ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Την απόδοση της παραλιακής ζώνης στον Δήμο Κομοτηνής, ζητάει ο Γκαράνης από την κυβέρνηση

Μέσω υπομνήματος που παρέδωσε στον Υπουργό Τουρισμό Χάρη Θεοχάρη – Εύρυθμη λειτουργία του κάμπινγκ του ΕΟΤ στο Φανάρι, αναβάθμιση του Τελωνείου Νυμφαίας και ενθάρρυνση του μαθητικού τουρισμού τα άλλα αιτήματα του Δημάρχου Κομοτηνής

Την απόδοση της παραλιακής ζώνης στον Δήμο Κομοτηνής ώστε η Δημοτική Αρχή να μπορέσει να προχωρήσει σε έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό και να μην καταφεύγει σε λύσεις της τελευταίας στιγμής κάθε χρόνο, ζητάει ο Γιάννης Γκαράνης από την κυβέρνηση.

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής μέσω υπομνήματος που κατέθεσε στον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη ο οποίος περιοδεύει στην Θράκη αυτές τις μέρες, ζητάει επιπλέον την εύρυθμη λειτουργία του κάμπινγκ του ΕΟΤ στο Φανάρι, την αναβάθμιση του Τελωνείου στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα αλλά και την ενθάρρυνση του μαθητικού και συνεδριακού τουρισμού.

Το υπόμνημα του Δημάρχου Κομοτηνής:

«Ο Δήμος Κομοτηνής είναι μια περιοχή, η οποία χαρακτηρίζεται από ξεχωριστές προκλήσεις και ιδιαιτερότητες. Χαρακτηριστικά μοναδικά στη χώρα μας, που ενώ από τη μία αποτελούν αναπτυξιακή ευκαιρία, ταυτόχρονα απαιτούν τη συνεχή κινητοποίηση του Δήμου μας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν ζητήματα της καθημερινότητας, αλλά και να τεθούν οι βάσεις για την ισόρροπη και βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής.

Ο Δήμος Κομοτηνής από τη μία συνορεύει με τη Βουλγαρία, ενώ από την άλλη εκτείνεται ως τις ακτές του Θρακικού Πελάγους, διαθέτοντας μια αξιόλογη παραλιακή ζώνη, τόσο σε ομορφιά, όσο και σε περιβαλλοντική και αρχαιολογική σημασία. Στο επίκεντρο βρίσκεται το αστικό κέντρο της Κομοτηνής, το οποίο έπειτα από τις προσπάθειες του Δήμου μας έχει καταστεί σε ένα από τα πιο προσβάσιμα στην ελληνική επικράτεια και οι υπηρεσίες του εξυπηρετούν το σύνολο της Περιφερειακής ενότητας Ροδόπης, ενώ διαθέτει και περίπου 50 οικισμούς, ορεινούς, πεδινούς και παραθαλάσσιους.

Η παραλιακή ζώνη, εύκολα προσβάσιμη και αυτή, όπως προαναφέρθηκε, είναι ξεχωριστής περιβαλλοντικής σημασίας, και προστατεύεται σχεδόν στο σύνολό της από τις συνθήκες Ramsar και Natura. Το πολυπολιτισμικό στοιχείο είναι σημαντικός παράγοντας του Δήμου μας, ενώ ταυτόχρονα η φοίτηση χιλιάδων φοιτητών στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης έχει καταστήσει την Κομοτηνή μια ζωντανή και δραστήρια πόλη.

Τέλος, ο κάθετος άξονας της Εγνατία Οδού, Κομοτηνή – Μακάζα, που ενώνει τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα με την Εγνατία Οδό, έχουν καταστήσει την περιοχή μας πέρασμα για τους ταξιδιώτες κυρίως από τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, αλλά και άλλες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης προς τη χώρα μας, καθώς πρόκειται για την συντομότερη και βολικότερη πύλη εισόδου προς αυτήν για αυτές τις χώρες.

Ωστόσο, προκειμένου να μπορέσουμε να οικοδομήσουμε ένα σταθερό πλαίσιο τουριστικής ανάπτυξης, πέρα από τη δραστηριότητα των τοπικών και περιφερειακών φορέων, απαιτείται και η κρατική συνδρομή, τόσο σε επίπεδο υποδομών, όσο και σε θεσμικό επίπεδο. Πιο συγκεκριμένα:

1. Το παραλιακό μέτωπο του Δήμου Κομοτηνής και ιδιαίτερα αυτό των παραλιών Φαναρίου, Αρωγής και Μέσης δεν ανήκει στον Δήμο Κομοτηνής, αλλά στην ΕΤΑΔ και την Κτηματική Υπηρεσία. Το γεγονός αυτό δεν επιτρέπει στον Δήμο Κομοτηνής να προχωρήσει στην υλοποίηση έργων υποδομής στην περιοχή αυτή. Ενώ ταυτόχρονα σε πολλές περιπτώσεις είναι αδύνατη ή πραγματοποιείται με μεγάλη καθυστέρηση η εκμίσθωση τμημάτων της παραλίας σε ιδιώτες προς αξιοποίηση κατά την καλοκαιρινή περίοδο, με αποτέλεσμα η περιοχή να μην καθίσταται ελκυστική για τους επισκέπτες. Ζητάμε την απόδοση του παραλιακού μετώπου στον Δήμο Κομοτηνής, είτε σε μόνιμη βάση, ή με μακροχρόνια παραχώρηση, ώστε να προχωρήσουμε σε έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό και να μην καταφεύγουμε σε λύσεις της τελευταίας στιγμής κάθε χρόνο.

2. Ταυτόχρονα απαιτείται η συνδρομή από τους κρατικούς φορείς στην κατασκευή έργων υποδομής της περιοχής μας στο τουριστικό τομέα, τα οποία λείπουν όλες τις προηγούμενες δεκαετίες. Χαρακτηριστικά θα αναφέρουμε τρείς περιπτώσεις, που χρήζουν άμεσης εξέτασης. Η πρώτη περίπτωση είναι η ανάγκη αναβάθμισης και εύρυθμης λειτουργίας του κάμπινγκ του ΕΟΤ στο Φανάρι, το οποίο κάποτε αποτελούσε πόλο έλξης για επισκέπτες από όλη της Ευρώπη. Εδώ και χρόνια υπολειτουργεί με αποτέλεσμα η επισκεψιμοτητά του να έχει μειωθεί σημαντικά, υποβαθμίζοντας έτσι και τη ροή επισκεπτών προς την περιοχή. Ένα δεύτερο παράδειγμα αποτελεί το έργο ανάπλασης της παραλιακής ζώνης Φαναρίου από την ΕΤΑΔ. Ο αρχικός σχεδιασμός, όσο είχαμε ενημερωθεί, περιελάβανε το σύνολο της παραλιακής ζώνης που ανήκει στην ΕΤΑΔ, όμως το έργο που έχει ωριμάσει και έχει ενταχθεί στο ΠΕΠ αυτή τη στιγμή και προχωράει με τεράστια καθυστέρηση, περιλαμβάνει μόνο ένα τμήμα του αρχικού σχεδιασμού (κυρίως τις υποδομές της λεγόμενης «πλαζ του ΕΟΤ» στο Φανάρι). Τέλος έχουμε επανειλημμένως τονίσει την αναγκαιότητα αξιοποίησης της ευρύτερης περιοχής της παραλιακής ζώνης του Δήμου μας, αλλά και ευρύτερα της Ροδόπης, καθώς πρόκειται για μια περιοχή με ιδιαίτερα φυσική ομορφιά. Η δημιουργία ενός οικοτουριστικού πάρκου με σεβασμό στη χλωρίδα και την πανίδα της περιοχής, θα καθιστούσε την περιοχή πόλο έλξης για τους επισκέπτες από όλον τον κόσμο.

3. Η Κομοτηνή, αλλά και ολόκληρη η Ροδόπη, «απουσίαζε» στον προηγούμενο εθνικό σχέδιο για τον τουρισμό. Γνωρίζουμε, ότι δεν αποτελούμε κύρια περιοχή τουριστικής δραστηριότητας για τα δεδομένα της χώρας, ωστόσο στο νέο εθνικό σχέδιο θα θέλαμε να υπάρχει μέριμνα και για την περιοχή μας, κυρίως και λόγω των ευκαιριών που έχει δημιουργήσει ο κάθετος άξονας Κομοτηνή – Μακάζα, αλλά και η αύξηση της ροής Τούρκων επισκεπτών τα τελευταία χρόνια.

4. Και επειδή αναφερθήκαμε αρκετές φορές παραπάνω στον κάθετο άξονα, θα θέλαμε να επαναλάβουμε ένα πάγιο αίτημα των θεσμικών φορέων της περιοχής μας, που είναι η αναβάθμιση του τελωνείου στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα στη Ροδόπη, που αυτή τη στιγμή δεν είναι σε θέση να εξυπηρετήσει την διέλευση τόσων οχημάτων κατά την καλοκαιρινή περίοδο, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται πολύωρες καθυστερήσεις, ενώ ταυτόχρονα δεν επιτρέπεται η διέλευση λεωφορείων.

5. Θα θέλαμε επίσης σε συνεργασία με τον ΕΟΤ να συμπεριληφθεί ο Δήμος Κομοτηνής, αλλά και ολόκληρη η Ροδόπη, στις εκστρατείες προβολής και προώθησης της χώρας σε τουριστικό επίπεδο, που υλοποιεί ο ΕΟΤ σε διεθνές επίπεδο. Διαθέτουμε το αναγκαίο υλικό για να τροφοδοτήσουμε τον ΕΟΤ, ενώ προχωράμε και στην παραγωγή νέου.

6. Τέλος, θα είχε ιδιαίτερη σημασία για εμάς η ενθάρρυνση του μαθητικού και του συνεδριακού τουρισμού προς την περιοχή μας. Αναφορικά με τον μαθητικό τουρισμό, θεωρούμε ότι η Κομοτηνή και η ευρύτερη περιοχή θα μπορούσε να αποτελέσει πόλο έλξης για τους μαθητές, καθώς πρόκειται για μια ζωντανή πόλη, που ταυτόχρονα διαθέτει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που σε πολλές περιπτώσεις δεν γνωρίζουν οι νέοι στην υπόλοιπη Ελλάδα. Χαρακτηριστικά θα αναφέρουμε ότι στην Κομοτηνή λειτουργεί το Μουσείο του Κ. Καραθεοδωρή, μιας σημαντικής προσωπικότητας του Ελληνισμού, που έχει ήδη σημαντική επισκεψιμοτητα και αποτελεί πόλο έλξης για τα σχολεία που επισκέπτονται την περιοχή. Ταυτόχρονα, η λειτουργία του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής, παρέχει στην περιοχή μια υποδομή άρτια τεχνικά, ικανή να διοργανώσει εκδηλώσεις και συνέδρια μεγάλης εμβέλειας.

Για την αντιμετώπιση των παραπάνω είμαστε στη διάθεση σας για να σας ενημερώσουμε ενδελεχώς και να υποβάλλουμε άμεσα τις σχετικές προτάσεις μας».

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Ξεκινά αύριο η καταγραφή ενδιαφερομένων για κατ’ οίκον εμβολιασμό στον Δήμο Κομοτηνής

Οι εμβολιασμοί αφορούν το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson

Δημοσιεύθηκε

στις

Ξεκινάει αύριο, μέσα από το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»,  η καταγραφή των πολιτών της Κομοτηνής και των οικισμών που επιθυμούν να εμβολιαστούν στις οικίες τους γιατί είναι κλινήρεις και αδυνατούν να μετακινηθούν. Με την ολοκλήρωση της καταγραφής θα ξεκινήσουν με γρήγορους ρυθμούς οι εμβολιασμοί των ωφελούμενων του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» από κλιμάκια γιατρών και νοσηλευτών των Κέντρων Υγείας Κομοτηνής και Ιάσμου με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson.  

Ο Δήμος Κομοτηνής θα διαθέσει αυτοκίνητο και οδηγό για τη μετακίνηση των κλιμακίων στα σπίτια των ωφελούμενων που επιθυμούν να εμβολιαστούν. 

Ο Δήμος Κομοτηνής στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια προφύλαξης του πληθυσμού από τον κορονοϊό και στη δημιουργία ενός ασφαλούς κατά το δυνατόν τείχους κατά της πανδημίας με στόχο την υγεία των πολιτών και την επανεκκίνηση της οικονομίας.   

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2531072173.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Ολοκληρώθηκε η διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στο Πολυλειτουργικό Κέντρο

Από την Τρίτη 6 Ιουλίου μέχρι και σήμερα συνολικά 1.840 ωφελούμενοι παρέλαβαν προϊόντα, μεταξύ των οποίων κοτόπουλο, ρύζι, ελαιόλαδο και καθαριστικά

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Πολυλειτουργικό Κέντρο του Δήμου Κομοτηνής η τριήμερη διανομή προϊόντων προς τους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD) από τον Δήμο Κομοτηνής που είναι ο επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Ροδόπης. 

Από την Τρίτη 6 Ιουλίου μέχρι και σήμερα 1.840 ωφελούμενοι παρέλαβαν προϊόντα σε καθορισμένη ημέρα και ώρα, κατόπιν ραντεβού. Από αυτούς 120 άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες καθώς επίσης ηλικιωμένοι παρέλαβαν τα προϊόντα κατ’ οίκoν. Στους ωφελούμενους μοιράστηκαν: κόκκινες πιπεριές, ελαιόλαδο, κοτόπουλο, ρύζι, καθαριστικό πλυντηρίου, καθαριστικό υγρό γενικής, αφρόλουτρο και σαπούνι χεριών.

Στην όλη διαδικασία τηρήθηκαν και αυτή τη φορά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα από την πλευρά του Δήμου Κομοτηνής. Αυτή τη φορά η διανομή έγινε από την πίσω πλευρά του Πολυλειτουργικού που είναι σκιερό μέρος λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν.

Παρών ήταν ο Αντιδήμαρχος  Κοινωνικών Θεμάτων και Αλληλεγγύης Γιάννης Μουρτίδης που συντόνισε τη διανομή των προϊόντων. Στην προετοιμασία και τη διανομή των αγαθών στάθηκαν αρωγοί στο έργο των υπαλλήλων της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κομοτηνής εθελόντριες του Τομέα Νοσηλευτικής  του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Παράλληλα, οι Εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Κομοτηνής φρόντισαν να τηρηθούν οι αποστάσεις μεταξύ των ωφελούμενων,  κατά τη διάρκεια της αναμονής.

Τα νωπά προϊόντα που περισσεύουν λόγω της μη προσέλευσης δικαιούχων  δίνονται στα πιστοποιημένα συσσίτια του Δήμου Κομοτηνής και της Ι. Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Υφαντές: Η αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής στο αποκορύφωμα – Κάτοικοι κόβουν μόνοι τους τα χόρτα

«Για πόσο καιρό θα παρακαλάμε για τα αυτονόητα;», αναρωτιέται ο τοπικός σύμβουλος Κομοτηνής Σταύρος Κοσουτζής

Δημοσιεύθηκε

στις

Την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής για τον οικισμό των Υφαντών αποτυπώνουν οι εικόνες που δημοσιεύει ο τοπικός σύμβουλος Κομοτηνής Σταύρος Κοσουτζής.

Οι κάτοικοι των Υφαντών εδώ και χρόνια ζητάνε από τη Δημοτική Αρχή, τόσο την προηγούμενη του Πετρίδη όσο και τη νυν του Γκαράνη, να μεριμνήσει για τα στοιχειώδη ζητήματα του οικισμού όπως πεζοδρόμηση, παιδική χαρά, στάσεις αστικών κλπ.

Η Δημοτική Αρχή όμως όπως φαίνεται όχι μόνο δεν ανταποκρίνεται στα παραπάνω αιτήματα αλλά δεν μεριμνεί ούτε καν για τα αυτονόητα, όπως το κόψιμο των χόρτων. Δουλειά που τελικά αναγκάστηκε -ελέω της αδιαφορίας της Δημοτικής Αρχής- να κάνει μια ηλικιωμένη γυναίκα 70 ετών.

Η ανάρτηση του Σταύρου Κοσουτζή:

«Για πόσο καιρό θα παρακαλάμε για τα αυτονόητα; Σήμερα μια κυρία από την γειτονιά δεν άντεξε και τα κούρεψε . Ετών 70 .πάνω από δύο εβδομάδες παρακαλάμε. Πείτε μας ότι δεν μπορείτε να κάνετε τα αυτονόητα και εμείς σαν οικισμός θα ψάξουμε να βρούμε ιδιώτη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στο Πολυλειτουργικό του Δήμου Κομοτηνής

Από την Τρίτη 6 έως και την Πέμπτη 8 Ιουλίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Κομοτηνής ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Ροδόπης ενημερώνει τους ωφελούμενους του προγράμματος ΕΕΕ (Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα), οι οποίοι έχουν δηλώσει  ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ, ότι από την Τρίτη 6 Ιουλίου 2021 έως και την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021 τις ώρες 8:30 με 14:30 θα πραγματοποιηθεί διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

Οι δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν: λεμόνια, πιπεριές, ελαιόλαδο, νωπό προϊόν (κοτόπουλο), ρύζι, καθαριστικό πλυντηρίου, καθαριστικό υγρό γενικής, αφρόλουτρο και σαπούνι χεριών.

Το σημείο διανομής είναι: το Πολυλειτουργικό Κέντρο (Γρ. Μαρασλή 1) και οι ωφελούμενοι θα εξυπηρετούνται αποκλειστικά την ημέρα για την οποία έχουν ειδοποιηθεί να προσέλθουν.

Για τα άτομα που ανήκουν σε ευπαθή ομάδα ή είναι ηλικιωμένοι τα προϊόντα θα διανεμηθούν κατ’ οίκoν. 

Οι ωφελούμενοι του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών, Αρριανών και Ιάσμου θα ενημερωθούν με αντίστοιχο Δελτίο Τύπου του Δήμου τους.

Οι δικαιούχοι κατά την προσέλευση είναι αναγκαίο να προσκομίζουν:

α) Δελτίο Ταυτότητας και

β) Αίτηση Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΚΕΑ)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο άτομο που θα φέρει Υπεύθυνη Δήλωση του Νόμου 1599/86.

Για την προστασία της υγείας και την ασφάλεια όλων, συστήνεται η χρήση μάσκας, η τήρηση αποστάσεων και η υγιεινή των χεριών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΑΒΑΛΑ16 ώρες πριν

Βίντεο: Σοκαριστικό τροχαίο με τρεις νεκρούς στην Καβάλα

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ17 ώρες πριν

Τροχαίο με τραυματία μετανάστη στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ18 ώρες πριν

Ευχές με δημότες για το Κουρμπάν Μπαϊράμ αντάλλαξε ο Οντέρ Μουμίν

YΓΕΙΑ18 ώρες πριν

Κορωνοϊός: 5 κρούσματα στη Ροδόπη

ΡΟΔΟΠΗ24 ώρες πριν

Εγνατία Οδός: Κλειστός από αύριο ο δυτικός κόμβος Κομοτηνής

ΚΑΒΑΛΑ2 ημέρες πριν

Καβάλα: Τροχαίο με τραυματίες 11 μετανάστες μετά από καταδίωξη Ι.Χ.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ2 ημέρες πριν

Αλλοδαπός διωκόμενος από την Ιντερπόλ επιχείρησε να εισέλθει στην Ελλάδα μέσω Νυμφαίας

ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν

Ποινικός Κώδικας: Έρχονται αυστηρές ποινές για ειδεχθή εγκλήματα

ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν

Πυροτεχνήματα: η αβάσταχτη γοητεία των σπινθηροβόλων αναμνήσεων

ΡΟΔΟΠΗ2 ημέρες πριν

Κάλεσμα στήριξης στο λαό της Κούβας από ΕΝΙΔΥΚ και Σύλλογο Γυναικών Ροδόπης

ΚΑΒΑΛΑ16 ώρες πριν

Βίντεο: Σοκαριστικό τροχαίο με τρεις νεκρούς στην Καβάλα

ΡΟΔΟΠΗ3 ημέρες πριν

Η πόλη της Κομοτηνής γιορτάζει την πολιούχο της Αγία Παρασκευή

ΡΟΔΟΠΗ4 ημέρες πριν

Νεκρός άντρας ύστερα από έκρηξη σε λυόμενη οικία στις Σάπες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ4 ημέρες πριν

Μήνυμα Σακελλαροπούλου σε Τουρκία: «Η συμπαράστασή μας στην Κύπρο είναι απόλυτη»

ΡΟΔΟΠΗ4 ημέρες πριν

Νέα συγκέντρωση αρνητών του εμβολίου: «Θέλουν να μας εξαφανίσουν»

TΟΥΡΚΙΑ5 ημέρες πριν

Τουρκία: Ο Πόντος «βούλιαξε» και ο Ερντογάν μοίραζε τσάι στους πλημμυροπαθείς!

ΒΟΥΛΗ5 ημέρες πριν

Ιλ. Αχμέτ: «Χωρίς δασικούς χάρτες δεν υφίσταται εκσυγχρονισμός του Κτηματολογίου»

ΡΟΔΟΠΗ5 ημέρες πριν

Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στον Μίσχο – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

ΡΟΔΟΠΗ7 ημέρες πριν

Πολυπληθής συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στην Κομοτηνή

ΕΛΛΑΔΑ1 εβδομάδα πριν

Αστυνομικοί εισέβαλαν σε χωράφι και κατέβασαν πανό κατά του Μητσοτάκη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x