ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Υπάλληλοι της ΔΕΔΔΗΕ πήγαν να κόψουν το ρεύμα στη ΔΕΥΑΚ

Για οφειλές στη ΔΕΗ άνω του 1,6 εκ. ευρώ – «Λάθος εκ παραδρομής, έχουμε καταθέσει εδώ και καιρό αίτηση για ρύθμιση», ισχυρίζεται ο Πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Νότης Χαραλαμπίδης

fonirodopis.gr

Οφειλές άνω του 1,6 εκ. ευρώ προς τη ΔΕΗ άφησε πίσω της η διοίκηση Καρασταύρου στη ΔΕΥΑΚ και εν γένει η Δημοτική Αρχή Πετρίδη, η οποία επαίρεται για την οικονομική εξυγίανση του Δήμου Κομοτηνής και των δημοτικών επιχειρήσεων.

Για τις παραπάνω οφειλές, το πρωί της Πέμπτης 24 Οκτωβρίου, δόθηκε εντολή σε υπαλλήλους της ΔΕΔΔΗΕ να μεταβούν στη δημοτική επιχείρηση του Δήμου Κομοτηνής και να κόψουν το ρεύμα.

Η εντολή αυτή ωστόσο οφείλεται, όπως μας εξήγησε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νότης Χαραλαμπίδης, σε λάθος εκ παραδρομής το οποίο έγινε λόγω εσφαλμένης εγγραφής στα συστήματα της ΔΕΗ.

«Οι οφειλές είναι άνω του 1,6 εκ. ευρώ και αφορούν παλιά χρέη. Εδώ και καιρό έχει κατατεθεί αίτηση για ρύθμιση των οφειλών και μέχρι να εξεταστεί η αίτηση, η ΔΕΥΑΚ βρίσκεται εκτός διαδικασίας διακοπής. Επικοινωνήσαμε με τα κεντρικά της ΔΕΗ στην Αθήνα και μας ζήτησαν συγγνώμη για το λάθος και όπως ήταν φυσικό δεν έγινε η διακοπή ρεύματος», μας είπε χαρακτηριστικά ο Νότης Χαραλαμπίδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ