ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΕΛΛΑΔΑ

«Εν κρυπτώ» επίσκεψη του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη στην Κομοτηνή

Ο Ελευθέριος Οικονόμου δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για ενδεχόμενη εγκατάσταση μεταναστών στην περιοχή αρκούμενος απλά να πει πως «λαμβάνεται υπόψη η παράμετρος ότι η Θράκη είναι μια ευαίσθητη περιοχή»

fonirodopis.gr

«Εν κρυπτώ» επισκέφθηκε την περιοχή μας την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριος Οικονόμου, καθώς δεν υπήρξε καμία επίσημη ενημέρωση ούτε από πλευράς Αστυνομίας αλλά ούτε και από το Υπουργείο για την παρουσία του στην Κομοτηνή.

Ο κ. Οικονόμου βρέθηκε στην περιοχή μας στα πλαίσια της παρουσίας του στη διημερίδα που διοργανώνεται αυτές τις μέρες στην Αλεξανδρούπολη με θέμα το Διαδριατικό Αγωγό Φυσικού Αερίου (TAP) και συμμετείχε σε σύσκεψη με Αστυνομικούς Διευθυντές στην Κομοτηνή.

Το θέμα της σύσκεψης δεν έγινε γνωστό όμως σύμφωνα με πληροφορίες αντικείμενο της συζήτησης υπήρξε το μεταναστευτικό και το ενδεχόμενο εγκατάστασης μεταναστών στην περιοχή.

Ο ίδιος εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής από τη δημοσιογράφο του TV Ροδόπη, Μαρίνα Κινέζου, όμως δεν θέλησε να κάνει κάποιο περαιτέρω σχόλιο, αρκούμενος απλά να πει πως «λαμβάνεται υπόψη η παράμετρος ότι η Θράκη είναι μια ευαίσθητη περιοχή».

«Το μεταναστευτικό πλέον αποκτά διεθνή διάσταση, είναι ένα θέμα που απασχολεί ολόκληρη τη χώρα. Αδιαμφισβήτητα η Θράκη είναι μία ευαίσθητη περιοχή από πλευράς εθνικής σημασίας. Η παράμετρος αυτή λαμβάνεται σοβαρά υπόψη και υπάρχει ένας ιδιαίτερος σχεδιασμός για την αντιμετώπιση αυτού του θέματος αλλά στην παρούσα φάση δεν θα ήθελα να αναφερθώ περισσότερο», δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Οικονόμου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ