ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Κομοτηνή: Αστυνομικοί έκοψαν κλήση σε πολίτη αλλά όχι στον Αντιδήμαρχο!

Καταγγελία αναγνώστη για «δύο μέτρα και δύο σταθμά» σε περιπτώσεις παράνομης στάθμευσης στο κέντρο της Κομοτηνής από Αστυνομικούς της Τροχαίας

fonirodopis.gr

Η φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης αποτυπώνει την επιλεκτική εφαρμογή του ΚΟΚ από Αστυνομικούς της Τροχαίας Κομοτηνής σε δύο περιπτώσεις παράνομης στάθμευσης στο κέντρο της πόλης.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου, Αστυνομικοί έκοψαν κλήση σε παράνομα σταθμευμένο αυτοκίνητο επί της οδού Αγ. Γεωργίου στην Κομοτηνή το οποίο ανήκει σε έναν απλό πολίτη.

Σε αντίθεση με τον τελευταίο όμως, και λίγα μέτρα πιο μπροστά, ένα άλλο αυτοκίνητο (Jeep) το οποίο ήταν επίσης παράνομα παρκαρισμένο σε είσοδο πεζόδρομου φαίνεται πως είχε πιο «ευνοϊκή» μεταχείριση καθώς, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι Αστυνομικοί για κάποιο λόγο έκαναν τα «στραβά μάτια».

Το Jeep ανήκει σε γνωστό Αντιδήμαρχο και η νοοτροπία του κρίνεται το λιγότερο απαράδεκτη, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι μόλις ένα μήνα πριν ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης, σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ροδόπης Μιχάλη Σεβδυνίδη, απηύθυνε συστάσεις στους πολίτες για την παράνομη στάθμευση προειδοποιώντας τους με κλήσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ