ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ - ΣΑΠΩΝ

Προτάσεις για την τουριστική ανάδειξη της Μαρώνειας, κατέθεσε στον Θεοχάρη ο Ντ. Χαριτόπουλος

Σε δείπνο στην πλατεία της Μαρώνειας παρακάθισε το βράδυ της Δευτέρας (14/10) ο Υπουργός Τουρισμός μαζί με τον Δήμαρχο Ντίνο Χαριτόπουλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκο Τσαλικίδη και τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο

fonirodopis.gr

Προσκαλεσμένος από τον Δήμαρχο Μαρωνείας – Σαπών κ. Ντίνο Χαριτόπουλο, ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, στα πλαίσια της περιοδείας του στην περιοχή, επισκέφτηκε το βράδυ της Δευτέρας (14/10) την Μαρώνεια. Μια επίσκεψη φορτισμένη με συμβολισμούς από το μεγαλείο και την ιστορία του τόπου που οδήγησε σε αποφάσεις για την τουριστική ανάδειξη, προβολή και αξιοποίηση του.

Σε δείπνο στην πλατεία του οικισμού, στο οποίο παρακάθισαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τσαλικίδης και ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας-Θράκης κ. Χ. Μέτιος, κατατέθηκαν από τον Δήμο ουσιαστικές, τεκμηριωμένες και κοστολογημένες προτάσεις οι οποίες θα αξιολογηθούν και θα ιεραρχηθούν για να προχωρήσει η διαδικασία υλοποίησης τους. Το πλαίσιο τους θα συμφωνηθεί σε συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών που θα πραγματοποιηθεί σύντομα στην Αθήνα.

Συγχρόνως ο Περιφερειάρχης Α.Μ.Θ. εξέφρασε την απόφαση του να συμμετάσχει στο πρόγραμμα με την χρηματοδότηση εμβληματικών έργων που θα συμβάλουν αποφασιστικά στην τουριστική και όχι μόνο ανάπτυξη της περιοχής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ