ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Αήθη και υβριστική επίθεση κατά Τσίπρα από ακροδεξιά δημοσιογράφο

Η Γεωργία Μπιτάκου, δημοσιογράφος και «σημαιοφόρος» του συλλαλητηρίου για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, βρέθηκε στο ίδιο αεροπλάνο με τον κ. Τσίπρα, τον προσέγγισε και του μίλησε με σκληρά λόγια αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών

fonirodopis.gr

Αήθη και υβριστική επίθεση δέχθηκε κατά τη διάρκεια πτήσης ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η Γεωργία Μπιτάκου, δημοσιογράφος και «σημαιοφόρος» του συλλαλητηρίου για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, βρέθηκε στο ίδιο αεροπλάνο με τον κ. Τσίπρα, τον προσέγγισε και του μίλησε με σκληρά λόγια.

«Ξεπούλησες την πατρίδα, είσαι προδότης, έπρεπε να είσαι φυλακή», του είπε, ενώ συνέχισε χαρακτηρίζοντάς τον «προδότη». Η κ. Μπιτάκου κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό πως καταπάτησε το Σύνταγμα. «Κυκλοφορείτε ελεύθερος, αλλά πολύ σύντομα θα βρεθείτε στη φυλακή. Εκεί είναι η θέση σας κανονικά», συνέχισε η κ. Μπιτάκου και προσέθεσε «Ο χειρότερος φασίστας και προδότης της πατρίδας είστε εσείς. Κατέστρεψε τη χώρα, ξεπούλησε τη Ιστορία των προγόνων μου και κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γεωργία Μπιτάκου επέστρεφε στην Αθήνα από τις Βρυξέλλες όπου πήρε μέρος σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο υπόδικος και ανεξαρτητοποιημένος πρώην χρυσαυγίτης ευρωβουλευτής, Γιάννης Λαγός, με τίτλο: «Γιατί πρέπει η Συμφωνία των Πρεσπών να ακυρωθεί;».

Προς τιμή τους πάντως τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και η Έφη Αχτσιόγλου που τον συνόδευε διατήρησαν τη ψυχραιμία τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ