώσεις στο χώρο της εργασίας αλλά και στην καθημερινότητα που ίσως δεν θα προχωρήσουν όπως εσείς θέλετε, κάνετε λίγο υπομονή ακόμη και προσπαθήστε να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε για να μη δημιουργήσετε προβλήματα στην υγεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσάς θα σας απασχολήσουν θέματα καθημερινότητας, εργασίας. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε ένα check-up ή να ασχοληθείτε με κάποιο θέμα υγείας που υπάρχει και να βρείτε ένα νέο τρόπο αντιμετώπισης. Πιθανόν να υπάρχουν ανατροπές σε ένα εργασιακό θέμα, ή ευκαιρίες για μία νέα εργασία ή για μία εργασία που υπήρχε στο παρελθόν. Την Πέμπτη θα έχετε μια νέα πρόταση για εργασία, μία ευχάριστη είδηση για ένα θέμα υγείας, μια γνωριμία. Τα δάνεια, οι ασφάλειες, τα κληρονομικά θα έχουν εμπόδια και καθυστερήσεις, αυτό θα σας φέρει ένταση με το αγαπημένο σας πρόσωπο αλλά και με τα παιδιά, προσπαθήστε να έχετε υπομονή, θα περάσει γρήγορα. Από την Παρασκευή θα έχετε τη δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφο σας και με συνεργάτες, να βελτιώσετε τη σχέση, αν υπάρχουν προβλήματα, και να αποφασίσετε για ένα γάμο ή για κάποιο ταξίδι. Οι ελεύθεροι θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μία σχέση, ίσως με κάποιο συνεργάτη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσάς είναι μία νέα δημιουργική περίοδος για τη ζωή σας, για να προωθήσετε τα σχέδιά και τις ιδέες σας, εάν επιθυμείτε είναι μια γόνιμη περίοδος, σημαντικό είναι να μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις, ότι και να κάνετε πρέπει να το μελετήσετε πολύ καλά, κοιτάξτε βαθιά μέσα σας, στην ψυχή σας, αν σας εκφράζει και σας κάνει χαρούμενους. Ξαφνικές ανατροπές στη σχέση σας με αγαπημένα πρόσωπα ή φίλους, λόγοι που δεν περιμένετε θα σας απομακρύνουν από μία σχέση, από κάποιους που θεωρούσατε φίλους σας και θα φέρουν κοντά σας νέους ανθρώπους, ίσως διαφορετικούς από εσας, που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε. Αν υπάρχουν δυσκολίες στις σχέσεις ή τις συνεργασίες, ένταση στην οικογένεια, χρησιμοποιήστε τις εμπειρίες σας από το παρελθόν, με αγάπη και σεβασμό όλα θα ξεπεραστούν. Από την Παρασκευή η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο όμορφη θα παρουσιαστεί ευκέρεια για μία νέα εργασία, ευχάριστα νέα για ένα πρόβλημα υγείας. Ίσως έρχεστε πιο κοντά με κάποιο άτομο στο χώρο της εργασίας. Θα είναι μια περίοδος που κάποιοι θα νιώθουν την ανάγκη να επικοινωνήσουν, να γυρίσουν σε μία παλιά σχέση, καλό είναι να σκεφτείτε πολύ καλά τους λόγους που σας εκάναν να χωρίσετε.

ΛΕΩΝ

Ξεκινάει μία εβδομάδα που ίσως αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο της οικογένειας αλλά και στα επαγγελματικά, ήρθε η ώρα τώρα να ελευθερωθείτε από κάποια δουλειά που δεν σας εκφράζει, που δεν σας ικανοποιεί και έρχεται μία νέα πρόταση που θα σας πάει πιο μπροστά. Θα κάνετε συζητήσεις, μετακινήσεις, συναντήσεις για να τακτοποιήσετε οικογενειακά θέματα, ακίνητης περιουσίας. Ίσως αναθεωρήσετε αποφάσεις που είχατε πάρει. Μην αφήνετε αδέρφια και αγαπημένα πρόσωπα να επεμβαίνουν στις αποφάσεις σας, προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και δείχνοντας την αγάπη σας θα τους κάνετε να σας καταλάβουν. Να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα μιλήσετε, που θα οδηγήσετε, και βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε. Από την Παρασκευή η διάθεση σας θα είναι καλύτερη θα έχετε ευκαιρίες να προωθήσετε τα σχέδια σας, να περνάτε όμορφα με τα παιδιά σας, να ξεκινήσετε κάποιο χόμπι, να ερωτευτείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας θα υπάρχουν ξαφνικές αλλαγές στα σχέδιά σας, στη σχέση σας με αδέρφια και αγαπημένα πρόσωπα. Νέοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή σας που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σας, συναισθηματική και επαγγελματική. Ίσως τώρα αλλάξετε κάποιες συμφωνίες ή αποφάσεις που είχατε πάρει και τις αντικαταστήσετε με κάτι καινούριο, να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε, να είστε σαφής σε αυτά που λέτε. Ίσως βάλετε τώρα σε εφαρμογή ένα παλιό σχέδιο σας. Είναι καλές μέρες να έρθετε πιο κοντά με τα αδέρφια και αγαπημένα πρόσωπα, να λύσετε προβλήματα που υπήρχαν, δεν είναι καλές μέρες για να αγοράσετε ηλεκτρονικά. Ίσως υπάρχουν καθυστερήσεις και εμπόδια, να ελέγξετε τα κλειδιά, τη βαλίτσα, τα εισιτήρια πριν ξεκινήσετε για κάποιο ταξίδι. Από την Παρασκευή θα ασχοληθείτε με το σπίτι, με την ακίνητη περιουσία, την διαμόρφωση του χώρου του σπιτιού, δείχνετε την αγάπη σας στα άτομα της οικογένειας.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με υποχρεώσεις και ευθύνες στην οικογένεια και στα ηλικιωμένα άτομα της οικογένειας που θέλουν τη φροντίδα σας. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και υπομονετικοί μαζί τους για να μην χαλάσει και η διάθεσή σας. Ξαφνικές ανατροπές θα υπάρχουν στα οικονομικά θέματα, μπορεί να βρείτε ένα νέο τρόπο εισοδήματος. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές αγορές, ίσως πάρετε κάποια χρήματα που καθυστερούσαν, πιθανόν να υπάρχουν και καθυστερήσεις σε κάποια εισοδήματα που περιμένετε. Να έχετε τον έλεγχο των οικονομικών σας, μην κάνετε άσκοπες αγορές και βγείτε από τον προϋπολογισμό σας. Από την Παρασκευή θα είστε πιο αισιόδοξοι, θα προωθήσετε με όμορφο τρόπο τα σχέδια σας, να επισκεφτείτε αδέλφια και αγαπημένα πρόσωπα να εκφράσετε τα συναισθήματα και την αγάπη σε αυτούς και να οργανώσετε κάποιο ταξίδι. Θα είναι ένα όμορφο διάστημα, θα είστε πολύ κοινωνικοί, θα γνωρίσετε νέα άτομα, ίσως και να ερωτευτείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεκινάει για εσάς μία σημαντική εβδομάδα που θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε σημαντικές αλλαγές για τη ζωή σας. Κοιτάξτε βαθιά μέσα σας, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και την ψυχή σας, ότι δεν σας αντιπροσωπεύει και δεν σας κάνει χαρούμενους, είναι η στιγμή να το αλλάξετε. Νέα πράγματα έρχονται τώρα στη ζωή σας και θα σας εξελίξουν, ανοίγουντας νέους δρόμους θα έχετε νέες ευκαιρίες, είτε για μία σχέση ή για μια συνεργασία. Ίσως τώρα αναθεωρείτε σκέψεις και αποφάσεις που είχατε πάρει για μία συνεργασία ή για κάποια σχέση ή ξαφνικά διακόπτεται μία συνεργασία για να έρθει κάτι καινούργιο μπορει να σας προτείνουν να πάτε σε μία παλιά συνεργασία σας. Ίσως αποφασίσετε τώρα να αλλάξετε την εμφάνισή σας, να κάνετε μία ριζική αλλαγή στη ζωή σας, μη είστε επαναστάτες χωρίς αιτία, να είστε ήρεμοι και να τα κάνετε όλα με αγάπη. Ίσως ερωτευτείτε κεραυνοβόλα ένα άτομο που είναι διαφορετικο από εσάς. Ίσως τώρα θα υπάρχουν καθυστερήσεις για να προωθήσετε τις ιδέες και τα σχέδιά σας, κάντε υπομονή, μην κάνετε αρνητικές σκέψεις, αποφύγετε εντάσεις με αδέλφια και άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, προσοχή στην οδήγηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για εσάς ξεκινάει μία εβδομάδα που θα έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε για λίγο, να οργανωθείτε, να δείτε πού βρίσκεστε και να ετοιμάσετε τα σχέδιά σας για το μέλλον. Ίσως τώρα βάζετε σε εφαρμογή ένα σχέδιο από το παρελθόν και ετοιμάζεστε για αυτό. Ίσως κάνετε μυστικές συζητήσεις και συναντήσεις αλλά να ξέρετε και οι άλλοι μπορεί να ψάχνουν το παρελθόν και να δουλεύουν μυστικά πίσω από την πλάτη σας. Προσέχετε, μην αναμιγνύετε τους φίλους σας με τα οικονομικά γιατί πιθανόν να υπάρχουν παρεξηγήσεις και να νιώθετε πληγωμένοι.  Στις 30 Οκτωβρίου ίσως κάνετε μία μυστική συμφωνία για οικονομικά θέματα, συνάντησης με κάποιο άτομο που υπήρχε κοντά σας στο παρελθόν, πρέπει να σκεφτείτε καλά τη θα αποφασίσετε για το μέλλον της σχέσης μαζί του. Από τη 1 Νοεμβρίου θα είστε πιο αισιόδοξοι, μπορείτε να προωθήσετε όμορφα τα σχέδια σας, να είστε κοινωνικοί, θα κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας, για την εικόνα σας, ίσως και να ερωτευτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας υπάρχουν απρόσμενες εξελίξεις και αλλαγές στην καριέρα και στα επαγγελματικά σας, αλλαγές στο χώρο της οικογένειας και του σπιτιού. Ίσως αποφασίσετε τώρα μία μετακόμιση ή ανανέωση του χώρου του σπιτιού. Ίσως τώρα έρχεται ξανά μία επαγγελματική πρόταση που σας ήχε γίνει στο παρελθόν. Αποφύγετε να κάνετε αρνητικές σκέψεις, μην σκαλίζετε το παρελθόν σας, σκεφτείτε θετικά και αισιόδοξα και ετοιμάστε τα σχέδιά σας για το μέλλον. Από τι 1 Νοεμβρίου ξεκινά μια περιόδους κοινωνική, θα γνωρίσετε νέους φίλους, θα συμμετέχετε σε ομάδες, θα εκφράζετε την αγάπη σας και οι φίλοι θα σας ανταποδώσουν την αγάπη τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για εσάς θα υπάρχουν ανατροπές στη σχέση σας με το αγαπημένο πρόσωπο ή με φίλους, αν δεν σας ικανοποιεί δεν σας εκφράζει είναι η  στιγμή να το απομακρύνετε από τη ζωή σας,  από την άλλη μπορεί ξαφνικά  να μπει στη ζωή σας, να  ερωτευτείτε ένα  άτομο πολύ διαφορετικό από εσάς που ίσως θα αλλάξει τη ζωή σας. Ίσως τώρα αλλάζουν τα δεδομένα για κάποιο δημιουργικό σας σχέδιο ίσως  κάνετε μία επανεξέταση ή του δίνεται μία άλλη μορφή. Στο επαγγελματικό τομέα και στην καριέρα σας  έχετε  κάποια προβλήματα οι εντάσεις που σας δημιουργούν ενοχές ή σας χαλάνε τη διάθεση σας, προσπαθήστε να έχετε πειθαρχία, εργατικότατα,  ηρεμία και θα ξεπεραστούν. Από την 1 Νοεμβρίου  θα προσπαθήσετε να γιατρεύετε τη ψυχή σας, να έχετε γαλήνη να αγαπάτε τον εαυτό σας,  να προσφέρετε αγάπη σε  όλους που την χρειάζονται, ίσως να δημιουργήσετε και μία σχέση που πιθανόν να κρατήσετε μυστική.

ΙΧΘΕΙΣ

Εσείς θα έχετε ξαφνικές ανατροπές στα όνειρα και στα σχέδιά σας. Ίσως έχετε μία νέα ευκαιρία για να πετύχετε ένα στόχο. Ίσως ένα ταξίδι στο εξωτερικού, πνευματικές εργασίες. Ίσως κάποιο οικονομικό θέμα να σας φέρει σε σύγκρουση με κάποιους φίλους, προσέχετε μην είστε σκληροί μαζί τους. Από τη 1η Νοεμβρίου μπορείτε να πετύχετε ένα σημαντικό στόχο στα επαγγελματικά και στην καριέρα σας, σημαντικοί άνθρωποι θα βρίσκονται κοντά σας και θα σας βοηθήσουν. Ίσως έχετε αυτή τη στιγμή οικονομικές εκκρεμότητες που σχετίζονται με άλλους, τράπεζες,  εφορίες. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε μην βρεθείτε αργότερα σε δύσκολη θέση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ