ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 21 έως 27 Οκτωβρίου

Από την Εσμεράλδα Δόση

fonirodopis.gr

ΚΡΙΟΣ

Για σας είναι μια ευκαιρία και η καλύτερη εποχή για να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες με εφορίες, δάνεια, κληρονομικά θέματα, ένα θέμα που σας απασχολεί στον επαγγελματικό τομέα και να βρείτε λύσεις. Η διαίσθησή και η ιδέες σας, θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε κάτι για το οποίο  έχετε δουλέψει, το έχετε ετοιμάσει και έχει να κάνει με τα επαγγελματικά,  θα βρεθούν τώρα οι κατάλληλοι άνθρωποι, ίσως  με μυστικό τρόπο, να συζητήσετε και  να πάρετε αποφάσεις που θα αυξήσουν  τα οικονομικά σας. Από Παρασκευή και Σάββατο να είστε προσεκτικοί θα υπάρχει νευρικότητα, στις σχέσεις και συνεργασίες και στην οδήγηση να κρατάτε χαμηλούς τόνους και ηρεμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα σχέσεις και συνεργασίες, είναι μέρες που μπορείτε να συζητήσετε και να λύσετε προβλήματα ή θέματα που σας απασχολούν με το σύντροφο σας, να εκφράσετε τα  συναισθήματα και την αγάπη σας, να βρείτε λύση σε κάποιο πρόβλημα με κάποιον συνεργάτη σας.  Ίσως αποφασίσετε να κάνετε και κάποιο ταξίδι με το σύντροφό σας ή για λόγους εργασίας.  Προς το τέλος της εβδομάδας να είστε προσεκτικοί, θα νιώθετε λίγο κουρασμένοι, στο χώρο της εργασίας θα υπάρχει  ένταση ή κάποια πίεση από ένα συνάδελφό σας, να  κάνετε υπομονή και να έχετε χαμηλούς τόνους για να μην  δημιουργήσετε  προβλήματα στην υγεία σας. Είναι ερωτικές μέρες,  θα έχετε νέες γνωριμίες, νέοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή σας,  νέες προτάσεις για εργασία, ένας ρομαντικός έρωτας δημιουργείται με κάποιο άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλό είναι να κάνετε ένα προγραμματισμό της καθημερινότητας, να τακτοποιήσετε υποχρεώσεις, θέματα εργασίας, υγείας.  Η πρώτες μέρες της εβδομάδας είναι ρομαντικές, ερωτικές,  ίσως δημιουργηθεί  μία ρομαντική, ερωτική σχέση με κάποιο άτομο καταξιωμένο ή που θέλει να σας βοηθήσει. Στο τέλος της εβδομάδας,  κάποια έξοδα που έχετε κάνει ή ένα οικονομικό θέμα είτε κάποιες οφειλές που είχατε παραμελήσει να σας χαλάνε τη διάθεση, προσέχετε πώς θα  αντιδράσετε  με το αγαπημένο σας πρόσωπο αλλά και με τα παιδιά σας, να είστε ήρεμοι και προσεκτικοί στην ομιλία μαζί τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσάς θα είναι μία εβδομάδα που θα γνωρίζετε νέα άτομα, είστε δημιουργικοί, έχετε ιδέες, αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, χαρά, μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδια σας με τον καλύτερο τρόπο,  και να συζητήσετε με τα πεδία σας. Στο τέλος της εβδομάδας να είστε προσεκτικοί, ίσως έχετε κάποια απογοήτευση από άτομα της οικογένειας ή συνεργάτες,  προσπαθήσετε να λύσετε τα προβλήματα με διπλωματικό τρόπο. Είναι  ερωτικές μέρες, οι αδέσμευτοι ίσως γνωρίσουν τον έρωτα της ζωής τους σε ένα ρομαντικό ταξίδι ή με  κάποιο άτομο από εξωτερικό, ίσως αποφασίσετε για έναν απόγονο.

ΛΕΩΝ

Εσείς έχετε να τακτοποιήσετε ζητήματα που έχουν να κάνουν με οικογενειακές υποθέσεις και με άτομα της οικογένειας. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε μία μετακόμιση, να αλλάξετε κάτι στο χώρο του σπιτιού. Ίσως παίρνετε μια  ξαφνική απόφαση για οικογενειακά θέματα που θα αλλάξουν τα δεδομένα που έχετε μέχρι τώρα, είναι οι μέρες ευνοϊκές για να  συζητήσετε, να εκφράσετε την αγάπη σας στα άτομα της οικογένειάς,  και  εκείνοι το ίδιο από την πλευρά τους,  και να σας  προσφέρουν  μια οικονομική βοήθεια. Στο τέλος της εβδομάδας να είστε προσεκτικοί στις συζητήσεις σας με αδέρφια και αγαπημένα πρόσωπα και με άτομα στο χώρο της εργασίας, γιατί πιθανών να υπάρχει ένταση. Και εσείς  έχετε πολλές ευθύνες και νιώθετε πίεση και άγχος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για εσάς θα είναι μία εβδομάδα με πολλές προκλήσεις, συναντήσεις, συζητήσεις. Θα έχετε την  ευκαιρία  να βρείτε λύσεις ή να  βελτιώσετε τις σχέσεις σας με αδέρφια και αγαπημένα πρόσωπα. Να προγραμματίσετε ταξίδια, να προωθήσετε τα σχέδια σας.  Οι ελεύθεροι θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μία ρομαντική σχέση. Στο τέλος της εβδομάδας ένα οικονομικό θέμα ή κάποια αγορά, να  σας φέρει αντιμέτωπους με τα αγαπημένα σας πρόσωπα,να σας φέρει απογοήτευση ή απαισιοδοξία. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και να  χρησιμοποιήσετε διπλωματικούς τρόπους επικοινωνίας.                                                                       

ΖΥΓΟΣ

Θα είναι μία εβδομάδα που θα ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα, θα τακτοποιήσετε υποχρεώσεις που έχετε,  θα κάνετε συζητήσεις, συναντήσεις για να βρείτε νέες ευκαιρίες, για να αυξήσετε τα οικονομικά σας. Είναι ευνοϊκές μέρες να κάνετε μία σημαντική αγορά, μια συμφωνία που θα βελτιώσει τα οικονομικά σας, μία γνωριμία  από το χώρο της εργασίας ή με ένα άτομο ευκατάστατο. Στο τέλος της εβδομάδας ένα οικογενειακό θέμα ή ένα άτομο της οικογένειας ίσως θα σας πείσει και θα έρθετε σε σύγκρουση μαζί του, να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που οδηγείτε, στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεκινάνε τα γενέθλιά σας, Χρόνια σας Πολλά! Θα ασχοληθείτε με προσωπικά ζητήματα θα προωθήσετε τις ιδέες και τα σχέδιά σας με τον καλύτερο τρόπο, θα γνωρίσετε και θα συναντήσετε ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν  στο μέλλον, έχετε λάμψη, γοητεία, αισιοδοξία, μπορείτε τώρα να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει και να δημιουργήσετε μία ρομαντική, ερωτική σχέση. Τέλος της εβδομάδας  αποφύγετε να κάνετε μυστικές συζητήσεις γιατί θα βγουν εις βάρος σας. Ίσως όμως μάθετε  κάποιο μυστικό που θα φέρει ένταση στις σχέσεις σας με τα αδέλφια ή με αγαπημένα πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς θα έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε, να ξεκουραστείτε για λίγο, να κάνετε συζητήσεις και συναντήσεις μυστικές, ίσως έρθει στη ζωή σας ένα άτομο που είχατε σχέση το προηγούμενο διάστημα. Κάνετε μυστικές συζήτησες, συμφωνίες με άτομα της οικογένειας για ένα οικονομικό θέμα ή για κάποια κληρονομιά.  Στο τέλος της εβδομάδας  ένα οικονομικό θέμα θα φέρει ένταση με κάποιον φίλο σας. Στο χώρο της εργασίας να είστε προσεκτικοί, μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις,  να είστε συνεπείς γιατί πιθανόν να υπάρχουν απρόσμενες εξελίξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε νέους φίλους, να ασχοληθείτε με κοινωνικά ζητήματα και  συλλόγους. Θα οργανώσετε ταξίδια με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, και θα  υπάρχουν δυνατότητες να δημιουργηθεί μία ερωτική σχέση με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες και αυτό θα σας φέρει ένταση, προσέχετε το πώς επικοινωνείτε και οδηγείτε. Ίσως έχετε μία επαγγελματική πρόταση από κάποιο άτομο που βρίσκεται στο φιλικό σας περιβάλλον,  να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις που παίρνετε, να έχετε χαμηλούς τόνους γιατί μπορεί να αλλάξει ξαφνικά η σχέση σας με φίλους αλλά  και με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα είναι μία εβδομάδα για εσάς με επαγγελματικές υποχρεώσεις, μπορείτε τώρα να καταφέρετε ένα επαγγελματικό στόχο  για το οποίο έχετε δουλέψει πολύ. Υπάρχει η πιθανότητα να σας προτείνουν και να αναλάβετε μία δουλειά που θα έχει περισσότερες ευθύνες και θα φέρει την επιτυχία σας. Θα έχετε μία νέα επαγγελματική πρόταση που θα σας φέρει βελτίωση των οικονομικών σας, αποφύγετε να  πάρετε γρήγορες αποφάσεις, να είστε συνεπείς  στην δούλα σας, είναι εύκολο αυτή τη στιγμή να αλλάξουν ξαφνικά τα δεδομένα στα επαγγελματικά σας. Τέλος της εβδομάδας να είστε προσεκτικοί, θα υπάρχει ένταση με αγαπημένα πρόσωπα,  προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και να έχετε χαμηλούς τόνους για να μην έχετε προβλήματα στην οδήγηση και στην ψυχική σας υγεία.

ΙΧΘΕΙΣ

Για εσάς θα είναι μία εβδομάδα που θα δώσετε προτεραιότητα στην πραγματοποίηση των προσωπικών σας επιθυμιών, να κάνετε σεμινάρια, να προγραμματίζετε ταξίδια στο εξωτερικό για την εξέλιξή σας, να τακτοποιήσετε ζητήματα σπουδών, νομικά θέματα. Θα έχετε την  δυνατότητα να καταφέρετε ένα στόχο σας, κάτι που επιθυμείτε πολύ και που ίσως έχει σχέση με το εξωτερικό ή με  σπουδές. Στο τέλος της εβδομάδας ένα οικονομικό θέμα θα δημιουργήσει ένταση με έναν φίλο σας, να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε, προσέχετε και στην οδήγηση. Οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μία ρομαντική, ερωτική σχέση με ένα άτομο από το εξωτερικό ή σε ένα ταξίδι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ